38

Я гледай....

преди 6 години

До Анонимен 22 Идеята ти е добра, но защо без турска закрила?Та ние сме по скъпи на турците отколкото на руснаците.Я се обърни към историята.

37

Отговор

преди 6 години

До Самолети не са нужни 28 Прав си...Руснаците са ни братя , а турците са братовчеди.Няма кой да ни напада.И едните и другите са ни е..ли и ни "уважават."

36

Анонимен

преди 6 години

Да да исчакаите една две години докато братята американци боядисат старите F-16 трето качество и ви ги продадът като чисто нови,защото виждат че няма да се класорат за нови и ефтени самолети до една две години.

35

Щирлиц

преди 6 години

"Изведнъж се оказва, че усещането е все едно сме в очакване на голямото харчене и още, и още, и още, и още! Да, но ние за първи път тази година нямахме да плащаме за "Белене", нямаше да плащаме за американските централи, нямаше за "КТБ" да се плаща. Нашите политически опоненти бързо забравиха, че ние две години събирахме и давахме огромни пари 6 милиарда 700 милиона! "Много интересно откровение,запомнете го,едва ли ще го чуете пак.

34

Насо

преди 6 години

Които унищожиха армията и уредиха безплатни бази, те да купят, милиарди са присвоили

33

Анонимен

преди 6 години

Патридиотите направиха "Великата китайска стена" - ни пиле, ни самолет може да прехвръкне. Само с "Велика китайска стълба" може.

32

Ванката

преди 6 години

Ееех, ако имаше далавера в децата, в пенсиите, в заплатите...- пък то - нищо, зеро, нада - както казваше един друг политически дерибей. И за това - самолети, ако трябва и космически кораби ще се купят.

31

Анонимен

преди 6 години

Накоро гледах нещо по дискавъри или подобан програма. Та отидоха е една военна база в Англия и си купиха бронетранспортьор за смешни пари /около 20 000 лири/. Имаше наредени стотици машини за продажба. Без въоръжение, но с всички други чаркаляци. Да попитам нашите другари, защо не оборудвате армията ни с подобни употребявани машини? Можем да купим стотици и пак ще остане бюджет за самолети!

30

Анонимен

преди 6 години

Ще видим какво ще се вземе --БТР Гардиани Кораби или Грипени пари се появиха и лека полека ще има за вси4ки главното е бсп да не се домъкне 4е нищо няма да остане

29

ТОЗИ КАРАКАЧАНОВ

преди 6 години

НЕ БЕШЕ ЛИ АГЕНТ НА ДС??Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ , АМИ СЕГА ШЕСТАЦИТЕ НА МИТЬО ГЕСТАПОТО ДА НИ ПРЕДЛАГАТ НОВ ТЕХЕН ВЪЗПИТАНИК /агент Иван/АЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!

28

Анонимен

преди 6 години

Борисов не ми е любимец но като цяло е прав пък и не се справя лошо като примиер се тази колко минуси ще нацвъкат кутев4етата на изборите пак ще ядът шутове

27

мехлемски

преди 6 години

ФОСТАВКАТА на акордеониста от оня ден е поредния гърч в МЗ.Това е стената на плача. Ако това не се оправи най-напред, всичко останало е безсмислено.Лично съм говорил съм с немски колеги, които са ми благодарили за всички лекари, за чието образование сме плащали ние, но отиват да бачкат са тях.

26

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.

25

Бай Шиле

преди 6 години

Конкуренцията си има Прасчо, какъвто такъв, ама само Прасчо. Имат си също картончета в Държавната Фуражна Ясла. Ние обаче си имаме направоооо големаа Свинка, с по-мазен картон от техния, с достъп/ макар и временен за съжаление/ до всичката ярмата в самата ясла!!!!!!!! И по това отново ги бием. Всяка прилика с лица, партии,събития, животни, ферми и т.н. е плод на Вашите фантазии.

24

Бай Шиле

преди 6 години

Конкуренцията си има Прасчо, какъвто такъв, ама само Прасчо. Имат си също картончета в Държавната Фуражна Ясла. Ние обаче си имаме направоооо големаа ***, с по-мазен картон от техния, с достъп/ макар и временен за съжаление/ до всичката ярмата в самата ясла!!!!!!!! И по това отново ги бием. Всяка прилика с лица, партии,събития, животни, ферми и т.н. е плод на Вашите фантазии.

23

лесен избор

преди 6 години

За заплати няма комисионни,а за играчки-има!

22

Циник

преди 6 години

Настрадин ходжа учил магарето си да живее, без да яде...Таман го научил...и то зело, че умрело!По примера на севернокорейските ни другари... "ще се храним с гледката на 3 морално остарели самолета в небето на България"

21

Циник

преди 6 години

Първанов и Стани-щеф, и Борисов:Първанов: - Дайте да дарим на братята македонци ЕДИН ТАНКСтани-шеф: - аз предлагам да са ДВА!Борисов: - бе дайте , да им дарим и ТРИТЕ!Подобен е пазарлъка, и със самолетите - трета рециклирана употреба.....Въртят Ени пари...

20

Анонимен

преди 6 години

Има само един разумен вариант - исландският!Разпускаме армията и като страна член на НАТО внасяме определена сума годишно и получаваме военна закрила от алианса. В него има достатъчно страни, които имат армии и техника като слънце. С едно уточнение - без турска закрила!А на нас няма да ни се налага да издържаме армия ,която за нищо не става и с генерали, които се чудят само как да крадат и уреждат роднини и близки!

19

Надето

преди 6 години

Вместо атентаторите да убиват невинни хора,нека да дойдат и да ни отърват от тези х.лебарки.