11

Анонимен

преди 6 години

Как няма да бездействат, как погледнете ръководството на дирекцията как може да сложат за директор на язовир човек, които е пенсиониран и цял живот е работил в пожарната и да изпълнява така отговорна задача, която е за хидроспециалисти дето трябва да имат минимум 10 години стаж за така отговорна дирекция, която отговаря за живота на хората!

10

Анонимен

преди 6 години

Колко специалисти хидротехнически съоръжения има? Съсипахте цяла една специалност във ВИСИ! Колко са а? В цяла България колко такива си работят по специалността? Единици... И за колко пари? Ид***оти! Конструктури нямате, електро нямате. Напоителни системи и общини дърпат пари от наеми и договори и нищо повече. Бисер се пренесе в Бургаско, утре и в други места го чакайте! Пълно безумие и безотговорност! Само 4 жертви! Бъдете благодарни, че не са повече "държавнци" кожодери! Еврастенията е пълна!

9

Румен

преди 6 години

Подозирам,че загиналите нарочно и целенасочено са избрали момента да загинат...с користната цел да навредят на Правителството!За щастие по места,Герб се мобилизира и успяха да докажат,че дъжд не е валяло,язовири не са преливали и ...кучето се дави,правителството си върви...

8

нормално

преди 6 години

Язовирите от време на време трябва да се източват и да се почистват, защото губят полезен обем.

7

Анонимен

преди 6 години

А ако падне повече дъжд от тоя и се понесат повече наноси и дървета щото тоя едва ли е зачистил терена за стичане до идеални условия какво ще стане с писанията и предписанията.още повече,че се натрупват като наносите.

6

Niko

преди 6 години

Съболезнования на близките!След това което прочетох, трябвало да докладвам за фалшива новина?!Блажени са вярващите!!!

5

Венета

преди 6 години

И понятие си нямам как се извършва проверка на хидросъоръжение, като язовир например. Предполага се, когато има нанесени щети и за жалост жертви, че огледите ще бъдат обстойни. Не разбирам как за 3 дни са извършени проверки на 46 съоръжения...

4

бай х

преди 6 години

по телвизиите дадоха репортажи на 3 язовира , 1 най големия е изпуснал водата , тя отива във 2 и 3 ти те са със скъсани стени /дадоха ги по тв / и вълната залива селото ...а според ДАМТН не са констатирани съществени конструктивни нарушения... тия на луди ли ни правят ???

3

Анонимен

преди 6 години

... и осъдени гербаджии отново няма, благодарение на тяхната Цаца да се свети името й ...Иначе Бог да прости нелепо загиналите БЪЛГАРИ. Заради управленско безхаберие.

2

Анонимен

преди 6 години

Да се чуди човек от къде се изля тази вода???Виждате ли какви хора ни управляват???Разбрахте ли на кого гласувахте доверие???Ако не сте-хак да ви е.

1

десетгодишен потоп

преди 6 години

Хах, ами като са източени, явно опасност от преливане няма. Вярно че тиквата като падне у водата плува като шамандура, ама тия физични особенности не важат прия язовирите.