47

Анонимен

преди 6 години

Създателите и разпространителите на корупцията говорят, че са "против", нея!!!

46

3M

преди 6 години

ВОТ = комбинация от три пръста, с преобладаващ среден

45

ognyanz

преди 6 години

До 49: Вотът на недоверие към правителството е парламентарен инструмент. С него по принцип управляващата партия може да свали и собственото си правителство, ако не одобрява дейността му, но не вярвам у нас това да се случи.

44

Анонимен

преди 6 години

Вотът не е само математика, той е и много простотия!

43

Анонимен

преди 6 години

А за Батак какво пра'им

42

Анонимен

преди 6 години

Еничурите в настъпление, тоя филм от 27 год. един и същ...

41

Анонимен

преди 6 години

БСП в опозиция. Дали е вярно? В парламента е най уютно.Приказват си празните приказки взимат си заплатката от 4 - 5 бона, плюс безотчетни, командировки, за комиси и пр. Кой е луд да си бутне шведската маса.

40

clown007

преди 6 години

Другарката Нинова да не забрави да се наведе като се върне бумерангът , защото много боли като те халоса баш когато не очакваш. Какви ги дрънкам , те другарите са с чугунени глави.

39

Анонимен

преди 6 години

Нищо ново, подгряване на електората да е на педа.л. Държавата на разсипана, крадене и корупция навсякъде, икономика няма, пари нема, бедност колкото си щеш, престъпност също, родно производство почти никакво, земеделие в реанимация, пазари лукс.

38

до 38

преди 6 години

*** те вече я разсипваха 4-5 пъти...

37

Анонимен

преди 6 години

"Вотът не е само математика, вотът е политика. Излизаме извън математическите сметки, на нас ни е ясно кой колко гласове има, но смятаме, че тази тема вече е изключително болезнена. 10 млрд. лева се крадат в държавата годишно", коментира соцлидерката.===Хем вотът не е само математика, хем обявява с увереност колко пари се крадат годишно. Всъщност големият плач е "10 млрд. се крадат в държавата годишно, а БСП не вижда и стотинка от тях."

36

Кичо

преди 6 години

Варненци пак ги излъгаха с този червен проект Воля. Да обере протестния вот и го загъси или употреби за целите на олигархията. Ако Варна пак изригне с протест дали ще асфалтират още два булеварда. Това е въпросът

35

Реалист

преди 6 години

Дакато не разсипят държавата , БСП няма да мирясат.

34

Боку

преди 6 години

Виждам че повечето тук сте парлевуфрансе. Сиреч на един акъл сме. конгражулешан!

33

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Kури ще бори курупцията с гoли гърди!

32

Анонимен

преди 6 години

Абе каква опозиция сте като зимате колкото ония !

31

Анонимен

преди 6 години

Корнело вчера един ваш другар си купи ЦЕЛ ТЕЦ,ОТКЪДЕ ПАРИ *** НАЛИ СТЕ СЕ САМО ЧЕ-СН-И КОМУНИСТИ У БКП,ОТКЪДЕ МУ МИЛИОНИТЕ НА ПОРЕДНИЯ.... ОТ ВАШАТА ПАРТИЯ????

30

Стар Бесепе Кукловод

преди 6 години

Не ми харесва курса на другарката при които ние старите кучета оставаме извън хранилката. Вярно че със стария курс загубихме много електорат, но все пак имаше колкото да влизаме в парламента, а на нас това ни стига , макар и да не бяхме във властта заради тоя *** бойко тиквата , който прилапа лъвския пай.Така че очаквайте да има пуч на другарката.

29

"-"

преди 6 години

БСП стартира вота на недоверие.-----По добре щеше да бъде лидерите на БСП да се концентрират над доста сериозните си партийни проблеми, отколкото да разтърсят "въздуха".Но, истинският проблем пред който е изправена Бг е лисата на алтернатива, която би могла да замени Герб и БСП.

28

Запознат

преди 6 години

Даже закъсняха, кого лъжат ако искат да са опозиция, трябва да бламират и бойкотират кворума на парламента както ГЕРБ при ОРешарски. А те си гласуват законите чинно с ГЕРБ.