8

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

Кой му пука и без това няма да хванете пенсия,всяка година възрастта се вдига.

7

Анонимен

преди 6 години

Създадената чорбаджийска каста,е един от туморите на съвременна България!

6

Мнение

преди 6 години

Румен Гечев е страхотен икономист.Заедно с Жанчо съсипаха спестяванията на хората и фалираха държавата и сега дава мнение , вместо да се скрие завинаги , като Жан.

5

аз

преди 6 години

Като сТОЙНЕВ смята, че работодателите трябва да бъдат подкрепени, вие защо не ги подкрепихте? Ей затова ще си останете още дълго извън власта. Много е лесно отстрани да седиш и да даваш акъл и нищо да не правиш.

4

Анонимен

преди 6 години

Разходи не се признават, осигуровките високи, за да се плащат размножаването на ***, здравеопазване няма, как да образоваш и мотивираш. Как да се развиваш като банките в България са с най-високите лихвени проценти. Държавата е враг на работодателите. Те затова и по предприемчивите си стегнаха куфарите. останаха работодатели тип мутри и после се оплаквате...Главата е виновна. Тази Нинова какво е работила, с какво се е занимавала, колко хора е хранила ? На държавна хранилка лесно ...

3

Анонимен

преди 6 години

В момента целия стрес е върху работодателите и не знам защо се занимават още хората. Да легнат всички за два месеца да им дойде акъла на бюрократите. Само нормативи, такси , данъци и пречки. Администрацията не ти помага. Масово са неадекватни, отказват да приемат документи, поради собственот си незнание и по-лошото по собствено усмотрение, при положение, че нищо не разбират! Да видим след два месеца как ще завие и БСП и правителството. Няма кадри, няма подкрепа, няма стабилна политика....

2

Анонимен

преди 6 години

Черно ви се пише другари капиталисти,щом И ТИЯ КОИТО ВИ ДАДОХА ПАРИ ДА ПЕРЕТЕ И ВИ НАПРАВИХА "БИЗНЕСМЕНИ"са против вас значи идат тежки времена за типове като гелосания от Лудогорието.

1

Анонимен

преди 6 години

първия работодател е майката земя която винаги ще я има, а останалите работодатели не са много важни,можем да ги сменим!