102

Иисус

преди 6 години

Да е жив и здрав!

101

никой

преди 6 години

Жалко за младежа. Според мен никога няма да разберем цялата истина дословно. Винаги съм бил скептичен и никога не съм вярвал на това което се пише и казва в медийте. Да почива в мир момчето.

100

Анонимен

преди 6 години

До NadiaЗа простотията не знам, но, видно от правописа - не сте особено образована!Не вярвам с употреба на трева положението да се промени, така че...;)

99

Олег

преди 6 години

Ама така Калоян е казал истината за свойте родители.Те настина са двуличници защото искат да прехвърлят вината на някой друг.А вината за смърта на детето им е тяхна.Какво са правили заедно при наркоманите от София Запад.

98

Петър

преди 6 години

Бог да го прости наркоманчето.Повечето наркомани като се надрусат и напушат приличат на шизофреници.А иначе агитката на София Запад си е наркоманска .Дано Библията която е прочел му помогне в другите прераждания.Тези от ИДИЛ и те са наркомани и вярващи едновременно и вижте какво правят по света за да отидат в рая.

97

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 101Думите "Aз съм избраният, двуличници!" не те правят дълбоко вярващ, а само човек с очевиден психиатричен проблем....уви...Дали шизофренията е била отключена от наркотиците или се е проявила и без тях - сега няма значение, едно болно момче си отиде нелепо от живота, а това е наистина жалко!

96

Nadia

преди 6 години

До Коне с капациAz ne pusha treva-po prosta lim ot tebe!?

95

Голям прос

преди 6 години

На всеки може да му изгори бушона, ако му се претовари инсталацията с наркотици

94

Анонимен

преди 6 години

Джордано Бруно и великия Галилео Галилей също са били дълбоко вярващи по време на изтезанията

93

Твърдението на...

преди 6 години

..приятелката за това, че първият религиозен пост на покойното момче е от 10.10 тази година е чиста лъжа, видно от фейса му поне от година по-рано той вече пуска подобни снимки.Твърденията на "близките", че не бил ултрас, също са фейк - и момчето, и баща му са ултраси на София Запад, гордо се самоопределят като "хулигани". Странно е и това, че бащата не знае за страничната дейност на кукловодите в София Запад, наркоразпространението.Много странни неща станаха, мисля....

92

Анонимен

преди 6 години

Има синтетична трева. То и змийската отрова има лечебни свойства...

91

Анонимен

преди 6 години

Това, че се продава и се пуши не означава, че е нормално. В Холандия нe скачат, могат да си изберат евтаназия - легално е, но пак виж им рейтинга на самоубийства и пак говори.

90

моше знае и не дава

преди 6 години

няма нова трева - стара трева! конопът е един и доказано полезен и безвреден, за разлика от скъпите продукти на световната фармацефтична мафия! що е отнася до обезболяващия ефект на който е способен - мощен, безвреден повече от всички познати медикаменти, почти безплатен!!!

89

всичко живо е трева

преди 6 години

клифърт саймък До Анонимен 79 - стига с тая марихуана бе, миналия месец бях в холандия - в амстердам се продава и пуши навсякъде, никой не скача и не се мисли за избран, всички се забавляват денонощно, пълно е с хора от целия свят! аз съм болен и на години, моето време е минало, пия по някоя бира. и докато тревата се пуши повсеместно в квартала в столицата, бирата е забранена по улиците!

88

Анонимен

преди 6 години

Защо тогаз не го държали в вкъщи или не са могли да го усмирят,но след кат го довели значи се е посмирил,не толкоз буйствал,но щом така се е опушил някои са непредвидими,какъв е бил повода-мотива да го вързват след тяхно съгласие кат те са могли в вкъщи да го вържат,не е необходимо специално легло за тази цел щом е буйствал или трошил,друго там,и отвързват за преглед,инжекции,ядене,тоалет,психотерапевт и още там възможно в отделението за лечение/престой,а в профил залагат служебно от друго място

87

Анонимен

преди 6 години

Не видях някой да е показал съчувствие към жертвата на побойника. Иначе сте много великодушни и прощавате осакатявания, убийства и т.н.

86

Анонимен

преди 6 години

До ВярващИли Вярващ, или Мислещ - и двете не може.

85

Анонимен

преди 6 години

За подтикване към вземане на опиати и разпространение на сектанска литература в Гелмания се наказва със съд.сектански църкви, сентоложи църква , анастасия са забранени.

84

Анонимен

преди 6 години

до 77 и аз съм с добра заплата и съм пенсионер. Тоя където ти дава тия пари е сигурно по дърпа, повече от теб.И така сте се събрали.Та един нормален човек няма и внимание да ти обърне.

83

Анонимен

преди 6 години

До ЕдинD Грешка, не си един, многосте такива като теб и това е проблем. Да сгрешил е , набил е сестрата, а ти, който хвърляш камъка по мъртви,я с какво си по-добър от него?Или не се питаш такива неща. що за удоволствие да коментираш и да се правиш на велик с паметта на починал НЕПОЗНАТ .Ти човек ли си? А искаш ли да бъдеш?