24

муспи

преди 6 години

Еврейските медии подемат такава кампания за да го разкарат. В Европа както е Велик резил за политик да не е евреин, така и да е хетеросексуален. Даже всеки Народен избранник би предпочел да го обявят за гой, само да му се размине че хванал женско коляно.

23

тнт

преди 6 години

И аз реших да си подам оставката. През далечната 1973г. в детската градина се опитах да целуна по бузката една Лили от малката група на другарката Чернева.

22

РБК37

преди 6 години

Ужас и какво като я хванал по коляното ,егати и "разбраната дИмокрацията" ?Не ме разбирайте погрешно ,за насилници и изнаслвачи -затвор ,но това ,че някой е хванал някоя за рамото или ръката й е целунал такава лакардия да се вдига 0не го разбирам.Едно време Запда е бил дивашки ,навярно се връщаме към същото време .

21

Анонимен

преди 6 години

Кога ще ги стигнем...англичаните?

20

Анонимен

преди 6 години

Тази сутрин в един от сутрешните блокове зам.министъра на здравеопазването(който до сега ужажавах)си позоли да защити и омаловажи поведението на бившия си шеф,което е скандално само по себе си,но като се има пред вид морала на цялото правителство и безпрецедентната защита на корупцията,не ни изненадва.

19

Анонимен

преди 6 години

Имахме един министър на отбраната с присадена коса,голям палавник бил.ама пък никоя досега не се е оплакала.Защо ли?

18

активиска

преди 6 години

дасе ваведе закон-забрана протиф опипването дай боже амин

17

Анонимен

преди 6 години

Ако беше опипал мъжко коляно, сигурно щеше да го повишат.

16

ТHE Патриот

преди 6 години

абе кво става тука бе тва вече си е открита война срещу нормалните мъже ,тоя свят изперколяса тотално .......немам думи ,пипнал бил ,погледнал бил,усмихнал и се и край сексуален тормоз абе има останали нормални изобщо ???

15

До 6

преди 6 години

То и тя не му забеляза.

14

Анонимен

преди 6 години

Хайде сега да сравним морала на британските политици с морала на нашите.Британския м-р си подава оставката,защото някога в едно интервю,т.е.в ефир си е позволил,най-вероятно несъзнателно,без умисъл да докосне коляното на една журналистка,която чак сега се сетила да се оплаче.И никой в правителството не се е осмелил или не е пожелал да го защити.У нас за престъпления по служба не само не уволняват,не само че не си подават оставките,ами всички окло него скачат на амбразурата да го защитят.Морал ли

13

Анонимен

преди 6 години

Не могат да вдигат самолета вече, а имат още мераци. Това не мога да го разбера.

12

Анонимен

преди 6 години

До ТурчинаТе заради това в Меджлиса депутатките се броят на пръстите на едната ми ръка.

11

Турчина

преди 6 години

Ако беше опипал мъжко коляно нямаше да има проблеми сега.

10

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Жена с жена - много консервативно, така са били 5оте. Сега е мъж с мъж, жена с куче, в най-добрия случай камилар.

9

Анонимен

преди 6 години

НЕ Е СПАЗИЛ ЕВРЕОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ (ЦЕННОСТИ) КАТО ОПИПАЛ ЖЕНСКИ БАДЖАК,АКО БЕШЕ ОПИПАЛ МЪЖКИ КОСМАТИ ТОПКИ ЩЯХА ВЕДНАГА ДА ГО ИЗДИГНАТ НА ОЩЕ ПО ВИСОКА ДЛЪЖНОСТ..ПРИ ЕВРЕОАТЛАНТИЗМ,А Е ЗАБРАНЕНО МЪЖ ДА ИМА ИНТИМНИ ОТНОШЕНИЯ С ЖЕНА ,НЕ Е ДЕМОКРАТИЧНО И МОДЕРНО,ТРЯБВА ДА СА МЪЖ С МЪЖ И ЖЕНА С ЖЕНА.

8

Анонимен

преди 6 години

Това ако беше Валери, ужасът на турските бабички и dj-ите досега да е поискал те да му се извинят и да ги заплаши, че ще им изстине столчето

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 5Това е по взаимно съгласие бре. Кодекс на ложата.

6

Анонимен

преди 6 години

А тук, насред София, шефът на ЕНП здраво опипа кметицата по и над коленете, ама ние не му забелязахме...:)

5

Анонимен

преди 6 години

През 2014 у нас беше един Жозеф Дол тогава в медиите отразиха посещението като едно от заглавията придружено със снимков материал беше " какво прави дясната ръка на Дол върху дясното бедро на Фандъкова" . Това как трябва да бъде прието като сексуално посегателство или що хайде самите журналисти, ако им стиска да дадат определение ха-ха и какво чака самата кметица или и тя не смее..