6

Анонимен

преди 6 години

Този път косвено поемане на отговорност за извършване на террористичен акт,що ли като е извършен и там всичките групировки са обвързани и както с техните спонсори,и приплетени,оплетени,което значи,че малко са които знаят за лабиринта на леговището на звяра,но иначе си шават некои групички единично да си правят здрасти с него та да ги растрие.

5

Анонимен

преди 6 години

До FAKTЛенин друг път. Кога е дошла демокрацията при тях е бил на 3 г. Точно време да започне да се турчее и гъзурчи.

4

китай по Увреден

преди 6 години

на снимката с униформения с е вижда че даже има съхранена средно увредена биосферна охрана ..и калпаво холограмно сканиращо оръжие следи само един по едър био имплант в търбуха на униформения..Сравнете със снимки в днес от сега с парада на китайската армия там с нова техника следят до пет трилиона пенталиона движещи с е жертви в един униформен с точност до ангщрьом всяка/подава охраната

3

полицейска мафия има

преди 6 години

калибрират нова техника позволяваща обсебване с микрочипове подавани с напитки вкл пепси и кока кола.. подават на тази снимка .В случая този водач обемно проникващо черно терористично обсебен през микрочип в ануса.Ако видите снимки на китайската армия ще видите че там оръжията за обемно обсебване са далече по жестоки тука средна хубост..

2

uf

преди 6 години

suvsem pr0miti ej

1

FAKT

преди 6 години

29-годишния узбек Сайфуло Саипов e възпитан от Ленинския Комсомол да се бори срещу световния империализъм, оглавяван от САЩ . . .