14

поредната фалшива

преди 6 години

новина,в българия няма болни,камо ли раково болни,българите са здрави като камък и като добавим,че не са и работили,затова живеят толкова дълго

13

Бандит

преди 6 години

Всеки се спасява както може и знае.Купували сме медикамент от Турция за много тежка форма на анемия,защото тук няма и е скъп.На всички чиновници от НЗОК и гласувалите закона им пожелаваме приятно боледуване без достъп до животоспасяващи/ поддържащи лекарства.Понеже ги няма включени по напръцкани списъци....

12

popa ot razgrad

преди 6 години

Държавата с послание към народа: ***...

11

Анонимен

преди 6 години

Първото правителство на ГЕРБ от 2009 година открадна парите за здарве и за пенсии. Следващите им правителства като крадат чрез нови заробващи България външни заеми - просто в България не остана нещо голямо за крадене. Затова няма пари за лекарства.

10

Анонимен

преди 6 години

До При Радев е такаМай се абонира за регистъра с фалшивите новини? Или това са само опорните точки? Впрочем, внимавай със забраните на Шефа!

9

Анонимен

преди 6 години

До При Радев е такаТрол-манипулатор! Нагледен пример за създаване на фалшиви новини! Дори не знаеш кой е директор на касата, а може би и собственото си име не знаеш!

8

При Радев е така

преди 6 години

Питайте директора на здравната каса - защо приемат такива бюджети ?Питайте сестрата на Илияна Йотова ... дето е вицето на Радеффф.

7

Анонимен

преди 6 години

ТРЯБВА ДА СИ НАЙ ГОЛЕМИЯ ТЕМЕРУТ И *** ЗА ДА ПРИЕМ ТОЗИ ГЕНОЦИТ НА НАРОДА СИ КОИТО ТИ ИМА ДОВЕРИЕ И Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТЕБ

6

Анонимен

преди 6 години

Добре помним как една крупна сума от касата беше открадната от държавата по времето на Дянков! Май пари бяха взети и от Сребърния фонд. Къде са парите? Лесно се краде от парите на най-бедните и болните!

5

Анонимен

преди 6 години

Бюджета е на Здравната Каса, правителството няма намеса там.Шеф на Здравната Каса е обаче Сестрата на Илиана Йотова, демек Вицепрезидента на България.Това е типичен комунистически конфликт на интереси.Преди години същата сестра е била пак шеф на Здравната каса и я е фалирала... а сега пак е назначена за нейн ръководител?!

4

Анонимен

преди 6 години

."Лекуват" те докато имат интерес, после те изхвърлят да умираш както искаш.

3

Анонимен

преди 6 години

Много интересна е цената на лекарството Нексавар,което значително увеличава преживяемостта при онкоболни в напреднал стадий. В България здравната каса го плаща на цена около 7300 лева,за месечен курс на терапия, а докторите правят всичко възможно то да не бъде отпуснато на пациента,почва едно мотане, срокове, документи, с единствената цел болният да умре,и държавата на суджуците да не плати нито лев. Същото лекарство,но в Турция, струва близо 4000 лева,между 3800 и 4100. Що така бе крадци?

2

Анонимен

преди 6 години

ГЕНОЦИД

1

онбашията

преди 6 години

с общия казан е така