12

Анонимен

преди 6 години

Да прати изтребителите да помагат на БЧК

11

Анонимен

преди 6 години

До RothschildА аз зова за Лада Нива президента да си купи

10

Деса поЕтеса Радева

преди 6 години

По жалък популист от старшинката Радев няма, само разтяга локуми приказки от вечеринките, а действията му са реална кръгла нула !!!!

9

Анонимен

преди 6 години

Стига сте писали глупости стещу Радев, поне отиде сред пострадалите и се опитва да помогне. А кой е виновен, защо него не питате? Виновен е Суджук паша, защото заедно с бургаския кмет са откраднали 11 милиона, дадени от ЕС, за да се оптимизира системата язовири. И резултата се видя, загинали хора и разрушени къщи. И те все бедни и отрудени хора, изоставени от всички. Кой ще им помогне, Суджука ли? Няма такава скапана държава като нашата, да изоставя старите и болните, пистрадалите заради корупци

8

Анонимен

преди 6 години

Дай им от ТВОИТЕ БЕ ДЕТО ВЗЕ ЕДНА ТОРБА ПАРИ КАТО СЕ "ПЕНСИОНИРА'КАТО ФЪРЧИЛО ТА НИ ТЕ НАТРЕСОХА ЗА ПРЕЦЕДЕНТ РУСКИ РЕЗИДЕНТЕ.ИСКАЙ И ОТ ПАРТИЯТА МАЙКА ДЕТО ТЕ НАТРЕСЕ,ТАМ Е ФРАШКАНО С МИЛИОНЕРИ...

7

Анонимен

преди 6 години

Гузен негонен бяга налй тъй, а що да подклаждаме със пари немарливостта и глупостта Дайте да обвиним и лошото време, а че сме некадърни за нищо също е вярно, лошо време и некадърност водят до потоп.

6

Анонимен

преди 6 години

Айде и тоя само със суха теория заработи !Същият безгласник е като всички останали " изкупителни жертви " водени от кукловодите - МАФИЯТА !!Ако все още има някой,който си мисли,че при ГЕРБ,БСП,ДОСТ,ДПС,ПАТРИОТИ би имало разлики в управлението жестоко се лъже !МАФИЯТА управлява България !

5

Анонимен

преди 6 години

Зaгинаха заради нехайството на всички институции ии партии, сега и тoя се прави че не е от шайкага разбойници Дайте да дадеме, ми понесете си политическата отговoрност къде беше армията защо не спаси хората ? Оставка на всички политически лидери и партии свикване на ВНС и нова конституция.

4

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха,това за БЧК и строителните материали виц ли е?този *** откъде го измисли това

3

Анонимен

преди 6 години

Дайте пример другарю Президент

2

Анонимен

преди 6 години

Да зове хората да си правят застраховки! Тоя човек не разбра ли ,че може да си раздава личните пари от дежурствата и пенсионирането!

1

Rothschild

преди 6 години

А аз зова за Седма серия БМВ линейка. Де да пусна СМС..