16

Анонимен

преди 6 години

Тези хора нямат желание да работи полицията.Главния мотив за работа е заплащането.А слушаме от години че ще влагат пари за камери, за оборудване за.....Но кой ли полицай на улицата ще работи на 100% с това оборудване ако гладува в къщи и няма самочуствие.Направихте ги мишки,и децата го знаят.

15

SS

преди 6 години

Що по равно бе ***?????Служителите по пътищата и на границата както и криминална полиция на тея хора чакат гражданите.Мишките по кабинетите даже трябва да им ги намалят,че аман от ***!!!!

14

Румен

преди 6 години

ехх,дали ще доживеем.....когато министър няма да говори за 5,10,15 лева увеличение на детски,заплати,пенсии...и маркучи и акумулатори....и почнат да си вършат работатадали?

13

Анонимен

преди 6 години

тоет увеличението ще е между 6 и 85 лв, напишете го

12

mmmm

преди 6 години

По скоро 1/3 от работещите там трябва да бъдат веднага уволнени.Като почнат да разкриват престъпления тогава да ги награждават финансово.

11

Кьорсуфра

преди 6 години

Заплатите но и правомощията,някакъв с посерковец от парламента ще си развява байрака и полицаят ще му козирува,...айде Холандия,моля моля.

10

kolio99

преди 6 години

До Анонимен 9 у мвр-то точно си кажеш по зле от тоз министър нема на къде и следващия чупи тъпометъра:-)))

9

Naco

преди 6 години

Другарю ,министър Радев,а тези които вземат и ЗАПЛАТИ и ПЕНСИИ от Вашето министерство,трябва ли да получат ПОВИШЕНИЕ???

8

до 6

преди 6 години

До до 2:Не всички полицаи се пенсонират млади,доброволно!Някой биват пенсионирани доброназорлем,други биват уволнени,а трети принудени да напуснат по-собственно желание?!Особенно по-скромните,честните и свестните,които не се вписват в схемите и системите на корумпираните си, и подкупни началници?!От едно време,милиционерските началници обичат да бъдат обгрижвани,обслужвани или ухажвани от подчинените си,и който не се научи да им лиже и ближе ***********, рано или късно си отива?!

7

Анонимен

преди 6 години

ВРЕМЕ Е ВЕЧЕ ДА СЕ НАМАЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ ПО ВЪРХОВЕТЕ НА ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ,ДА СЕ ОТНЕМАТ ПРЕВИЛЕГИИ ЗА ДА ИМА ПАРИ И ЗА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ И ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ И ЗА ЛЕЧЕНИЕ ......НЯМА НАЧИН ДА РАСТАТ НЕПРЕКЪСНАТО ЗАПЛАТИ ПО ВЪРХОВЕТЕ ,ДА СЕ ИЗМИСЛЯТ НОВИ И НОВИ ПРЕВИЛЕГИИ ,ДА СЕ УВЕЛЕЧАВАТ СУБСИДИИ И ДА ИМА ПАРИ СА ПРОСТОСМЪРТНИТЕ ,КОИТО СА 80 % ОТ НАРОДА. И АКО ТОВА НЕ СЕ ОСЪЗНАЕ ЩЕ ИМ БЪДЕ НАЛОЖЕНО НА НАГЛИТЕ ПОЛИТИЦИ !

6

до 2

преди 6 години

пародия...е самата ни полиция и полицаите(в огромната си част) . Каква е логиката те да се пенсинират млади а после да работят подобна работа ...т.е значи не им е проблем да се пенсионират като останалите граждани...къде в европа полицаите се пенсионират като наште и къде имаме такава престъпност като на човек сигурно сме на едно от първите места по брой полицаи

5

Неа

преди 6 години

Тъй че такива увеличения не ме очудват . Праха в очите е голям .... Научиха се да говорят в проценти за да не се коментират мизерните заплати ... Туй то ..

4

Неа

преди 6 години

Ооо 30 лева са добре . Нашата шефка ни увеличи заплатите с 5 лева за да не са много по високи от държавния сектор . Каква е логиката не ме питай , но важното е че се прибраха едни пари и увеличението се реализира :)

3

Момо

преди 6 години

Имам идея. Защо не ги обвържете с МРЗ? М?

2

Анонимен

преди 6 години

От 1% до 15% бас хващам, че няма да е повече от 5%. Пародия, на 600 лв. 5% са 30 лв. Ще преядат с толкова много пари :) Смешна държава!

1

Анонимен

преди 6 години

с - 3% с колко се е понижила разкриваемосста на престъпления в опосканата ни държава.