9

Orange sky

преди 6 години

Може да е добър професионалист,може и да е много забавен човек,но и той ще оака гащите.Неизбежно е,защото няма случайни хора сложени за министри и винаги има таен замисъл.

8

Анонимен

преди 6 години

Грух!

7

Анонимен

преди 6 години

Много е забавен от студио в студио .И кой ще работи вместо него.

6

Мен

преди 6 години

Напълно нормално е ако дойде друг министър той да напусне. Новият министър ще се назначи свой екип. Този долу, който вижда изнудване, явно не е чувал за 'чест'. Честната позиция е екипа да си тръгне заедно с министъра, а не да остане като вечен. Пък ако в последствия новия министър го покани в своя екип може да остане, но е длъжен и той да си тръгне и да даде възможност на новия да си назначи екип.

5

Az

преди 6 години

До !!!!!!!!!!!!!Не знам дали е шут, но определено е най-добрият анестезиолог, на който съм попадал. Изключителен медик. Как преценявате един, човек какъв лекар е от телевизионните му изяви, но ако се подложите някога на животоспсяваща операция се молете да имате такъв анестезиолог.

4

!!!!!!!!!!!!!

преди 6 години

ТОЗИ ТАТАРАШ НЕНКОВ Е ТОЛКОВА КУХА ЛЕЙКА ЧЕ КАТО ГО ГЛЕДАМ ПО РАЗЛИЧНИ ФОРОМИ В МЕДИЙТЕ ТОЙ Е В ПОГОЛЯМА СТЕПЕН Е ШУТ ОТ КОЛКОТО ЛЕКАР,И ТАМ Е ГНИЛА ПОЗИЦИЯТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!!

3

анонимен

преди 6 години

абе тези мьже защо не отслабнат малко на какво приличат които е професионалистс политика не се занимава

2

Анонимен

преди 6 години

Брей, какво значи това последното изречение, не е ли изнудване - че ако не го сложат за министър, напуска?!

1

Предложение

преди 6 години

Направо да назначи патриарх Неофит.Той ще ни лекува най добре - с кръста, светена вода и заупокойна молитва!