46

съжалете го

преди 6 години

Абе, я оставете човека да забогатява, че сега му сей паднало.Ама , че сте лоши, за другите да има,пък за него и синът му не.Нидейте тъй , ний сме толерантни не само към ци,га, ните ами към богаташите да стават свръхбогаташи, пък той народа да мре.

45

Анонимен

преди 6 години

По света един орган провежда обществените поръчки, така цените са още по-добри, а далаверите в този стил няма как да съществуват. Но защо не се прави тази промяна????? Това е като със здравната каса, защо е само една а не като по света????? В България всичко е далавира, дай сега набързо, пък след нас и потоп, децата са в чужбина.

44

wodata e wodna

преди 6 години

w predposlednia krug, besepeto wodi na gerbereto s edin ministyr i to general NA edin kmet i to bez da e general

43

Мила мамо

преди 6 години

Имал ли е, все още ли ги носи и ще продължи ли да ги одглежда?начи, за рогата на прецеденто Розен фон дер ла Стобореввсеки се за рога говори а неказават на него или он е турнал рогца не некоя жена. знае ли човек уж нормален комсмолец а мое нещо да е обърнал тромпета и са жените ка шъ дъ се решат кат им от черепо напиньят рога. верно текива тип женски ама на ко тражат мъжете им в близост до бившио пръцайдентист Роза фон де ла Сторичовичова

42

Народен съд

преди 6 години

Всички крадящи от народа - съдени от народа! Напълнете стадионите, издигнете кладите, наточете гилотините, време е за справедливост!

41

за това

преди 6 години

няма да се оправим!!!! Това шумкарско племе няма насищане брей......те направиха гурбачовата перестройка и те станаха омразни капиталисти(знаем как) и пращат децата си да чат в омразния западнал империалистически запад..

40

ШибиРиби

преди 6 години

И бесепето хапва суджуци

39

Анонимен

преди 6 години

Щом е от БСП може. И даже не е виновен то БСП. бившо БКП. Спазват стария комунистически принцип "крадящия от нас се наказва със смърт, но крадящия за нас е безнаказан." И другите партии се опитват да го прилагат, но нямат традиците на партията столетница. Това разбира се не ги прави по малки Комунисти. Предполагам и това е причина никога да не успеят да се коалират БСП и ГЕРБ няма да има върху кого да си спазват втората част от принципа.

38

Скитник

преди 6 години

Няма ГЕРБ, няма БСП! Всички ТРЯБВА да сме единни срещу корупцията! Само така можем да си вър България!

37

Анонимен

преди 6 години

Интересно защо.

36

ИВАН ТОТЕВ - ГЕРБ

преди 6 години

ГЕОРГИ ТОТЕВ, БРАТ НА МАМИН ВАНЬО -КМЕТ НА ПЛОВДИВ КУПУВА 34 ДКА ОТ ТЕРЕНА НА БИРЕНАТА ФАБРИКА "КАМЕНИЦА",КОЙТО Е В АБСОЛЮТНИЯ ЦЕНТЪР НА ГРАДА. ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ НА ПЛОВДИВ. ПРОМЕНЯ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕТО НА ТЕРЕНА ОТ СОЦИАЛНИ И ОБЩЕСТВЕНИ ДЕЙНОСТИ ЗА ЖИЛИЩНО И СТРОИТЕЛСТВО СЪС СМЕСЕНО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. ПРИ НИВАТА НА ЦЕНИТЕ НА ИМОТИТЕ КЪМ МОМЕНТА, ПЕЧАЛБАТА НА ТОТЕВИ ЩЕ Е 200 000 000 ЛВ/ДВЕСТА МИЛИОНА ЧИСТАТА ПЕЧАЛБА/.НО СЕ ШУМИ ЗА КМЕТА НА БАТАК ЩОТО Е ОТ БСП,А ЗА ТОТЕВ-НИЩО.А ПАРИТЕ НА ТОТЕВИ ОТКЪДЕ СА

35

НЕМА НАШИ, НЕМА ВАШИ

преди 6 години

АКО ТОЗИ КМЕТ Е ЧЛЕН НА БСП, А НАЙ-ВЕРОЯТНО Е, ДЕПУТАТЪТ НА БСП ОТ ТОЗИ РАЙОН СЪЩО КАТО ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ДА СЕ ЗАПОЗНАЕ СЪС СЛУЧАЯ И АКО ИЗНЕСЕНОТО ОТГОВАРЯ НА ИСТИНАТА - ВЪН ОТ ПАРТИЯТА И ОСТАВКА КАТО КМЕТ. И ПРОКУРАТУРАТА И СЛЕДСТВИЕТО ДА ГО ЗАПОЧВАТ. БАТАК Е САМО КАПКА В БАТАКА В СТРАНАТА. ДА ПРОВЕРЯТ КМЕТА НА СОФИЯ, Г-ЖАТА ФАНДЪКОВА, ЗАЩОТО ТАМ НЕ Е КАПКА, А ОКЕАН ОТ БЕЗОБРАЗИЯ. БАЯ ГЕРБАДЖИИ НАПРАВИХА ГУША ОТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ НА СВОИ ПАРТИЙНИ ГЕРБАДЖИЙСКИ ДРУГАРЕ.СЛЕД ТОВА КМЕТА НА ПЛОВДИВ.

34

Анонимен

преди 6 години

Интересно как троловете на БСП липсват Защо ли ?

33

Анонимен

преди 6 години

Най вероятно ше го махнат и ше бъде 6 месеца изпитателен срок за това че се е нагушил с милиони държавни пари Наглоста на тоя стига до там да направи жена си шеф на фирмата на сина му ...дори не се мъчи да го скрие чрез поставено лице ...бати букл*ка Чувствал се е абсолютно недосегаем и безнаказан Това измама спрямо всичко и всички

32

Анонимен

преди 6 години

кога ще ги стигнем румънците? вече става все по-актуално кога ще ги стигнем албанците... масово крадене, повсеместно, никой нищо не прави и ето резултата - грабителство по-голямо от държави претърпели войни!!!

31

Анонимен

преди 6 години

Къде е Йончева да направи разследване?

30

Анонимен

преди 6 години

Сега ще има ли "журналистическо разследване"ОТ БТВ-ТУ ИЛИ НОВА-ТЪ телевизия питам де нали са за честността!?Всичко да се записва ,идва вот на недоверие поради корупция и шуробаджанащина,ЩЕ ТРЯБВА ДА ИМ СЕ КАЖЕ "НАЗДРАВЕ"НА ДРУГАРИТЕ!!А"журналистите"в БТВ един техен колега и то от доста четен новинарски сайт ги нарече гадни коп..ета,какво повече да говорим!

29

Червена бабичка

преди 6 години

Не може да бъде! БСП такива работи не правят. БСП са борци против корупцията, но само ако те самите не са в далаверата.

28

Анонимен

преди 6 години

...Петър Паунов е кмет четвърти мандат от БСП...-----Четвърти мандат и става местен феодал-той коли той беси....А този започнал да краде още от първия мандат.А другарете от Позитано със широко затворени очи -4 мандата и виждат сламката в окото на другия а гредата в своето не.На такива като този независимо от коя партия веднага сваляне от длъжност и запориране и конфискуване на цялото имущество.

27

Анонимен

преди 6 години

Като го гледам ...кило ракия на вечер не му стига !