30

Анонимен

преди 6 години

"Това беше терористичен акт, и то особено страхлив терористичен акт"Не че нещо, но този акт на практика слага край на живота на извършителя, което е доста по-малко страхливо от това което хамериканците правят с техните дрони - трепят хора от далече като на игра, без да рискуват нищо.

29

има инвазия

преди 6 години

По данни от снимки има обсебване на водача от проникващи малки черни масови убиици. тъмните петна по зениците на полицаи подават че е включена нова техника следяща милиарди цели едновременно от системата Голям черен медиен манипулатор з а която съобщиха по време на заседания на конгреса на сащ .Подобни черни масови проникващи убиици се подържат от нови цигарени кутии ,електромери лични документи с вградени чипове и холограми и други..ИМа черна инвазия

28

Анонимен

преди 6 години

То и при нас в Бургаско загинаха 8 човека заради наводнения.Значи трябва да съдим отговорните чиновници и арендаторите на язовирите за тероризъм.Също и този, който реши, че държавата е лош стопанин и язовирите трябва да се отдават на частната инициатива Иван Костов.До живот.Или на най-близкото дърво.

27

варнинг

преди 6 години

В Ню йорк веднага да проверят внимателно колата първо като я снимат в мултиспектрални режими..Да с е огледа каква техника вероятно с черни висок оплътни или лилали холограми подържа масови убиици..Черните убиици проникнали от иран навремето подпалиха Екайро,Сирия ирак и иемен ..имат връзkа с масовi убиици от края на мезозоя проникнали в слънчевата система с NIBIRU

26

срочно

преди 6 години

понеже колите на МВР се следят в реално време не само от турско говорящи трафиканти но и от западни спец служби да се свалят записи на разговорите между малките черни убиици..

25

проверка на мвр коли

преди 6 години

Проникнали са малки черни масови убиици обсебили човек презобен със спец наркотици и микро чипове.Подава охраната на региона възмутена от убииствата на велосипедисти..Подобна техника вчера намерихме в кола на МВР .Малките черни масови убиици се подържаха от устройство инсталирано вдясно от водача. виждат се при снимки от близо и далече .чуват се като комуникират. в Момента кола на мвр с такив а масови малки убиици наближава региона..Полицаите са презобени със спец озверяващи наркотици

24

Веско

преди 6 години

На мен пък, най-голямо впечатление ми направи, че нападателя е идентифициран като 29-годишен мъж!!! Като изключим грандиозния успех, не е ли малко нетолернатно към останалите такива. Много бързо го идентифицираха като мъж и това ме обижда леко.

23

Анонимен

преди 6 години

Трак, на мен ми се струва, че си се освободил от нещо друго - това което е в главата ти. От там и това чувство на лекота и тотална независимост.

22

Некъф

преди 6 години

Ааааа не бе, как ще е тероризъм! На човека просто му е поднесла колата и се е нацепил в тълпата. Сега разследването ще установи, че Путин е виновен защото е залял пазара за части за коли с фалшива стока. :D

21

Трак

преди 6 години

Русофилството в България е както запека-Докато е в тебе те мъчи , но щом излезе веднага се чувстваш свободен.

20

Трак до 35

преди 6 години

Тебе няма нужда някой да те съди , ти дори не живееш , а просто съществуваш , както всички безполови русофили в България.Даже и за егане не ставате.Жалка русофилска съдба.

19

Минко 47г. ерген

преди 6 години

До Сидни БушменътЗа тебе не пишат щото ужилването от медуза не се счита за терористичен акт. А птицечовките не викат Алах акбар, а Трак Трак. Тоест зоват другия форумен глупакк.

18

Трак

преди 6 години

Това е грозно и греховно деяние на човек загубил всичката си доблест.Няма оправдание за недостойните коментари.*** се хранят точно със злобата ви и на нея разчитат.Но не аз ще ви съдя..........

17

евроатлантик

преди 6 години

никой не говори за спазване на евроатлантически ценности

16

да анонимен

преди 6 години

Атентатът става в много удобен момент за Тръмп.Зад Тръмп стои Путин, а зад Путин стоят ционистите в Израел начело с Нетаняху.-------Момче, кво пушиш, бе???Или си на синтетика???Малииии.... много яко те тресе, бе!!!!!-))))))))

15

Гюнтер

преди 6 години

Още може!

14

Анонимен

преди 6 години

Долен е този долен Манхатън. А дежурният виновник за долните естествено е Путин.Някой още неразбрал?

13

Анонимен

преди 6 години

Дългата ръка на късия човек

12

Скитник

преди 6 години

Само за последните седмици полицаи продават дрога, полицаи превозват бежанци, полицаи крадат с бандитите , министри подаряват обществени поръчки, батко, братко и тъй нататък. Съдийската мафия оправдава според ръшвета. Това обаче не вълнува българина! Вълнува го кво е станало в Америка?!900 години робство не е шега работа!!

11

българина

преди 6 години

отварям шампанското! 4 те бази да се омитат от тука иначе ще ги газим пред кръчмата