10

ДА

преди 6 години

До Някой сиНЕ САМО В ТАЯ ФИРМА. В БГ ЩЕ АВТОБУСИТЕ ЩЕ СИ ГИ КАРАТ ШЕФОВЕТЕ.........ОЩЕ МАЛКО...... НА МИНИМАЛНИ ОСИГУРОВКИ И С МИЗЕРНИ ЗАПЛАТИ И ГОЛЯМА ОТГОВОРНОСТ...

9

Някой си

преди 6 години

Аве хора,то това е национална тайна,че тая фирма няма шофьори: че хората работят за мижави стотинки: че имат да вземат заплати за 5-6 месеца назад: че автобусите им са подвижни ковчези: че обслужването им под всякакво селяндурско ниво: ЧЕ,ЧЕ,ЧЕ...!!! Има ли още кво да говорим? И тоя случай ще се замаже и те така. Добре,че хората са живи (но не и здрави) Това е България!!!

8

Пенсионер от ДАИ

преди 6 години

Стига глупости бе старши.Призовавал ги бил.Работата ти е да контролираш не да призоваваш.Има си регламент 561 на Европейската общност.Работа на ИААА и Полицията е да контролират дали се спазва.Кажи си направо че ви е наредено фирми като Ивкони да не се закачат,а на малките да им скъсвате *** от проверки за да не пречат на партийните фирми.

7

ТАКА ЩЕЕ

преди 6 години

ОСИГУРОВКИТЕ СА ИМ НА МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА.....ЗАПЛАТИТЕ МИЖАВИ...МЛАДИТЕ БЯГАТ ПО КАМИОНИТЕ...И ОЩЕ МАЛКО ЩЕ СИ ГИ КАРАТ ШЕФОВЕТЕ.

6

Burzum

преди 6 години

Трябва да ги скъсат от глоби и да им отнемат лиценза...само така ще се научат *** да дават почивка на Андрешковците....

5

Анонимен

преди 6 години

Ами да,то в момента с НОВОТО време 22часа си е 23 часа,време за сън.

4

Анонимен

преди 6 години

Наскоро шофьори от друга фирма ми се оплакаха,че спят по 3-4ч. на нощ и на следващия ден отново са на път. Призовали били фирмите да дадат почивка на шофьорите- т.е. да си намалят печалбите. То лакомията за пари може ли да се ограничи?

3

Анонимен

преди 6 години

И къде остава отговорността на фирмата? Шофьорът прави двойни курсове и кара до припадък , а те уж не знаели?! Айде бе! Разбити рейсове, липса на резервни шофьори ...Пълна порнография. В някоя нормална страна собственика вече щеше да е в ареста, само че той е от Депесето! Там не се пипа, нали Шиши и ортак с Боко и си има личен главен прокурор

2

Анонимен

преди 6 години

Моля ви! Осигурявайте почивка за персонала. Много ви моля. Не е хубаво това което правите.

1

Коротрошач

преди 6 години

"Главсекът на МВР призова превозвачите" - как точно ги е призовал? Постнал им е на стената на "Официалната Фейсбук страница" ли?