144

ФАКТ

преди 6 години

29-годишния узбек Сайфуло Саипов e възпитан от Ленинския Комсомол да се бори срещу световния империализъм, оглавяван от САЩ . . .

143

gogo

преди 6 години

Убил само 8? Аматьор.

142

Анонимен

преди 6 години

КОГАТО ТРЪМП ГОВОРИ ИСТИНИ ВИЕ ГО МИСЛИТЕ ЗА ЛУД А СЕГА ЯЖТЕ МУ ШПЕКА

141

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

Узбекистан , ква беше ,бе .......НАЛИ ЧАС ОТ СССР??!АМИ , ФАКТ!!!!!/..кви фоби...кви фили.../Хората отиват в ИДИЛ...за да печелят пари и ....позле да се прехвърлят на Запад!Да , ама ...това не е за всяка уста ЛЪЖИЦА---ТАМ ИСКАТА РАБОТА!!!!!!!!

140

Анонимен

преди 6 години

Аман от платени филофоби!

139

НО КОМЕНТ!!!

преди 6 години

80% от ЧЛЕНОВЕТЕ НА ИДИЛ , СА БИВШИТЕ ГРАЖДАНИ НА БИВШИЯ СССР /сега Русия/!

138

НО КОМЕНТ!!!

преди 6 години

ВСИЧКИ ПО.БЪРК.АНИ И МАЛ.ОУМН.ИЦИ ИДВАТ ОТ РУСИЯ И БИВШИЯ СССР!КВО ДА ВИ ОБЯСНЯВАМ ПОВЕЧЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААА

137

Смехурко

преди 6 години

"Той окървави Ню Йорк!"Ех, леле! Да ви имам заглавието.Чак пък цял Ню Йорк?

136

Анонимен

преди 6 години

Аре Тръмп да отваря F.E.M.A. лагерите и да праща мюсюлманите там до екстрадация и готово. Много бързо ще си решат проблема.Както с Японците при WWII.

135

"-"

преди 6 години

Що, се сърдят американците,бе?Човека просто е изразил "либераните" си идеи по нестандартно революционен начин,придобит в НПО - "ИД" създадена с дейната помощ на САЩ и по-точно в нейния клон по-известен сред световно либералната общност, като "Сирийска умОрена опозиция".

134

Анонимен

преди 6 години

Всичката тази *** е школувана и финансирана от Масква! Терористичният акт над кулите в Ню Йорк също беше дело на Масква

133

тнт

преди 6 години

Съчетаването на полицейщина и свръхтолерантност в тази огромна държава ще донесе още много кръв и сълзи. А нас ни обвиняват в нетолерантност и едва ли не диващина,че има някакъв ред все пак при регистриране на всякакви секти! Не че е много хубаво,но призива ми към родните граничари е:" Продължавайте с шамарите по ментебежанците за да не им се ще да се застояват у нас!"

132

Анонимен

преди 6 години

сащ ги създаде, как кой

131

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

жалко за хората че загинаха.но сащ много мирни жители погубихаи обвиняваики други за смърта им

130

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че в САЩ пускат всякакви бои, и такива които в Русия не са ги взели за гастарбайтери, а за българите налагат визи въпреки че България е член на ЕС и САЩ имат договор за безвизов режим с ЕС. Но САЩ най-нахално храчат в лицето на българите и не го спазват, спорет тях българите са втора категория хора и с тях не е нужно да се спазват договорите.

129

ФАКТ!

преди 6 години

През екрана още си личи че това е зелено човече на Путин целящо анексирането на Ню Йорк част от хибридната война на злият Кагебеец срещу прогресивното човечество!

128

Webley revolver

преди 6 години

Айде още малко за статистиката. ФАЩ - държавата в която вероятността да те застрелят/прегазят/наръгат на случаен принцип - на улицата, в училище, в дискотека/бар е много по-голяма от вероятността да не те. Готина демокрация. Кога ще ги стигнем хамериканците, братя гипсови глави?

127

Анонимен

преди 6 години

До ФАКТ!Путин му е уредил документите, затов са го пусснали. И той е като братятат чеченци дето направиха атентатат на вмаратона. Всички действат по заръка на путин.

126

Анонимен

преди 6 години

Ако в такъв вид като на снимката тоя кара такси,няма да се кача чудо да стане.

125

Helleborus

преди 6 години

Тръмп сигурен ли е, че извън ислямска държава никой не се радва на тези терористични атентати и че цялото общество, на което продава оръжия и не само той, но и ние и Путин, всъщност не биха се радвали да освободим континента? Важни са обществата, а не само лидерите. Нека не правим грешката на ислямистите, които трепят невинни хора, когато само нашите политици им бъркат работата. А ние да не оневиняваме пък обществата, които ни мразят, само защото политиците им правят сделки с нашите политици.