10

Кузмов

преди 6 години

Морето ни откраднаха тези крадци :)

9

Анонимен

преди 6 години

Бе те мигрантте бегат от бойколандия, че морето ли нема се отръпне?

8

Анонимен

преди 6 години

Точно обратното е когато има бурен вятър водата не се връща в морето а идва на крайбрежието. Тези ги разправяйте на баба си! Това отдръпване не се дължи на вятъра а на нещо което необяснимо. От 40 години не съм виждал такова нещо. Питах стари хора на по 75 години и те не си помням такъв отлив. Не е нормален такъв огромен отлив. Нашето черноморие по принцип отлива е до 10 15 см. Но този е с десетки метра.

7

Анонимен

преди 6 години

днес.бг вие сте медия с 24 часа закъснение. Тва го казаха вчера по телевизията. Което идва да ни каже, че чакате някой да пyсне нещо да го копнете.

6

шматка

преди 6 години

Великият Бойко Първи разширява територията на Република България.

5

Анонимен

преди 6 години

Турците източват черно море през босфора!!! Крадат нагло калкан и попчета!!! Сафрида и паламуда вече ги източиха. Добре, че монопола върху източването на луканки го държат българи...

4

Анонимен

преди 6 години

Е, най-накрая и на нашето море да се наблюдава по-сериозен и видим приливно-отливен процес, макар и породен от вятъра, а не от системата Земя - Луна - Слънце.Показаният отлив и неговата пълната противоположност, при която морето връща своето обичайно ниво и граници с отслабването на вятъра е истинската "приливна вълна", а не повишеното водно ниво в реките в следствие на обилни валежи или снеготопене. Последното се нарича "висока вълна". Иначе за каламбура, наблюдаваме "отливна вълна".

3

OO

преди 6 години

И морето бяга от БГ :(

2

Анонимен

преди 6 години

Този го гласят за следващия Минчо Празников, обаче само да знае колко псувни отнсесе началото на миналата зима като каза, че ще грее слънце и ще има *** лято през Ноември и автомонтьорите направиха бомбата с веригите и зимните гуми за ден.

1

2019 иде

преди 6 години

Рекох че хъб Балкан е засмукал първи глътки газ и после се сетих, че Чирен има запаси за 6 дни..