17

123

преди 6 години

Всичко ще се оправи, ако НЗОК изреже един голям тумор/ЧАСТНИ БОЛНИЦИ/.Като са много добри, да се докажат и да се самоиздържат, а не за добре дошли по 50 лв. от пациентите, сложи един пармак па ела слад 3-4 дена за още един или направи дарение защото те излекувахме и т.н. Лекарите, нека получават и по 10 000 лв. само, че да работят 8-10 часа в едно лечебно заведение а не ту го има ту го няма. 2ч.+2ч.+3ч.+4ч.= на ИЧ

16

да се закрие лс

преди 6 години

До м даа ААА, А ЩО МАГИСТРАЛИ НИ НАПРАВИ БАЩИЦАТА, ПО ТЯХ НЕ МОГАТ ЛИ ДА КАРАТ? ИЛИ СЕ ЧУДИМ КАК ДА ОПРАВДАЕМ КРАДЕНЕТО НА ЛЕКАРСКАТА И ФАРМАЦЕВТИЧНА МАФИЯ ?

15

м даа

преди 6 години

В Холандия са по-малко, защото имат пътища и спокойно могат да транспортират пациенти от 3 пъти по-далеч за същото време. Само което се чудя е какво качество и как успяват да предоставят някаква помощ след като нямат пари за най-основното.

14

да се закрие лс

преди 6 години

Първо да закрият тотално паразитното образувание "лекарски съюз", което единствено и само мрънка за пари, а дума не обелват за демонополизация на НЗОК и отказ да се лекуват неосигурените *** фамилии! Незабавни фалити и тотална забрана от откриване на болници - тези си въртят едни и същи депломи на доктори за да ги регистрират и само бълват фалшиви хоспитализации,май? Иначе защо все не става регистрирането на Националната здравна карта и електронните ни досиета?

13

ооо браво да почват

преди 6 години

АМА ХАЙДЕ ДЕ, ОТКОГА ЧАКАМЕ - БЕЛКИМ КАТО ФАЛИРАТ 2/3 НЕЩАТА СЕ ПООПРАВЯТ, ЩОТО СЕГА Е ПУБЛИЧНА ТАЙНА, ЧЕ СЪЩЕСТВУВАТ МАЙ САМО ДА ТОЧАТ МАНГИЗИ ОТ НЗОК! В ХОЛАНДИЯ ИМА 125 , У НАС ПРИ 2 ПЪТИ ПО-МАЛКО НАСЕЛЕНИЕ 400!? Е, ЗНАЧИ ФАЛИТИ СА НАЛОЖИТЕЛНИ!

12

Анонимен

преди 6 години

Няма да престана да повтарям. Не е нормално 70-хиляден град да има пет болници. Никакъв бюджет няма да издържи такова чудо.

11

Анонимен

преди 6 години

Нека фалират, парите ще се насочат към добрите болници и лекари а такива като тия от пирогов дето убиват хората да отиват на борсата, да чистят *** или да се разкарат от бг

10

дофтор

преди 6 години

Като спрат кражбите по обществени поръчки и безплатното лекуване на ония с каруците пари може да се окаже, че има. Също така защо изследвания, които се правят само в болници налагат хоспитализация, при условие, че така или иначе хората се прибират вкъщи?

9

Наблюдателен

преди 6 години

До преди 30 г . ВСИЧКИ бяха на работа-плащаха данъци, всичко беше държавно, парите не изтичаха в сметките на "некои хора", имаше пари за ВСИЧКО, а сега....няма производство, няма пълна заетост ,а малцината които плащат осигуровки са на минимална заплата..В същия момент една огромна група не плаща нищо,а се възползва,създадената система за идеално крадене на малкото пари работи безотказно, и все "назначават" поредния министър, който ще слушка и ще е удобен на мафията,е последния се усети и ....

8

Анонимен

преди 6 години

БЛС, Клиники и болници ще фалират, защото на първо място няма лекари в тях!

7

виц

преди 6 години

Честит празник, докторе! Не, не тоя на будителите, Хелоуин! Не, снощи не беше маскира, нама нужда ти си си вампир!

6

2020 си бият камшика

преди 6 години

Гарантирано от ликвидаторите, нали заради това се натискат за нови мандати.

5

Анонимен

преди 6 години

Колкото повече пари се дават толкова по -често БЛС плаши с фалити.

4

д-р Зорге

преди 6 години

България е с най-много университетски болници в Европа!!!! ако бъркам, пишете! най-много университетски болници на глава от населението!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Важното е, че за джипита има пари и там техните медицински сестри за тесния специалист хирург кардиолог или нещо няма пари. Здравата каса е измама и ограбването продължава ми да фалират бе.

2

Анонимен

преди 6 години

КОЛКОТО И ПАРИ ДА СЕ ДАДАТ ДОКТОРИТЕ ВСЕ ЩЕ ОТКРИЯТ СХЕМА ДА СИ ГИ ПРИСВОЯТ БЕЗ ТОВА ДА СЕ УСЕТИ ОТ ПАЦИЕНТИТЕ.

1

Анонимен

преди 6 години

Тази държава отдавна е фалирала и е във кома и клинина смърт скоро ще изнесем пациента с краката напред.