12

Анонимен

преди 6 години

КОСОВО И МАКЕДОНИЯ СА ДАДЕНИ НА СЪРБИЯ ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ СЛЕД РАЗПАДА НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ !!НИТО КОСОВО НИТО МАКЕДОНИЯ СА СРЪБСКА ТЕРИТОРИЯ!!!!ПРЕДИ ДА БЪДАТ ЗАВЛАДЯНИ 1455 ГОДИНА ОТ ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ КОСОВО Е БИЛО ЧАСТ ОТ ДУШАНОВАТА ИМПЕРИЯ А МАКЕДОНИЯ Е БИЛА ПОВЕЧЕТО В БЪЛГАРИЯ И МАЛКА ЧАСТ В ДУШАНОВАТА ИМПЕРИЯ!!!СЪРБИЯ НЯМА НИКАКВИ ПРАВА НАД КОСОВО И МАКЕДОНИЯ КОИТО СА И БИЛИ ПОДАРЕНИ И ТАКА КАКТО СА И ДАДЕНИ МОГАТ И ДА СЕ ВЗЕМАТ ОТ ВЕЛИКИТЕ СИЛИ ДАЛИ ГИ!

11

Анонимен

преди 6 години

НЕКА ИМ Е НА ТИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИДАТЪЦИ!!!ЗАРАДИ СЪРБИЯ КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С МАКЕДОНСКАТА ЗЕМЯ СЕГА ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА!!!5 ПЪТИ ПОВЕЧЕ БОМБИ ТРЯБВАШЕ ДА ПУСНЕ НАТО В СЪБРИЯ!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Албанската мафия стана най-важния фактор на Балканите, пък вие се карайте кой е най-велик!

9

Я, па Я

преди 6 години

Никак не ми е жал за сърбите. Като знам какво са направили с българите от поморавието и с Македония ... Получили са си заслуженото. А и унгарците от Войводина се канят да се отцепват. Хак да им е, когато сме ги карали да правим съюз срещу Турците те са гледали само как да ни прецакат и така повече от 100 г. Малко им е.

8

Анонимен

преди 6 години

Проблемите на Балканите се виждат добре в коментарите. Има омраза в някои хора, аз бих я нарекъл странна омраза. Месич е един от предателите дето минаха под ореола - борци срещу комунизма, а всъщност са си чисти, долни предатели. Ние като българи, както впрочем и хърватите, би следвало дълбоко да съжаляваме, а не да се радваме за отнетото Косово. Свещено православно място където до своите сръбски братя са се били и много българи срещу турското нашествие. Така, че аз вярвам, Косово ще се върне!

7

Анонимен

преди 6 години

ДНК изследванията показаха, че с хърватите имаме много близко родство. Имаме и сходна историческа съдба. Те имат и прекрасни условия за туризъм. Бих се радвал да имаме хърватите за съюзник в гърба на сърбите.

6

inatut

преди 6 години

Най-хубавото нещо за България беше разпадът на Титовата СФРЮ. Най-лошото за разпада беше начинът, по който се разпадна. Невинните жертви, които се дадоха и цяло едно поколение се беляза от жестокост.Много деца, жени и мъже се избиха и изклаха без вина, много села се унищожиха.За това са виновни и хървати, и бошняци, но най-много са виновни шовинистичните *** сърбите. Всяко нещо в тоя живот се заплаща. Сърбите имат още да плащат, държавата им ще става все по-малка. Скоро и Войводина е АУТ

5

ив

преди 6 години

С хора от всичките народи на стара Югославия работих години на много места из Германия. С изключение на албанците (те са си диво племе) всички други с тъга и носталгия си спомняха колко добре са си живеели заедно по Титово време.

4

Бай Иван

преди 6 години

Сърбите сами са си виновни. Грабеха от всички държави и наливаха пари в Сърбия. Словенците и хърватите най-много губеха от Югославия. Македонците пък си мислеха че ще цъфнат като се отделят ама пак са си последна дупка на кавала.Сърбите не знаеха как да си управляват федерацията и затова се разпаднаха.

3

кака Лара

преди 6 години

Стипе Месич да не се прави на умряла лисица, защото той бе купен от ЦРУ и работешезадкулисно против бивша Югославия, много преди началото на гражданската война там !

2

анонимен

преди 6 години

косово е развьдник на терорисьм наркотици и проституция сега се прибави иам база и картинката се изясни

1

Анонимен

преди 6 години

"По думите му съществуват и държави, които не са признали Косово, защото те имат свои вътрешни проблеми." Нашите кратуни го признаха първи, сега ще сърбат попарата в анклавизираната ни държавица.