100

NSWP

преди 6 години

А и моля dnes.bg да проверява, преди да публикува лъжите от МВР и разните им структури. Един, единствен човек е имал спрей в джоба си. А не хванати хора с боксове, палки, спрейове и ....И как от един станаха мнозинство? А и групите от чужденци, които присъстват като гости на Луковмарш са предупредени, че подобни неща не са разрешени на масови мероприятия в България. А да не говорим за лъжата за пияните. Ако се появи такъв, то ние сами го разкарваме и не допускаме а присъства на шествието.

99

NSWP

преди 6 години

...Но за комунистите, всеки който не е комунист е фашист, расист, ксенофоб, антисемит и какво ли не. Но генерал Христо Луков винаги е бил българин и се е гордял с това. А комунистите винаги са били *** и майкопродавци! И комунистите го убиха подло в гърба. Защото те само така могат да стрелят. Пред очите на малката му дъщеричка, те го застреляха в гърба и позорно избягаха. И днеска техните деца са депутати от БСП и активни борци против Луковмарш.

98

NSWP

преди 6 години

Генерал Христо Луков е български герой, който връща наборната военна служба. Създава новата и силна и модерно въоръжена българска армия след Ньойския договор. И на парада за Гергьовден 1936г. прави един запомнен от много българи военен парад и смайва всички чуждестранни посланици с новата и силна българска армия. Комунистите по принцип са *** и те никога няма да простят на генерала, че той защити Кюстендил и създаде една силна и модерна армия. За това те го наричат фашист, ксенофоб, но...

97

NSWP

преди 6 години

За този подвиг генерал Христо Луков е награден с български медал за храброст и с немски медал "Железен кръст". И това е факт, колкото и да не им се иска на онази креслива комунистическа банда драскачи. Обвиняват, че е бил откраднал или присвоил пари от модернизацията на армията, когато е бил военен министър. Ами погледнете му малката къщурка в която е живял до убийството му от комунистическите терористи. Човек с милиони в чужда банка би живял охолно в палат. Но тогава хората са имали чест.

96

NSWP

преди 6 години

Сърбите са разчитали, че на тези позиции, няма никой, а ги посреща преграден артилерийски огън и те се спират. А са били тръгнали да превземат Кюстендил. Да отцепят още българска земя. Но когато на другия ден се подписва примирието. Сръбския генерал Томич е попитал: Какви бяха тези войски, които ни обстрелваха вчера? А от нашия щаб им казали, че това е бил само един майор и няколко овчари са му се притекли на помощ и са му подавали снарядите. Сърбина изкърцал от злоба с зъби, но го поздравил.

95

NSWP

преди 6 години

Явно малко, но много активни *** има тука. Сега ще ви разкажа и ще оборя всичката помия, която разни *** комунисти плюят по генерала. За разлика от вас, той е истински българин. Воювал във всички войни на България за национално обединение. Когато комунистическите отровители, насъскват армията да изневери на своя дълг, на поста си остава той. Един майор с четири оръдия. Срещу него идва 40.000 сръбска армия и той стреля по тях с оръдията.

94

Тодор Тодоров

преди 6 години

До Прочетено за васАбе глупаво човече, абе защо не отидеш и да видиш в каква къщичка е живял героя Христо Луков, нищо, че е генерал, нищо, че е бил министър на отбраната. Къщичка на един етаж. Засрамете се бе драскачи ***!

93

Тодор Тодоров

преди 6 години

До АнонименДнес е модерно да си безродник, да си мразиш държавата и народа и да се продаваш за няколко долара или шекела. Но в годините, когато е живял генерал Христо Луков, е било чест да си българин и чест е било да умреш за Родината. Генерала е български национален герой, а вие драскачи жалки на заплати към Сорос и компания сте поредните *** и плюнки, които замърсяват всичко в България.

92

До № 101

преди 6 години

До до 98Този някой няма да си ти - просто си мижитурка страхлива и слаба. А който се опита, да има предвид, че до 25 м винаги съм около и в десятката! И още, не се надявай, че ще вляза в диалогов режим с теб - просто не си интересен, семпло момче и толкоз!

91

Анонимен

преди 6 години

До до 98germanec germanec , q kaji sq sled tozi pro nemski/psevdo evro botush , pone treva she nikne li ? pone sled ruskiq treva nikne , rusnacite kazvat che sled nemsiq botush I treva ne niknelo I bilo nujno da pregazqt pak za da nikne pone treva ... vashiq ferdinant ubi stambolov poneje ne iskashe da vkara edna zlatna ikonomika v nenujni voini I negovata germaniq nqmashe kade da si prodava shmaizerite

90

до 98

преди 6 години

Забрави да се похвалиш (ПАК), че си БИЛ комунист!Само заради това - заслужаваш някой да ти счупи краката!А за останалото - "Блаженни са вярващите !"

89

Анонимен

преди 6 години

nacisti

88

Додо

преди 6 години

"Според полицията и НСО шествието е изключително опасно и заради това не може да бъде проведено."=======Опасно, но за кого?! Събирането в София на Глобалистката, Антихристиянска и Мразеща Бялата Раса прослойка, идваща във връзка с "Председателството" е много по-опасна за България от Луков Марш!

87

До Анонимен 76

преди 6 години

ГоVNьо! Твоят дядо си е цъкал гнидите, вонял е на пор, на долна ракия! Ти ме засегна, а това не се прощава! Да, слушал съм много музика, прочел съм хиляди книги, работил съм неща, които преди мен никой в България не е успявал да работи. Научил съм на ум и разум десетки студенти, които ме помнят с добро. Медали не съм получавал, наказания - също, освен в казармата, защото отказах да стана доносчик на ротния! Никой не е успявал да ме подчини и прекърши! Кеф ми е, че винаги съм си оставал аз! А ти?

86

Анонимен

преди 6 години

Който уважава идеите, в името на които се организира Луковмарш, ще намери начин да почете паметта на този генерал.Маршрутът може да бъде друг.Вероятно и тази година ще дойдат гости от чужбина, защото на Европа започна да й идва до гуша от безочието на някои, поканени като гости, но започнали да се държат като башибозук!

85

Анонимен

преди 6 години

До Анонименgeroi koito ne bqha nacisti a patrioti , mislq znaesh ima razlika

84

Анонимен

преди 6 години

В Германия през 40-те години на миналия век членовете на националсоциалистическата германска работническа партия наброяват 9 млн.души. По-голямата част от тях оцеляват след ВСВ и само 30 члена от тази огромна партия са осъдени. На милиони нацисти е дадена възможност да строят нова Германия, защото любовта към родината не може да бъде съдена

83

Пешо

преди 6 години

Супер, на нацистите трябва да се противодейства. Да си размахват хейтърските плакати на антигей парада.

82

до 90

преди 6 години

Прекалено много искаш!Сега са модерни гейпаради..."Же суи Чарли"...Рефюджис уелкъм....и подобни шитове!

81

Анонимен

преди 6 години

Хайде всички да се замислим, какви искаме да са децата ни:евро-сервитьори или гейове или наркомани или емигранти или ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ КОИТО ОБИЧАТ РОДИНАТА СИ И ТАЧАТ ГЕРОИТЕ СИ