21

шашко

преди 6 години

Много хора могат да издигнат човек, един е достатъчен ,за да го провалят.

20

сминдух енд чесън

преди 6 години

Моят фаворит е Антон Тодоров,Той знае най добре кой е кум ,кой сват ,кой на булката брат.

19

Анонимен

преди 6 години

Нямам лични впечатления нито от Петров, нито от Ненков, но си мисля че ако бяха почтени и кадърни хора, то нямаше да се хванат с ГЕРБ.

18

до 24

преди 6 години

Точно така - да знаеш, че те лошите комунисти насила му набутаха 1.7 млн лв в ръцете и му казаха, че ако не ги вземе ще го бият.

17

КОЙ

преди 6 години

Ами те отговорните служби рано или късно ще разберат кой поръча и кой плати за това омаскаряване на проф.Петров. Много е лесно разкриването на тази поръчка.

16

до 21

преди 6 години

Сигурен ли си, защото аз си мисля че това са конкурентите на мафията но в различен от техния спектър бизнес, но не са ме светнали в техния бизнес ,така че само предполагам.Не съм сигурен.

15

до 12

преди 6 години

И мафия ли се забърка в медицината, Мислех че Мафията предпочита канали и пазара на бързо оборотните обръщения,и избягват информационните технологии и медицината защото не се въртят парите достатъчно бързо за тях въпреки че са печеливши, а и там акъла е основния капитал а това не им харесва ,кара ги да са несигурни.Но явно мафия се осъвременява, Сигурно и някой университет могат да си направят,за обучаване на техните кадри,

14

Анонимен

преди 6 години

"Оставката на Николай Петров ще забави фатално проекта за Спешна помощ, заяви заместникът..."Няма страшно, Ненков! На фона на нулевите реформи това не се забелязва...

13

Анонимен

преди 6 години

Как ли от толкова много години е съществувала България при при положение, че не е имала такъв министър като Петров ? Човекът си уредил своите с милиони, ама това си е нормално, според Ненков и сие.

12

Анонимен

преди 6 години

Трети ден рев по корумпето ми идва в повече. А замовете дето им вдигната и заплатите какво правят - дават шегаджийски интервюта и си бъркат в носа? И ако го няма великия комбинатор , закъсва Спешна помощ,а ?Давам Ви идея за София - махнете несменяемия д-р Ненков като шеф на и работата ще стане.

11

КОЙ

преди 6 години

Много точен човек. Жалко за проф. Петров, но ако д-р Ненков получи пълна подкрепа, ще затвори още кранчета, ще развали фалшивия имидж на много хора и ще създаде допълнителна работа на прокуратурата. Рано или късно ще се разбере кой поръча и кой плати за това омаскаряване на проф.Петров.

10

Анонимен

преди 6 години

Ако искате да ни кажете, че мафията е отстранила д-р Петров то това значи, че директно посочвате с пръст Бойко Борисов. Сега веднага ще скочите: Откъде-накъде? Ами много просто - по логиката на мафията, не по Вашата. Обяснявам: Аз съм мафиот, д-р Петров ми пречи, аз му спрятам компромат да го отстраня. Дотук е Вашата логика. Но моята, мафиотската логика, продължава нататък. Аз хубаво ще му спретна компромата, ама ще подаде ли оставка? Той че ще подаде, ще подаде, ами ако премиерът не я приеме

9

Анонимен

преди 6 години

И аз съм крайно разочарован от уважавания през годините от мен д-р Ненков - трябва да си доста наивен (или ...) да заявиш, че без министър всичко в едно министерство замръзва, след като всички знаем че министрите са политическо назначение и гръбнака (и съществената работа) в едно министерство се върши от зам.министрите (Ало, д-р Ненков?) и отделите, които те ръководят пряко.

8

Анонимен

преди 6 години

Поздравление за това че запушиха някой течове, но когато се запушват течове бъркаш в интересите на някой, И това предизвиква война, но те се оказаха не са готови за тази война.Като човек може да му съчувстваме,но като министър които не е готов за тази война която трябва да води, не.Нали за това е поставен,там.

7

Анонимен

преди 6 години

Поредният тлъст Суджук, още от сега се е наточил да краде.Явно не му стига двойната пеликанска гуша, иска да я нправи тройна.

6

Анонимен

преди 6 години

Разбира се - Москов!

5

един от народа

преди 6 години

НАРОДА Е НАСТРЪХНАЛ ОТ ВАШАТА ЛАКОМИЯ И АКО И ТИ ГО ЗАЩИТАВАШ НЕНАСИТНИЯ И НАГЪЛ ПРОФЕСОР ПО-ДОБРЕ НЕ ПОЕМАЙ ТОЗИ ПОСТ ,ЗАЩОТО ВИЕ РАЗДЕЛЯТЕ НАЦИЯТА ! НИКОЙ НЕ Е НАСТРЪХНАЛ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ УМЕНИЯ НА ПРОФЕСОРА,НО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА РАБОТИ СЪВЕСТНО НА РАБОТНОТО СИ МЯСТО !ВИЕ ПОЛУЧАВАТЕ ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ ЗАПЛАТИ А НАРОДА ВЗЕМА В ДЕСЕТКИ ПЪТИ ПО-МАЛКО ,КАК ИСКАТЕ ДА СМЕ НА ВАША СТРАНА В ТАЗИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ ?

4

анонимен

преди 6 години

ако е читав специалист няма да се хване ако пьк се хвани значи е от партията наинтересчиите

3

До предните

преди 6 години

"Тоя" както го наричате "бацета" е един стойностен от малкото стойностни хора останали в тая държава, което едва ли може да се каже за вас....така че спокойно може да си идете по дупките от където сте изпълзели...

2

Баце

преди 6 години

Тоя не става за министър. И как може човек да бъде министър и след това зам. министър. Явно е службаджия.