21

asd

преди 6 години

До ЦецоOoo bat Cecko :)

20

Цецо

преди 6 години

Направо съм потресен! Има гейм за мача на негов сервиз - най-важния му сервиз гейм и той отбеляза само 15 точки! Как Надал и Федерер могат да си вземат мачовете в такава ситуация а нашия не! И друг път съм го гледал да губи сетове от 5;2 и после и мачовете но в първия сет. Сега бях сигурен че ще бъде по-концентриран като е трети сет. Те противниците му вече почват да го надушват че са му слаби бушоните и хич не му се притесняват като има сет бол :( Загуби спечелен мач! Дано го е яд колкото мен!

19

Реалист

преди 6 години

Колко са добри тенисистите се определя еднозначно от мястото им в ранглистата и точките, които имат. Към този момент Гришо очевАдно е сред най-силните тенисисти в света. Сега е осми, а след три дни ще е шести - това е предварително известно. Трябва да не си в ред, за да твърдиш, че на шесто място в света е посредствен играч. То в топ 100, а и в топ 1000 на тениса посредствени няма, но това е дълга тема.

18

Анонимен

преди 6 години

Гришо е на 59-то място в световната ранглиста за всички времена по спечелените пари от наградни фондове на тенис турнирите с 10,5 милиона долара, като само досега през 2017 е спечелил 3 милиона долара. Това отразява истината за играта на Гришо, а не слюнките на българофобите.

17

Факт

преди 6 години

Важното е точките за ранглистата, а в Париж Гришо не загуби точки.От следващият понеделник Гришо е шести в света и няма и теоретичен шанс някой да го измести от шестото място. След това следва турнира на осемте най-голями в тениса за 2017 и Гришо е един от най-силните осем в света, Факт!

16

До 15

преди 6 години

Да не са се контузвали! Играли са и са тренирали по начин предизвикващ контузии. Контузията води до неучастие в турнири и те много добре са го знаели, когато са се контузвали. Не са си преценили правилно силите.

15

Истината

преди 6 години

Да умееш да се пазиш от контузии или да не се преуморяваш е част от играта в тениса. Контузиите не може да са оправдание, че не успяваш да играеш в турнирите. Щом си с контузия, значи не си чак толкова добър, за колкото те мислят някои. Истината е в точките за класацията на ATP. Имаш повече точки от някой друг - значи си по-добър, Факт! Точките отчитат всички елементи на играта, вкл. и как се опазваш от контузии.

14

Факт

преди 6 години

Нали знаете,Григор има пиар в нета пишещ за него всички добри постове!

13

Анонимен

преди 6 години

do 14 Е как няма да е шести като 4 човека от топ 10 са контузени от месеци...Новак, Мъри Вавринка и япончето?

12

Истината

преди 6 години

Следващата седмица Гришо ще е шести в световната ранглиста на мъжкия тенис. Това е истината, но българофобите продължават да пръскат слюнки. Шестима са най-големите тенисисти през този сезон и Гришо е сред тях.

11

Анонимен

преди 6 години

Нещо му става на това момче при 5:2. При 5:2 некакви бръмбари и буболечки налазват главата му. Като направи 5:2 и ми настръхва косата! Цялата му кариера е пълна с подобни ситуации от 5:2. Ще го запомнят с това 5:2, а и прякор може да му лепнат: Гришо "Пет-на-два-то"! Григоре, стягай се, и си намери някой който да те излекува от тази болест наречена "5:2"!!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Тази година 4-5 топ-състезатели не играха през по-голямата част от сезона поради една или друга причина (Джоко, Мърито, онази Вървинка, япончето, Раонич), а също и Федерер през 1/3 от сезона. Това позволи на наЩо момче да спечели тук-там, когато успееше да избегне среща с някой от големите. В резултат на това наЩо момче напредна в ранглистата и форумните фенчета си въобразиха, че "вече се борим за номер 1". Може, ама след някоя и друга година, ако гореспоменатите + Дел Потър и Чилич се откажат.

9

11

преди 6 години

До svedustАм кат гледам, няма лошо бе - ГЛЕДАМЕ НАПРЕД!

8

Съдията

преди 6 години

Тъкмо да заиграе добре,и на края вземе че падне....,рускинята ще го накаже!!!

7

svedust

преди 6 години

Абсолютно правилно! Ако спечели, пак среща Дел Потро и после Надал. Най-добре да пази сили за Мастърса в Лондон! А тук на всички разбирачи, нека първо да поиграят даже съвсем любителски тенис и тогава да коментират. Аз съм пробавал и след 3 сета се чувстваш супер изморен... а той играе нон стоп.Браво на момчето, че ни прави горди, че сме българи! Той е най-харесваният и известен български спортист в момента, не го забравяйте!

6

Дришу

преди 6 години

Никога в топ 5 !!! НИКОГА !!!!!!

5

бг смешки

преди 6 години

хайде да не псуваме типично по български всеки път ... макар че Гиргор се бие сам в много от случаите ....като че ли няма психика за нещо голямо ......и той като волейболистите - талант супер ама психика нула ....

4

Анонимен

преди 6 години

пак ли даде гейма или сета с двойна грешка нашето момче ! евалата *** в Лондон

3

Dido

преди 6 години

Момчето си направи тренировка! Следващите мачове щяха да са срещу Делпо и Рафа, няма смисъл то такива бидки преди финала в Лондон! Голямата цел е добро представяне там! А смички смешковци да си плюят колкото искат. От следващия понеделник Григор ще е още по-напред в ранглистата! На място където никой българин не е бил до сега и скоро друг няма да бъде!Айде със здраве бълвайте отрови!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Тоя бие едни и същи и пада от едни и същи!Днес падна от свой абонат!