20

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова,ти ли ще ми плащаш зелената зозна като ми преместиш колата от паркинга ?Не се наядохте бе майка ви керлива.Един безплатен паркинг имаше в София и него го взехте.

19

муньо

преди 6 години

Тамън докато стигнат до центъра джобетата ще са празни!

18

???

преди 6 години

Аз съм пътувал с автобус тръгващ от Ал. Невски до една съседна държава. Не знам там да спират автобуси докарващи туристи да разглеждат Ал. Невски или нещо друго в центъра на София, за каквито говори Фандъкова. Затова ми е много чудно какво ще правят турсистите за Охрид например, с куфарите по чакъла и калта до Централна гара?

17

Анонимен

преди 6 години

До 8 - Туристите не ходят по атракции с багажа си.Разбира се, ти едва ли някога ще успееш, да си позволиш екскурзия, че да знаеш.

16

Анонимен

преди 6 години

А за дупетатите дали ще важи?Опа, грешка. Забравих, че те не ползват точно такъв масов транспорт...

15

Анонимен

преди 6 години

А дали някой мисли за ликвидиране на паркингите на жълтите павета въобще?! Автобусите ако са 20, автомобилите( повечето с предимство), са 2000! Според мен пак ни набутват в невярна посока! И още нещо! От автобусите слизат хора, които оставят доста пари във вид на екскурзии! Я да сменим паркинга при Автогарата да бъде за автомобилите на Народно събрание,а?

14

Азармо

преди 6 години

До ДесиАбсолютно си права! Никой трудноподвижен не може да види изгледа от Калиакра, защото няма кой едно парапетче да сложи на стълбите, да не споменавам изкачване до платото Мадара! То за здравите не се мисли, камо ли за инвалидите в Помиария...

13

Азармо

преди 6 години

До Анонимен 2Поредният глу*пак! На туристите точно това им е интересно, както и за мавзолея можеше да се взимат такси и без мумията. *** народ - слаба държава!

12

Анонимен

преди 6 години

Мръсните шофери вън от центъра на града! Туристите - също. Който много държи да дозадръсти София с присъствието си, ще трябва да положи минимално усилие и да проходи няколкостотин метра.

11

Деси

преди 6 години

Мда, нека паркират на Централна гара. Но поне някъде наблизо да могат хората да слизат от автобуса. Все пак хората са дошли на градска почивка, не на планински преход. Някой от тях може да са трудноподвижни. Не е нужно да се уморяват докато стигнат центъра. После всичко ще им е безинтересно. Още повече, не е нужно да гледат мизерията от Ц. гара до паветата, особено ул "Ботев"- дюнери, арабески, ***. Направо страх. Как да недухнеш с 200км/ч?!

10

Анонимен

преди 6 години

Да разбираме ли, че заедно с паркинга, който обслужваше гражданите ше бъде затворен и този на народното събрание?

9

Анонимен

преди 6 години

От житието и битието на Ал. Невски се разбира, че той е бил военен пълководец участвал в много военни кланета и по презумпция пряко или косвено замесен в избиването на хора, което е в разрез на християнските критерии за канонизирането му за светец. Ето защо е кощунство най-големият храм в София да носи името на този измислен и натрапен ни от чужда държава "светец" !

8

баба Гуси

преди 6 години

До АнонименДа, той сигурно има заслуги и към православието. Малко преди смъртта си става мюсюлманин - преди това е бил и католик, и православен....Но по тази логика защо почитаме като светия Константин Велики, след като през целия си живот е бил езичник и едва на смъртния си одър се покръства??!! Важно е като какъв си умрял....

7

Анонимен

преди 6 години

И естествено, че е светец - избил е много хора в името на предпочитания от него бог.

6

Анонимен

преди 6 години

Споко така ще е докато започне другия сезон :)

5

Анонимен

преди 6 години

До баба Гуси.За заслуги, преди това , ще да е ...

4

гербист-столичан

преди 6 години

По-скоро паркинга на Ал. Невски следва да стане официален правителствено-парламентарен паркинг, допълнение към сегашния, защото трябва повече официални места за паркиране на евродепутатите следващата година за членството ни. То това е и идеята на забраната сега.

3

баба Гуси

преди 6 години

всъщност Александър Невски умира като... мюсюлманин!!! А катедралата на една от най-старите християнски държави в Европа носи неговото име..... егати майтапа!

2

Анонимен

преди 6 години

Предложение: Да се премахне паметника на съветската армия и на негово място да се направи луксозен паркинг за туристическите автобуси.

1

Анонимен

преди 6 години

Александър Невски е "светия" колкото Путин е Майка Тереза !