24

Анонимен

преди 6 години

Направо им дайте държавния печат за съхранение на ул. "Козяк". Да не ви разкарват за подпис и печат поне... Държава на акорд. Лашкат ни като чужда булка - без прошка!

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен007 е агент на Кралицата. Не на САЩ.

22

Румен

преди 6 години

и поредната фалшива новинаот-докърти ....общ работник,анатоли гъзаря и 2 години ,условно...за намерение!как се съди някой за намерение,другари журналисти?***

21

Анонимен

преди 6 години

дано да ги научат как се пуска и спира компютъра, за друго не вярвам

20

Kuro

преди 6 години

До 19 Брат какви флашки какви 5 лева ве,те един акт ти го копират още на индиго ти ми говориш за единна синхронизирана система съдържаща отпечатъци,очи :D и лични данни !

19

dan

преди 6 години

А за........забременил малолетна ..... с второ дете предвижда ли се наказание? Или това са особености на етноса?

18

Anatoli Gazara

преди 6 години

Всички малки кифлочи кълват на такива яки имена

17

модерни

преди 6 години

Това със спец агента от САЩ е ясно, че няма да научи нашите умници на нищо, а ще си вземе една флашка с написан от ЦРУ код и ще я пусне по мрежите на МВР, кеф им лични данни, пръстови отпечатъци, ириси, днк-та, каквото им трябва на американските разузнавателни агенции. Нашите милиционери са доволни и на по една снимка с агента пред американското знаме.

16

Анонимен

преди 6 години

Заглавието е много яко! За да е още по-забавно трябва да се добави "Спас от Кочериново"

15

TheNews

преди 6 години

От последните минути! Явор Колев обучава US агент как се сади ряпа, зеле и алабаш. Все пак, за това е учил човека.

14

Анонимен

преди 6 години

Ботуш Каишев киберспец. Браво.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 11Родните милиционери го правят непрекъснато, безконтролно и незаконно, че имат наглостта и цинизма да се хвалят, че го правят.

12

Анонимен

преди 6 години

Аз се чудя защо прасетата ми следят кореспонденцията, а то било в защита на националната кибер сигурност....Смях в залата....Не знам кой вярва на родния полЮционери, че газят закона и правата ни в наша защита.

11

Анонимен

преди 6 години

Ковбоят от САЩ не е агент, а служител на ЦРУ, агенти на САЩ са Костов, *** и цялата мутро-седесарска пасмина, която продаде националните ни интереси.

10

Анонимен

преди 6 години

Най-добрата служба е да подслушваш хората.. После отиваш да ги изнудваш за пари..

9

Анонимен

преди 6 години

Как е възможно да постави чужд портрет/фото с измислени имена и да ходи на среща с някой/я,тоя/ая да не са слепи и не видят,направят разлика в лицата кат в случая къдет въобще не са сходни чертите/щрихи на лицето с всичките елементи-контур,овал,скули,челюст,брадичка,коса,вежди,очи,устни,уши когат трябва да ги описват след таз измама при подадена молба на пострадали от таз среща кат повервали на зрителна измама с взимането от тях на парични суми,туй и факир не може го направ с смяна на лице/образ

8

Анонимен

преди 6 години

Урок номер едно: "Ако е кибер престъпление първо обвинявате руски хакери, после северно корейски или китайски. След това проверете кой ваш колега използва парола 123456, все пак."

7

Анонимен

преди 6 години

До Blackradioсигурно е агент 007?

6

123

преди 6 години

Досега нашите полицаи само кибер престъпления не бяха извършвали, сега обаче и на това ще ги научат. Предвиждам ,че след време ще има новини от рода: "Група полицаи арестувани за интернет измами."

5

US агент обучава ГДБ

преди 6 години

Кого ли са изпратили? Клои О'Брайън, Тони Алмейда или направо Джак Бауър? Затова ли беше цялата тази пукотевица по медиите за тази направо кокошкарска история с Александър Николов? За да има благовиден предлог US да ни натрапят поредния си "агент" в "помощ" да подчинят напълно и без това смешните ни колониалните служби?