37

Амур

преди 6 години

За смърта му са виновни наркотиците който разпространяват в София Запад.

36

Радева

преди 6 години

Трябва да има разследване според мен и да се идентифицират тези псевдоеколози и скетанти, за да не се лъжат хората.

35

Кинчевa

преди 6 години

Нищо чудно, че зелените НПО-та са оплетени като свински черва. Все едни и същи хора стоят зад тях и са все или роднини или приятели или любовници. Тази модерна болест да си зелен е използвана умело от хора като Тома Белев и Борислав Сандов, които омотават в примките си млади хора и ги манипулират да им вършат черната работа, докато те забогатяват на техен гръб.

34

Калина

преди 6 години

Саммите екоолози у нас се държат толкова абсурдно понякога, че се чудя дали всъщност не са секта, ане природозащитна организация

33

Анонимен

преди 6 години

Трябва да отлъ4им Русия от Православната църква и без това са я превърнали в лека жена обслужваща олигархиоята а строго погледнато това са сектанти комунисти

32

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 31То и секти да няма ако народа няма капка акъл - все тая! Ако трябва да сме тотално обективни най-изявените "секти" с в Народния "парламент"!

31

Анонимен

преди 6 години

Има един руски лав на всякъде е добре когато нас ни няма . домъкнахани най долната секта на Комунизма

30

Анонимен

преди 6 години

А една кукумявка от БАН навсякъде говори, че трябва да има свобода на действие на сектите. Дори дава примери, някои от тях, в някои държави, били причислени към официалните вероизповедания. Но тази жена не е българка, не й пука за нас.

29

Анонимен

преди 6 години

"Родителите му казаха, че е зомбиран от руската секта Анастасия."Мда. Ясно. Всичко лошо идва от Русия!Такава беше и онази игра в която децата се самоубиваха - пак от Русия.

28

Анонимен

преди 6 години

Те и някои еколози също са си вид опасна секта.

27

българина

преди 6 години

има си официални вероизповедания. всичко друго се забранява и както и финансирането отвън.

26

НЕбългарин

преди 6 години

Поне 100 опасни секти, регистрирани като църкви, вербуват българите, показва проверка на в. "Телеграф".Статистиката става ясна след случая с 18-годишния Калоян, който преби медсестра и се самоуби. Родителите му казаха, че е зомбиран от руската секта Анастасия.Чакайте сега нали християнството беше мирна религия, какво става тука?

25

123

преди 6 години

Разграден двор. Не можело да се влезе. Аз мога да вляза. А тия сламени колибки...

24

Бай Х

преди 6 години

Според мен Всички са маскирани като еколозимога да добавя и вегетарианците

23

Анонимен

преди 6 години

Много сте залухави Днес.бг Анастасия нема нищо общо с екологията...

22

RBK37

преди 6 години

Закон против всички секти ,да се остави на нашата територия само христианството с православието и католизма с протестанството и мюсолманството ,останалото извън закона и наказание . А то ходят всякакви по махали и паланки и квартали и зарибяват бедните и нещастни хорица .

21

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КЛОН НА РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ Е ГЕРБ ЗАЩОТО В НЕГО ИМА НАЙ-МНОГО БИВШИ ЧЛЕНОВЕ НА БКП!!!ГЕРБЕРАСТИЯТА Е СЕКТА И ТО МНОГО ОПАСНА СЕКТА ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ !!!

20

Анонимен

преди 6 години

А масонството какво е, опасна секта ли, задкулисните игри на елитите нещо полезно и положително ли са за света :D Робската система почти до смъртта ви хубаво нещо ли е :D

19

Анонимен

преди 6 години

Да, той капитализма не е опасна секта и абсолютно *** идеология, и промените с планетата, където предстои всичко да се промени в следващите 20 години, не са до голяма степен заради него и хората, които са "нормални" :D

18

Burzum

преди 6 години

Ба, аз си мислех ,че сектите идват от САЩ ама добре че са психо десните да ми обяснят че са от Русия....