31

Анонимен

преди 6 години

Ако Местан утре обяви република в Къдржали, дали БГ-правителство ще поиска Европейска заповед за арест?Замислете се , наивници?

30

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнало всеки може да обяви независимост утре и кърджали независим

29

Анонимен

преди 6 години

Бях там, когато обявиха независимостта. Тези хора имат милиони аргументи за това което правят и по голямата част от тези аргументи са подарък от Мадрид. Всяка улица и жилище в Барселона са зад идеята за независимост. А в момента Рахой създава ако не един Нелсън Мандела, то поне 10тина национални герой на Каталуния.

28

Анонимен

преди 6 години

ДРЪЖТЕ ГО ПРЕДИ ДА Е ИЗБЯГАЛ ПРИ ГОСПОДАРЯ СИ ЛЬОСЬОГНЬОМ В КОМУНИСТИЧЕСКА РУСИЯ!

27

Гого

преди 6 години

Браво на испанците! За Държавността трябват Топки!

26

Сокол 9

преди 6 години

26 Случаят с Косово е коренно различен . Там имаше геноцид . В Каталуния испанците не са си и помисляли за подобни мерки

25

Сокол 9

преди 6 години

26 парламента на ЕС избираш ти . Парламента избира правителството на ЕС сиреч Европейската комисия ,а Европейският съвет е съставен от избраните от теб ръководители на страната , Кое е външното наложено

24

Мнение

преди 6 години

ЕС е външно НАЛОЖЕН "съюз" на ОБЕЗПРАВЕНИ държави, с ОБЕЗПРАВЕНИ правителства, с ОБЕЗПРАВЕНИ закони, ДИСТАНЦИОННО управлявани от НЕИЗВЕСТНИ хора и място, чрез ИНСТИТУЦИИ и СЛУЖИТЕЛИ дислоцирани в БРЮКСЕЛ, охранявани от НАТО !Косово обявява независимостта си на 17 февруари 2008 г. БЕЗ провеждане на РЕФЕРЕНДУМ, но още на СЛЕДВАЩИЯ ДЕН Косово е признато за ДЪРЖАВА от САЩ, Франция и Великобритания !

23

Анонимен

преди 6 години

23 Последната или хайде предпоследната / след Китай / Империя на земята е Русия

22

Анонимен

преди 6 години

18 Забравяш една страна а с нея би трябвало да започнеш

21

Тучи

преди 6 години

Пучи милион пъти го предупреждаваха, че върши незаконни неща, но той се държеше и сега също се държи, като невменяем.Ехидно и подигравателно се бъзикаше с ц. власт. Сам да си правиш харакири....

20

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

РАБОТАТА Е МНОГО СЕРИОЗНА И БЕЛГИЙСКИЯТ СЪД ЩЕ ВЪРНЕ ПРАХОЙ С БЕЛЕЗНИЦИ В ИСПАНИЯ ! ТУК ИМА НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ,ЧЕ РАХОЙ Е ОРГАНИЗАТОР НА НЕЗАКОННО НАСИЛИЕ КОЕТО ДОВЕДЕ ДО РАЗМИРИЦИ В СРАНАТА ! СИТУАЦИЯТА Е СЪВСЕМ РАЗЛИЧНА С ТАЗИ НА ГЮЛЕН СРЕЩУ КОГОТО ТУРЦИЯ И ДО ДНЕС НЕ ДАДЕ НА САЩ НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ,ЧЕ Е ОРГАНИЗАТОР НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ !

19

БАБА БУНА

преди 6 години

ЕВРОПЕЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ ИМА САМО, АКО Е В ИНТЕРЕС НА СОБСТВЕНИТЕ ИМ З А Д Н И Ц И.

18

Анонимен

преди 6 години

"Аз се сещам за една страна на изток"Щото ти плаща една страна на запад от океана. Не се прави на остроумен.

17

Анонимен

преди 6 години

Докато всички колониални държави и организации не се разпаднат нацяло, няма да има мир ! Испания, Великобритания, Франция, САЩ, ЕС, НАТО, всеки нормален човек иска тяхното унищожение. Чуждопоклонниците не ме интересуват, те са нагаждачи, хора продали страната си и народа и ! Да .мират всички продажни европсе.а и пед...

16

Методи

преди 6 години

До КирилКато отидеш да гласуваш на някакъв референдум и полицията ти нашока репата вече няма да си толкова щастлив. Аре лека вечер и доработка.

15

Йезуитски пинизи

преди 6 години

Светата Испанска Инквизиция е зловеща и кръвожадна. Умело маскирана и прикрита под безобидното име ЕС тя иска жертви, мракобесие и репресии.

14

Кирил

преди 6 години

Като чета коментарите все повече се убеждавам, колко е хубаво, че страната ми е част от обединена Европа, където има закони, единство, напредък. Както и факта, че не може всеки да отцепва територии и да формира държави, биле те донецки или каталунски... Досвидания на всички и лека доработка!

13

Анонимен

преди 6 години

Наглост испанска ! Кои са испанците че да искат арест на министър председателя на чужда държава ? Аз искам арест на Рахой ли беше онзи пед.. фашистки и цялото ръководство на фалшива Испания. Издавам заповед за тяхното арестуване както и на целия европейски парламент. Съд и изпълнение на присъдите на място

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя клетник изгоря,това е ясно.Интересно е кой ,наистина се опита да подпали къщата на тия хорица....Не се ли сещаш наистина кой го подхлъзна?