91

Някой

преди 6 години

Кадето е минал комунизам ТРЕВА НЕ НИКНЕ способни са да изкатат и най честния човек *** но да напомня на *** и троловете че Плевненлиев влезна в политиката богат а комунистическите мижетурки от гладни мишки се превръщат в олигарси.

90

До 88

преди 6 години

Не, аз не съм комунист, но за радост живея много отдавна далеч от такива задръстени и слепи хорица, които смятат това мек.отело за "велик". Затова сте най бедните и най изостанали, защото като тръгнеш да наричаш някой велик, имайки предвид в каква мизерна ситуация се намира страната, и че това робско мислене ни докара до там, човек си дава сметка за много неща. Продължавай да ги наричаш велики, да гласуваш за тях, и да им се кланяш, докато продават страната ти на безценица. Пълен г.лупак си.

89

Срам

преди 6 години

Най жалкото подобие на нищо се и****...

88

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 77 Това е твое лично мнение , което далеч не съвпада с мнението на истинските българи. Иначе русофилите си ви знаем...

87

Така е

преди 6 години

Най- добрия президент е Росен. Човек с визия и авропейско мислене.

86

Анонимен

преди 6 години

Разлика от земята до небето между бившия Президент и настоящия . Толуппа вчера каза че нашите възрожденски будители не били по европейски образец . Тъпанаррр

85

Анонимен

преди 6 години

Тоя е забравил че вече не е президент !

84

Българина

преди 6 години

Имаше 5 г да го слушаме и да на от за нещо. Отиде си по безславно и от жж, защото е по голям предател и от него

83

До 88

преди 6 години

Ти си най-големия глуупав комунист.Руското робство свърши, но ти още имаш водка вместо кръв във вените си.Плевналиев е Великия Преьидент на България.

82

До 87

преди 6 години

Ной големият президент казваш!Сазлужавате си цялата мизерия която имате, защото простотията ви няма край. И не ми почвай с това че съм комунист. Не съм. Просто виждам, как ви прододоха и ви обърнаха в жалка колония. Полигон на молове с второ качество стоки, и гета. Третират ви като второ качество хора в Европа, и този "големият президент" не е нищо повече от един *** и лакей, работейки за чужди интереси. Бивш заклет комунист. Да ви е честито последното място в ЕС. Гл.упаци

81

Анонимен

преди 6 години

Най-големият Президент на България !Румен е обикновен Фатмегюл Подложников Радефф

80

Анонимен

преди 6 години

*** разбира се, ако развяваха американски знамена щяха да са number one, борци за свобода и демокрация :))

79

патиот

преди 6 години

Прав е г-н Плевнелиев. Уж националисти а пък руски знамена развяват като прани ***..Може ли да целуваш знамето на окупатори и мародери?

78

Анонимен

преди 6 години

Ех ако беше Плевенлиев във властта преди 45та, нямаше да бъдат разграбени така мандрите. А сега, цял един народ вечно ще носи спомена за обраните от партизаните мандри! Минута мълчание за мандрите!

77

Анонимен

преди 6 години

Всичко това е вярно, но е важно кой го казва.... а на този просто не му пасва да говори така, при положение, че точно той е един от най-големите родоотстъпници.

76

Анонимен

преди 6 години

След всяка публична поява на президента Плевнелиев поне десет руски *** се преселват в по-добрия свят. Дерзай Росене, продължавай в същия дух!

75

Дол Флундгрен

преди 6 години

После казвайте ,че не бил обединител на нацията

74

Джъстиса

преди 6 години

"Нагледахме се на криворазбран национализъм, на популизъм, на хора, които се кълнат в Левски и Ботев, но правят точно обратното на техния завет", коментира Плевнелиев"За себе си говори

73

Джъстиса

преди 6 години

Тоя пък къде видя национализъм? ***.Прав е колегата - на слагачество се нагледахме. Политическо слагателство. От безделниците политици.

72

Анонимен

преди 6 години

Не по-точното е нагледахме се на слагачество. Едните са под.логи на американците, а другите на руснаците. Никой не мисли за собствената си държава, народа си и интереса му. Това е истината. Няма леви и десни. Всички гледат едно - да си уредят собственото положение и да се натъпчат с парички.