6

Пь

преди 6 години

Не ми изглежда симпатичен и честен човек :( доста й е напудрена биографията и прехвалена

5

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПрави сте колеги. Археолог, който дори не е доказан (а доколкото знам и доста крадящ) да стане шеф на НИМ? Според мен са искали да се отърват от нея. Предложили са и даден пост и тя като куха бъчва се търкулнала. Иронията е, както каза Анонимен по - долу: Защо Археолог, а не историк не е Директор на НИМ.

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТе сами си пишат статиите колега. Избиват си комплексите из тия редове, като прикриват факта, че за нищо не ставатДори подозирам, че и тя самата усеща, че не е достойна за този пост

3

Анонимен

преди 6 години

Къде я намерихте тая помия и дива ***. Не съм човек, който използва такъв тип думи, но тук не мога да се сдържа. Махайте я, че ни отиде историческото богатство!И защо археолог е шеф на исторически музей, не трябва ли да бъде историк!!!!!!! Комплексари на подобни постове не трябва да се допускат

2

Анонимен

преди 6 години

"Ръководител е на повече от 50 археологически експедиции ...""Автор е на повече от 200 книги, статии, монографии, научнопопулярни публикации."Кога е успяла да направи всичко това? 50 археологически експедиции ... по една седмица ли са били?Хайде, бройката 200 е обобщаваща - една книга, другото - статии, публикации, ама 50 експедиции ... Едно време, като деца, в такива случаи казвахме; "Посмали ман-го!"

1

ЗАЩО

преди 6 години

Защо всички Български Мюсюлмани се срамуват от истинските си имена когато стигнат на високи позиции в България .Плевнелиев ???Петрунова ???А иначе получават Пенсия заради репресия за смяна на името си ???