30

Партиен член

преди 6 години

Ще се крие защото ако проговори може и да изчезне завинаги.Всеки шофьор трябва да предостави при проверка за последните 28 дни Дигитална карта. И тахографски шайби.Също така документ за почивки (анекс) Това последното отпадна но повечето фирми още го издават.А колкото до това дали е правил предишен курс лесно се проверява.Има издадени билети и те са поименни.Викат пътниците и ги разпитват.Работното време е .В рамките на 15ч.може да кара макс.10ч.След това мин.11ч.почива.

29

Пенсионер

преди 6 години

Дано не се е самоубил човека.

28

Неа

преди 6 години

Ехх .....ще излежи и той една присъда на Бахамите . Престъпник да си на тез времена ...

27

Анонимен

преди 6 години

До Неа"С една дума добрия невинен човек избяга ,така ли ?"---Ами, да! Като "добрите" Братя Галеви. :)Нещо да ни изненадва? Е, да, Боко Тиквата има нови тиквеничковчета в родата.

26

Неа

преди 6 години

Аз пък мисля че не е самоубит . Просто си измиха ръцете с него и сега ще го покрият . Накрая ще прекратят делото и човека ще се появи . Това е съдебната система у нас .

25

Неа

преди 6 години

Хора , много е просто . Аз спрем да ползваме услугите на фирмата тя ще фалира . Пътувала съм много пъти с Ивкони защото до там до където ходя те имат най често автобуси , но вече ще съобразя така нещата , че да пътувам с друга фирма .... Няма значение че фирмата е на депутат .Той няма да я държи ако не му носи доходи ,освен ако не пере пари чрез нея ,ама това ще си проличи ...

24

Васирионович

преди 6 години

Гръмнали са го ! Нет человек-нет проблем!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата да каже кой смени шайбата на тахографа, и то на мястото на катастрофата. Също да каже, фирмата собственост ли е на един мултак, в момента много близък до властта.Иначе шофьорът ще го намерят "самоубит".

22

Неа

преди 6 години

Коя е другата турска фирма ?

21

Анонимен

преди 6 години

Та чия казвате била фирмата? Турска или герберска?

20

Неа

преди 6 години

С една дума добрия невинен човек избяга ,така ли ?

19

Адолф Хитлер

преди 6 години

В 21 Век, хората измислиха една супер яка джаджа, кръстиха я електронна карта. Голяма част от рейсовете са ви под всякаква критика, какво да говорим за старите тахографи? Къде е ДАЙ, които спукват тировете от проверки, а пропускат рейсовете? Защо със скорост от 120 км/ч ме застигна Рейс по АМ Струма и за малко да ми се вреже в ремаркето? Защо, кой, кого...

18

Анонимен

преди 6 години

Трябва да им вземат лиценза.

17

шматка

преди 6 години

Нещо не се връзва.Как така са му повдигнали обвинение като следствието още не е приключило.Не се знае причината за катастрофата но се знае виновника.Как как как

16

Анонимен

преди 6 години

Отишъл е при братя Галеви.

15

Анонимен

преди 6 години

А според съда - нямало опасност да се укрие... За кой ли път!

14

Българина

преди 6 години

И двете турски фирми са за вземане на лиценза. 30 г автобуси мръсни и ***. Малки и тесни. Искаме по зле са от тези в турция а уж ние сме в ЕС. Вижте биомет българската фирма. Нищо общо с турските куптори. Вземете им лицензите и ги дайте на български фирми

13

Анонимен

преди 6 години

Гь всеки може да се случи да задреме зад волана. Да пази Бог ! Ако не е пил алкохол това си е чиста злополука, Собственика чист ли е с прегледи и текущи ремонти на автобуса ? Да не са го изчезнали.... ?

12

Hahahaaaaa

преди 6 години

Цк,цк,цк.Сите българи избягаха от България.Защо бягате бра?

11

Некъф

преди 6 години

Как няма да стават такива инциденти след като на шефа на ДАИ е Красимир Сребров от Търговище който беше към ДПС, а сега е към ГЕРБ назначен защото е послушко но си взема рекета от фирмите всеки месец. Бившо ченге е със частен бизнес, а го намърдаха на такава позиция. Най корумпираната ГАД съществувала някъде. Сина му със условна присъда се опитаха да го намърдат във Търговищката прокуратура но тогава ДПС паднаха от власт и не успяха. Тука имаме поредния случай на "калинките".