8

Тровят с вода Свищов

преди 6 години

Свищов се отравя НАГЛО ПРЕСТЪПНО чрез ВиК.ВМесто питейна лечебна вода терористи контролиращи ВиК И РЗИ тровят с хлор токсични канцерогенни разтвори всички граждани и студенти..Жертвите имат видими белези на подпухвания и смъртна бледост.Кмета да изгони ВиК от община свищов и да въведе извънредно положение.Отровените измират от скоротечен рак,инсулти ,инфаркти..Рака идв аот разтворени с натриев хипо хлорид пост чернобилски *** от водопроводната мрежа

7

д-р Исня

преди 6 години

делото не е ли срещу неизвестен извършител

6

Диотър

преди 6 години

Такива мафиоти заслужават присъда за предомишлено убиство. Такава наглост и безхаберие е нечовешка. Дали се замислят че това всичко отива във водата и на масите ни? Разпространява се на стотици километри. Без пречиствателни станции или с такива, който ме работят.. всичко сме онречени на болести и смърт. РИОСВ да се задейства, защото това е ГЕНОЦИД!

5

АСЕН

преди 6 години

Чудят се, дали да ги глобят 10 000 лв. или само да им се скарат на Монбат рисайклинг ЕАДАз ако изсипя 100 тона отрова, ще ме вкарат в затвора......нищо, така ще сме. Затова ще умираме от рак и децата все болни.

4

fAKE NEWS

преди 6 години

фирмата е Герберска софийскаЕко трейдинг къмпани занимава се са сечене на дърва също

3

отец Онуфри

преди 6 години

"Там еустановил наличието на силно канцерогенната обработена шлака от олово, използвано за производството."Не разбирам как шлаката е оБработена? Може би става въпрос за оТработена. Простено да ти е, Камелия!

2

Анонимен

преди 6 години

И защо никой не смее да спомене името на фирмата-нарушител? Двамата братя-меринджеи да не са под чадъра на властта?

1

Анонимен

преди 6 години

"Изхвърленото е над 150-200 тона, все още не знам колко е загробеното количество. Намесен е свищовски бизнесмен" Бизнесменът е за доживотна присъда, но най-вероятно ще е условна.