11

Мислител

преди 6 години

Светът се окрупнява ,тия ще се делят!Няма такова нещо!Да се поучим от руския опит след разпада на СССР излезе ли нещо хубаво за републиките!

10

скандал!

преди 6 години

Скандал! В Испания, страна-член на ЕС, вече има политически затворници. По заповед на Рахуй! Това ли са европейските ценности? Да вкарват в затвора борци за свобода?

9

Герника

преди 6 години

Антонио Таяни е наредил на баба Ангела да подготви легион Кондор за бомбардировки на Каталуния. Особено ударение Кондор да направи на Gernika и Lleida! Тези демократични бомбардировки, в пълен унисон с европейските ценности, ще бъдат демократичната атлантическа солидарност на ЕС към демократичното правителство в Мадрид.

8

реконтраадмирал

преди 6 години

Сега е най-удобния момент монархът Фелипе Номер не знам си кой, да абдикира и да обяви Испания за република. Фелипе е пряк наследник на фашисткия режим на диктатора Франко, и е с изтекъл срок за годност.

7

Анонимен

преди 6 години

То затова и война няма да има ,за какви идеали ще се мре!На никой не му се мре заради Сорос,Путин или Пучдемон!Още по малко за Тръмп!Явно само в С Корея имаме мед и затова американците подвиха опашка!

6

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Ха ха ха голям майтап! Пучдемон като някаква черна станция от разстояние дава указания. Щом има все още aлабуги да му вярват..

5

Я па тоя

преди 6 години

До 6Ти с идеали ли си храниш жената и децата? За един приятел питам - идеалист

4

Шаран-БГ

преди 6 години

С какъвто и епитет да го назова, ще ми сложат звездички. Считайте, че са ми сложили такива, на три места !! Това е "честният и почтен народен трибун", който няма да се яви в Мадрид с гордо вдигната глава и да защити своята кауза!! От кого е "взел", не знаем - но от кого и как е откраднал, и той и хората около него, Мадрид ще разчепка " нишка по нишка". Каквото и наказание да му наложат/ и не е важно дали ще го изтърпи или не/ -- никога няма да изплати, страданията на хиляди безработни !!

3

Гошу

преди 6 години

Отдалеч и от безопасно лае кучето. Истински "патриот", милеещ за съгражданите си каталунци (като всеки един политик де). Оня англичанина, дето предизвика Брекзита, Фараж ли беше, Мараж ли не помня и той същата работа - забъркват една хубава каша, подкокоросват народа и после се скриват някъде.

2

Анонимен

преди 6 години

Защо бе нали ти направи тази каша сега ще си ядеш последствията.

1

Stonewall Jackson

преди 6 години

Този ПучиДемон е голям *** ! Предате взел пари и започнал " революция".Що избега ПучиДемоне ?Сега и онези от които взе пари и онези чийто дом подпали ще те търсят.