41

РЕДМАП

преди 6 години

А защо ужас, по-добре да се търсят хора с добър английски, висше образование, стаж по специалността, на сравнително млада възраст, това е профила на успешният емигрант. Нека дадат точки по тези критерии и колкото повече имаш толкова по-голям шанс да ти дава в една лотария. И примерно ако от 100 точки нямаш поне 80, изобщо да не участваш в една евентуална лотария. Нека се постараят хората за шанса да живеят на мястото където мечтаят!

40

муспи

преди 6 години

Никой в този форум не се сеща че си е в ход унищожаването на бялата раса. Само един писа че ако си цветен получаваш и карта и квартира, медицина и пари. Ню Йорк е заприличал на Столипево - аз живея там отдавна, помен няма от това което беше преди 15 години. Този узбекистанец, всъщтност хазар, ако беше мислещо същество щеше да забележи че наоколо са все свои, но йехова е избрал диваците за да владее света.

39

mims

преди 6 години

Все пак правете разлика между това да се премахне програмата и да се замени с по-ефективна програма, тоест това, за което говорите Вие.

38

Ангел

преди 6 години

По принцип Лотарията Зелената Карта си е едно безумие на Американската външна политика.Те избират от стотиците милиони решили да имигрират в Америка чрез Лотария .На късмет!!! Това е пълна простотия.Много по правилно е да избират по заслуги .НАй-кадърните и най-образованите.Най-накрая го проумяха но след дъжд качула!

37

Анонимен

преди 6 години

Аз съм За това решение на Тръмп. И без друго пускам от няколко години и все не ме избират. За сметка на това заминават е такива пещерняци като тоя узбек. Поне като го направят избирателно читавите хора ще имат по-голям шанс да заминат.

36

Анонимен

преди 6 години

до 40, браво на теб. Сега сега ти стана едно хубаво като си изби селските комплекси и се похвали едно хубаво точно тука, на някой все едно му дреме за твоите премеждия...

35

Анонимен

преди 6 години

Голям праз!

34

ДоШикаго

преди 6 години

Аз си живея и работя в БГ, въпреки това съм се насладил и на Лас Вегас, карал съм ски в Колорадо, ходил съм на Бродуей и в джаз клубовете в Чикаго и Манхатън, в Мексико и Канкун и всеки път след първата седмица почвам да си мисля за прибиране, защото близките и приятелите са тук, Родопите, Стара Планина и Пирин са тук, красивите българки са тук, гостоприемните и социални хора, красивото Черно Море, безбройните лечебни минерални извори.. не ги заменям за смотаните янки

33

Скифъля

преди 6 години

Ха, хаааааааааа, че то и без това ЗК печелиха само помачуги от Родопите! После взеха, че станаха от "Голямото Добро Утро" - шофьори и кенефаджии масово!

32

Анонимен

преди 6 години

Много наивници пишат тук, знам помашко село до Гоце Делчев, на което повече от половината жители "спечелиха" зелена карта. В рамките на няколко години само. Лотария? СлучаЕност?? Не мисля...

31

Анонимен

преди 6 години

тотото се плаща от нашите пари, а печалбите отиват за Делян Пеевски които ги раздава по свое усморение. Освен това от спортния тотализатор се изплащат огромни пенсии на художествените гимнастички по 1000 лева на медал, и т.н. защо и за другите професии не е така?

30

Анонимен

преди 6 години

Правилно,каква ли не *** на света се настани в САЩ.Руснаците и мюсюлманите в САЩ трябва изкъсо да се следят и повече да не се пускат в страната.Руските служби действат на територията на Щатите,вербуват терористи чрез имами и хендикепи след мюсюлманите.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Приятелю,ЗК не е избор а лотария , като тототоНа случаен принцип.Сега може да си по-доволен ,защото Бай Доньо каза ,че ще вземат хора вече за способностите им само. А не на късмет

28

Анонимен

преди 6 години

Дреме ми на У*. Когато си подавах документи за ЗК не ме избраха, сега и да ме молят ще се замисля.

27

Анонимен

преди 6 години

Браво Доньо,еваллаоткри топлата вода.На времето преди да ни откриете вашата демокрация ние бяхме в едно изгнило общество.(Ама нали знаеш ,че изгнилата мушмула е най-сладка)Че ,тогава ние имахме жителство(демек всяка жаба да си знае гьола), а вие раздавахте зелени карти.То не ,че и при нас жителството не се раздаваше така , ама видяхте ли какво стана .И при нас, и при вас сега. Стана като лъжичката **й=н=о в тенекията с мед.

26

Анонимен

преди 6 години

Смачкай Доньо *** сегаДа не те смачкат утре

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Не е така има само за не-бели с безплатна квартира,здравеопазване,образование и пари на ръка, ако не си бял иначе не става.

24

Анонимен

преди 6 години

Ами някои хора виждат повече смисъл в точкова система, по която да се оценяват имигрантите. Лотарията е лотария, т.е., избира по случаен принцип. И за българите би било по-добре ако образование и други професионални фактори се вземат предвид.

23

Анонимен

преди 6 години

До ИстинатаКакто и проблемите на америка на останалия свят.

22

Анонимен

преди 6 години

Ама трябва да се вземат картите на досегшните и да се изритат.Давай Доньо мачкай лентяите.