8

Анонимен

преди 6 години

непрокопсаници

7

сиромах

преди 6 години

За какво говорим след като при едно посещение на европейски големец и среща на която беше и Йорданка фандъкова същият то зи големец я гепи за кълката и по бедрото !Забравихте ли?Ако сте забравили питайте Данчето тя ще си си спомни със сигурност!

6

"-"

преди 6 години

Значи, ако утре намигнете на някоя жена тя би могла да ви осъди за сексуален тормоз!?Хайде, тогава вкарайте по-бързо в обръщение секс роботките, да видим как ще реагират на пълното мъжко пренебрежение лбералните феминистки!?псЩе си останат "стари моми" с вибра----торче в ръка!

5

Анонимен

преди 6 години

Сега е момента всички професори, които са били карани като деца от рдителите си да учат повече, и те да протестират. Също спортисти, които са били карани от треньорите си да тренират повече от нормалното.

4

Сп??нс

преди 6 години

В Испания постоянно водят кампании против домашното насилие, като поощряват жените да пускат жалби- всичко ОК,до момента когато се разровиш и видиш че по официални данни повече от половината жалби са без основание, като срещу тези дето са излъгали в жалбата,целенасочено НЕ се взимат никакви мерки, за да не е да всяват страх , че ако се оплачеш , ще те съдят.

3

Анонимен

преди 6 години

Когато са били млади и красиви, са нямали нищо против. Но като одъртяха, им притрябваха пари. Еманципация, какво да правиш. Нещо като срочен влог.

2

Анонимен

преди 6 години

Преди 15 години пипнал журналистка по коляното. Тя вдъхновена от холивудските шантонерки 30 години правили бибитки на Харви за милиони, решила да проговори.Боговете сигурно са полуделиАми нашите журналистки няма ли да проговорят най-сетне? Я кажете какво става в кулоарите? Къде ви барат политотговорните чичковци? Защото иначе оставаме пак на опашката на демокрацията

1

Анонимен

преди 6 години

как пък все се сещат след 15 - 20 години , тоя свят наистина изкуфя целия