24

ЦСКА за смях

преди 6 години

За жалост България се превърна в страната на ЦСКА-тата и турските сериали...

23

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

коларов, стига си фулил чорбите, и на стиви уондър му е ясно че купата е за леевски тая година.

22

ЦСКА

преди 6 години

Я си гледайте фмирисания обор и дедо Роси, кво гледате по-големите отбори! Ходят по 15 рогати на трибуните, тръгнали акъл да дават!

21

Анонимен

преди 6 години

Не е ЦСКА, а ЦСКА-СОФИЯ.

20

Naco

преди 6 години

ФК"ТИРЕ" НЕ е ЦСКА!!! ЦСКА бе ФАЛИРАНО на 09.09.2016г. от ДРУГАРИТЕ Борисов,Кралев,Михайлов и "бизнесмена" Ганчев!? НАРОДЕ????

19

полуидиот

преди 6 години

Полуидеот човек припознал Литекс + Етрополе за Цска(който фалира на 9.09.2016г.), въпреки категоричното и окончателно становище на УЕФА, че ЦСКА-София е съвсем нов клуб без титли и история.

18

няма вече ЦСКА

преди 6 години

Има ЛиСеКА, има Ганчестър Юнайтед (Микре) и Мутрекс. Нищо армейско няма в сегашното ГМО. Има Ганчев, Стоилов, Манолев, Бодуров - няма нито един играч, който да води към фалиралото ЦСКА. И Гришата и той блъфира с 8те милиона. Никога няма да ги плати.

17

Анонимен

преди 6 години

Стига вече с тоя журналистически слугинаж! Стига! Няма ЦСКА! Просто няма! Не съществува такова нещо! Моля да се конкретизира: ЦСКА - еди кое си! Иначе все едно говорим за Васко, ама кой Васко - Васко Кеца ли, Васко Азис ли? За кой бе, кой?

16

Анонимен

преди 6 години

хахаха, кое цска - цска москва ли, цска 1948 ли, цска етрополе ли, кое бе, кое?

15

Анонимен

преди 6 години

Херо ще пусне младите да се обиграват и ЦСКАто имат ченсове! :) И без това Лудогорец играе на 50% в първенството и се напъват само в Европа, където са парите. Но, както се казва, кой както си го е напрваил! :)

14

Радев

преди 6 години

До Цска умряГрешна ти е статистиката, пич. Двата отбора са изиграли 142 мача от основаването на А група, в които Левски има 53 победи, ЦСКА - 51, а 38 мача са завършили на равно. Головата разлика е 195:200 в полза на ЦСКА. И друго - откога ходите по 13 000 души на мачове на Литекс? Щото по официална информация от сайта на Левски, именно толкова са били привържениците на сините на мача, който се състоя на 21.10.

13

Див Петел

преди 6 години

Отбора с тирето ще отпадне рано от турнира за купата, но това ще им даде сили да се съсредоточат в борбата за първа титла в професионалната лига, ако не се броят четирите на Литекс, чийто булстат ползва този хибрид.

12

ЦСКА

преди 6 години

До До 5Ти като фалираш всеки месец до заплата, да не си умрял бе, говежди?

11

Анонимен

преди 6 години

И от Дунав и от Дунавия и от който и да е ще паднат говедата.

10

Ако това е ЦСКА ?

преди 6 години

Ако това е ЦСКА,то КОЙ отбор бе ФАЛИРАН на 09.09.2016г. от ДРУГАРИТЕ : "бизнесмена " Ганчев,Борисов,Кралев и Б.Михайлов ? Ако това е ЦСКА, КЪДЕ е "Литекс"? Ако това е ЦСКА, ЗАЩО УЕФА го СПРЯ за Европа и обяви официално, че ЦСКА-София е съвсем нов отбор без история?

9

1948-2016

преди 6 години

ЦСКА умре. Няма вече ЦСКА има ЦИЦЕКС, ЛИСКА, ЦСКА-София или както и да го наричаме това, което е останало от обединението на Етрополе и Литекс. Какво тук значи някаква си петолъчка. Това са тъжните факти за бившите чорбари

8

Цска умря

преди 6 години

По повод новосформираното селско тимче от Етрополе и Ловеч, откраднало името на вечния съперник Цска, НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИЯ ЛЕВСКИ РЕШИХМЕ СЛЕДНОТО: Поради фалита на Цска на 09.09.2016г. вече не съществува ВЕЧНОТО ДЕРБИ! А то завърши окончателно с 188 мача, от тях 78 победи за ЛЕВСКИ, 47 равенства и 63 загуби при голова разлика 268-251 в полза на ЛЕВСКИ!!!!! Единственото нещо, което не може да се промени на този свят са фактите, а те са трагични за покойния Цска.

7

муспи

преди 6 години

Евреите прадължават да държат тумора ЦЕКА като буферна зона, че като стане Голямата Патаклама да кажат - ето, разтрелваме Цека и феновете му, за да се възстанови мира и толерантноста!

6

До 5

преди 6 години

И каква точно е "идеята цска", муш.му.рок? Нито е централен, нито е на армията между 89-2016; рожба на комунизма, подкрепян от комунисти... В памет на кого или какво е създаден? Продължител на какви традиции се явява този и.з.род, създаден през 1948 и споминал се на 09.09.2016г.?

5

Анонимен

преди 6 години

Не съществува фирмата ПФК ЦСКА АД. Идеята ЦСКА ще съществува вечно!!!