17

хамлет

преди 6 години

До Анонименточно това мислех да припомня. Права е за жалост. Недоносените комсомолци от Герб го доказват!

16

Анонимен

преди 6 години

Мисля,че Инджова преди доста години каза,че България е обречена на комунизъм.

15

Анонимен

преди 6 години

Някои въобще няма да се събудят, така ще си отидат от този свят спейки

14

Анонимен

преди 6 години

Докато народът не си изсърба попарата дети си я надроби събуждане няма да има. Все още има хляб и зрелища / соджуци и пр./ .Като свърши и хлеба тогва боже евентуално да се събуди.

13

Анонимен

преди 6 години

ЕДНО ОТ ДОБРИТЕ НЕЩА КОИТО НАПРАВИ ГЕРБ БЕ ДА УВОЛНИ НАЛИЧНАТА БАБИЕРА ЗА ДА НЕ МАНИПУЛИРА НСИ

12

Един от Северозапада

преди 6 години

Както казва често тук един колега по форум:Да, но сега банани и тоалетна хартия има на всякъде!Нали това искахте?

11

Helleborus

преди 6 години

Всяко същество в природата, дори едноклетъчното има собствени механизми за движение, възпроизводство и дори собствена воля, макар примитивна, за оцеляването му. Никой не може да имитира друго същество, макар да можем да вземаме пример. Но единствено чрез лично прилагане на този пример и градене на своя индивидуална същност и разум, човек или народ могат да оцелеят. В момента, в който човек или народ стане сляп последовател, имитатор и влезе в чужда инерция, той е обречен на унищожение.

10

Helleborus

преди 6 години

Гражданското, творческото и активното общество в другите държави, естествените будители, които има всеки народ, в постоянна борба с ретроградните сили, са постигнали онова, което има днес там. Постигнатото цивилизационно ниво не е нито съвършено, нито може да се прекопира, но е лично индивидуално постижение на всеки народ. То не може да се придобие чрез държавни политики в образование, медии и политкоректно говорене. Защото част от ретроградните сили са ситуирани в политиката.

9

Mariec

преди 6 години

Как се буди заспал и постоянно зомбиран народ?години наред е разделян на наши и ваши,на симпатизанти на партии вместо на реалисти.Българите са обхванати от"синдрома на жабата"в гореща вода

8

Helleborus

преди 6 години

Нашето общество има проблем с разбирането, че културата и цивилизацията се износват лично. Те се посяват в душата на човека, износват се и дават плодове. Обществото ни беше заблудено, че то няма отговорност към този усърден процес на усъвършенстване, понеже цивилизацията я има като продукт изработен на запад, политиците ще я внесат и ние ще живеем културно и охолно. Само че никой не може да яде плодовете на чуждия труд, трябва сам да ги родиш чрез свободно и активно общество.

7

наясно

преди 6 години

Беше шеф на НСИ и Бойко я уволни затова, че не искаше да манипулира данните в тяхна полза а им казваше истината в очите.Ако управляващите приличат поне по малко на Ренета Инджова ще бъдем на Балканите като Швейцария в Европа.Но политиката служи на дребни интереси, затова и куче да вържеш тук няма да иска да стои.

6

Гвендор

преди 6 години

Ренета Инджова е достоен и почтен човек - не знам има ли въобще друг политик от съвремието ни, за който това определение е валидно. Когато беше служебен премиер, съм я засичал да се вози с градския транспорт. Бързичко я махнаха, понеже не се вписваше в крадливите им гнусни схемички. Сегашното й изказване е в десетката, въпреки тъжната за нас констатация.

5

Анонимен

преди 6 години

Единствения човек , който е събуден в България е др. Ренета Инджова . Много крайни и непремерани изказвания на човек , който е бил служебен Премиер и нищо не е свършил полезно .

4

RBK37

преди 6 години

Днес Е и световният ден на вегитерианците .

3

Анонимен

преди 6 години

Няма как да събудиш нещо което не съществува. Българска нация няма. Всеки гледа себе си и колкото му е по-лошо на другия толкова по-добре. Българския народ е просто едно глупаво племе населяващо едно парче земя. Нищо повече. Айде цъкайте минуси сега. Само това ще промени селския ни балкански манталитет.

2

Roko

преди 6 години

До АнонименЗа съжаление тиквите не са само на полето!

1

Анонимен

преди 6 години

Много готин коментар на Инджова по повод производството на тикви!