83

Анонимен

преди 6 години

Лош сенатор тайно членуващв куклуксклан.

82

Анонимен

преди 6 години

Русия има право и даже едлъжна да се включва вамериканското управлениезащото там съвсем са серазпасали. Неслучайноарабите им взривиха дватанебостъргача.

81

Анонимен

преди 6 години

До Боби#Кой ?!

80

Анонимен

преди 6 години

Американците да се молят руснаците никога да не се управят морално и материално!Те сега са бедни ,деградирали алкохолици, и все пак успяват да се месят в обществения живот на САЩ,че и президент да си назначат.Представете си ,че са морално чисти работохолици,тогава с щатите е свършено!

79

Анонимен

преди 6 години

84 Ти Боби ТИ управляваш , успокой се

78

Боби

преди 6 години

До Анонимен 83Ех Анонимни Ех Ано УмниЗАДАВАМ ТИ ЕДИН ВЪПРОС: КАК ТАКА ОТ КАКТО Е СВЪРШИЛА ВОЙНАТА МЕЖДУ СЕВЕРА И ЮГА В САЩ НИЩО НЕ СЕ Е ИЗМЕНИЛО В ТЯХНАТА УПРАВЛЕНСКА СИСТЕМА?За това време Комунизъма се развихри и умря, Две световни войни, Стотици по-малки конфликти. Няма друга държава в която да не се е сменила управленската система.Политиците в САЩ са гениални(Определено не са) или някой (КОЙ???) управлява зад кулисите? КОЙ стои вече 2 века зад Кулисите в САЩ и УПРАВЛЯВА???

77

Анонимен

преди 6 години

82 От небето ли падаш, знаеш ли колко нацистки организации има в днешна Русия , но е в това е въпросът а в пълзящата там еднолична диктатура

76

Георги Балкански

преди 6 години

Очевидно тъпотата е обзела толкова дълбоко умовете на американските сенатори, че съвсем забравиха кой победи фашизма в Европа и заби знамето над Райхстага. Аз пък казвам, че американските сенатори начело с Маккейн са кръвопийци -феодали , които ни се натресоха в България и тровят атомосферата със зловонните си измишльотини !

75

Анонимен

преди 6 години

Този сенатор не е прав. Фашизмът се е появил през 20 тия век, а Русия е още в 19 тия век. Там е батюшка самодержец със стотина велможи и останалото е безмълвна маса, която не я питат за нищо.

74

Анонимен

преди 6 години

Умник 70, има блокаж на такива реклами и то много елементарен.Така че мнението ти е близко до това на изкопаемо от ерата на летящите дракони.Даже тук във форума има такава защита.На евтино ниво но я има.Защо не са блокирали тези реклами?!Писания като теб са за някой дрогиран с трева третокласник

73

Анонимен

преди 6 години

Начетохме се на глупости че това било намеса в киберпространството:)))Ами то е пълно със всякакви намеси.Който може го прави.

72

Анонимен

преди 6 години

Какви ги дири нефашистка САЩ в Афганистан и Ирак?А да...химическо оръжие още ли не могат да го намерят;)

71

Анонимен

преди 6 години

И какви злини умник 65 с няколко доноса дотук?!интернета е свободно пространство...*** си ти че повтаряш колко мили са САЩ.Това също е злина. Кой определя кой е добър и кой лош?!Всеки има мнение и това е демокрация.Другото е да си комунист като теб по голям и от Мао.

70

Анонимен

преди 6 години

Както винаги американците са прави

69

пророка Олег

преди 6 години

за мен това е нечуван скандал и американско безочие. не съм изненадан, тъй като сенаторите им са подлеци и мошеници. нищо не правят и живеят охолно на гурба на данъкоплатеца. колко трябва да си ***, за да кажеш таква глупост. какво общо имат фашизма и Путин да речем. геноцид ли правил, убил е милиони в газовите камери. антисемит ли е ?? че те американците са най-големите фашисти след хитлер. ако сметнем колко милиона живота са разбили за 50 години- хитлер е като пеленаче. и нашият живот разбиха

68

пенко

преди 6 години

Римската империя: Сенатори, конгресмени ...***-слуги и роби ! Империя САЩ -също ! Империя Русия-също !Империя Китай -къщо ! Империя ЕС -също ГОСПОДАРИ ,СЛУГИ И РОБИ !!! ДЕМОКРАТИЧНИ ГОСПОДАРИ...- ДЕМОКРАТИЧНО СЛУГИ И ДЕМОКРАТИЧНО РОБИ!Всичко това е на основата на СОБСТВЕНОСТТА върху средствата за производство на материалните блага за отцеляване на човеците !!! НОВИЯТ-СТАР- ЧЛЕН ПЪРВИ НА КОНСТИТУЦИИТЕ : "ЧАСТНАТА СОБСТВЕННОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕННА" !!!!

67

<html><body

преди 6 години

Фашиста вика "Дръжте фашиста" - основен закон на демокрацията !

66

Анонимен

преди 6 години

Ако Русия е фашистка страна, не знам какво да кажем за Щатите. Колко милиона души избиха само в последните 20-тина години? Само в Ирак са над 500 хиляди души.

65

БПФ

преди 6 години

Интересно, ако попитаме тоя *** сенатор - какво е "фашизъм", дали ще може да даде какъвто и да е смислен отговор? Залагам златен наполеон срещу капачка от бутилка, че няма да може.

64

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 57ХЕМ ПЪК СЕ ОКАЗВА ИЗВЕДНЪЖ, ЧЕ Русия е с високоразвити компютърни технологии и спокойно си бърка из най-секретните сайтове на САЩ.къде прочете, че ватата е развила технологии? Хората казват, че са наводнили интернет пространството е *** и хейтъри и го пълнят с фалшиви новини. В БГ е същото.