8

u4en

преди 6 години

Все повече ми харесва този германско-шотландски американец ! БРАВО ДОНИ ! Оправи се бързо със С.К. и се захващай със РАША ! Там ще ти е по-лесно ...имаш примера на Рейгън !

7

Анонимен

преди 6 години

Дъщеря му Иванка я бива повече!

6

Чукундур

преди 6 години

Единственото нещо,което харесвам в Тръмп е жена му Мелания.

5

Анонимен

преди 6 години

Най после САЩ имат истински Президент . Умен, бял и хубав и преуспял в годините преди да стане Президент.За предишния мухъл да не говорим .

4

Анонимен

преди 6 години

Искате да ви повярвам, че Тръмп не знае кой стои зад ядрената програма на С. Корея :-)))???Отдавна съм спрял да ходя на Театър. Театъра е ежедневен, при това е "безплатен", т.е. през данъците :-).Как бе по Шекспир - има нещо гнило в Дания :-).

3

Анонимен

преди 6 години

E защо не се види с Кимчо да се разбЕрат като мъже?

2

Анонимен

преди 6 години

Само да не стане така, че по време по посещението му в Азия той да се превърне в човека-ракета без да усети изодзадзе, оня лудия само това чака да му иде на крака в радиуса на ракетите жълтата перука

1

Анонимен

преди 6 години

Нито една от страните в които ще ходи не счита САЩ за съюзник, да не говорим за приятел. Япония и Южна Корея го прикриват, но е повече от ясно, че ги е страх повече от САЩ, отколкото от "човека-ракета". Те са икономически конкуренти на САЩ и Тръмп открито го заяви и ревизира икономическите отношения. Китай даде ясни и сигурни гаранции, че КНДР, няма да започне война срещу съседите си, но САЩ натискат, за тях такава война е двойно изгодна.За откритата омраза на Малайзия и Виетнам да не говорим.