46

Анонимен

преди 6 години

До ИфДен пичДо 35Ти сигурно си от тия бедни руски хакарчета или от КГБ, който ги контролира и държи встрах. Иначе откъде ще знаеш всичко това?

45

крадат милиарди

преди 6 години

Така у нас обезпечават без проблемно ограбване от народа на десетки милиарди живи левове годишно които се насочват към подставeни компаниiki .През парламент а с е прокарват исключително нагли престъпни НЕЗАКОННИ проекти обезпечаващи ликвидация на БЪлгарите ден по ден.Цели региони са обезлюдени .ВКл от Брегово до Варна.

44

има кофти опит

преди 6 години

с въведените нагло престъпни тежко терористични лични документи терористи менкащи на власт нарочно създадени доказано престъпни групировки вече нямат проблеми.Всеки се следи автоматично и проблемните не с е допускат до изборните бюра.В бюрата се инсталирват все по жестоко вредни камери които гарантират на терористите на власт следене на всеки вкл платено гласуващ с точност до 3 микрона.

43

кофти

преди 6 години

Имитацията на демокрация въведена ударно след 1989 година доведе до просешка тояга НАродна република БЪлгария.Милиони бяха тровени с спец нарко добавки чрез които залюбиха нагло престъпни групировки маскирани като партии вкл БСП>ДПС<СДС и ГЕРБ.Показни нагло престъпни акции лишиха милиони БЪлгари от работа.ликвидирани са цели отрасли на индустрията , в селата са ликвидирани стотици хиляди крави,прасета,овце и работни места.

42

кофти опит има

преди 6 години

През 2012 година киевска русия цъфтеше. терористи готвещи кървави събития увреждаха милиони през телевизии на украински език с насложени подпрограми на машинен иврит.Само минута две при включен украински канал стигаха на терористите да ви увредят трайно вкл телесната защита.Оръжието е старо древно и досега в киев се ползва за тежки увреждания.ПО онова хубаво време тровеха милиони граждани с спец бонбони..

41

Боби

преди 6 години

Ехх ЕКСПЕРТИИИНИКОЙ няма да забрани КОРПОРАТИВНИТЕ VPN - ЗАЩО?1. VPN криптирането увеличава многократно обема на трансферираната информация2. за да има VPN поддържащ видео конференция в реално време ти трябва ХАРДУЕР за хиляди $ за да организираш връзката3. Обикновено за подобни VPN се ползват наети оптически линии за да се осигури необходимия трафик4. Подобни VPN не могат да са Анонимни по изброените по-горе причиниНО всички софт VPN които се ползват за нещо нелегално или полулегално ...

40

уф!

преди 6 години

Рашките са жалки.Вместо да си гледат работата, все по българските пишат.

39

ИЗВОД

преди 6 години

...На крива демокрация - все руски хакери са и виновни!

38

Анонимен

преди 6 години

Голям страх го гони бащицата. Все по-ниско пада.

37

Анонимен

преди 6 години

До тук не сме анонимниПърво прочети малко, ако можеш разбира се, какво е VPN, как и за какво се използва и тогава се опитай да кажеш нещо защото това което си написал са абсолютни глупости насочени срещу свободата на индивида.

36

Анонимен

преди 6 години

Падението на Русия е тотално. Самоизолират се от света и после другите им били виновни.

35

ИфДен пич

преди 6 години

Руските хакери са просто умни русначета които тайната полиция на Путин контролира и държи във смъртен страх. Ако се измъкнат на запад, пак ще са прицел на КГБ защото знаят много за кирливите ризи във Руското интернет пространство. Заковани са за цял живот да слугуват на *** в Рашката. Горките момчета..

34

Анонимен

преди 6 години

Путлероциди, незнам какво правите още в европейска България, западна Европа и САЩ. Бързо заминавайте в рая наречен россия. Там бащицата даже ще ви казва кой хляб да си купите, защото той по добре знае от вас. Все пак е най големио шахматист в света.

33

Партиен секретар

преди 6 години

До погнусенКакво означава пропагандиране на хомосексуализма? Това не е комунизъм или фашизъм, а нещо реално и обективно като състояние. Все едно да се пропагандират къдрави коси или размер на краката 45-ти номер.

32

Анонимен

преди 6 години

Малкият путич скоро ще го обесят на красноьет плащадет с краката нагоре.

31

WTF?

преди 6 години

"...Редица доставчици на VPN услуги като "Ви Пи Ен Зинмейт" и "Прайвит интернет аксес" вече предупредиха, че няма да се подчинят на новия закон."Демек, предпочитат да чукат камъчета някъде из Сибир. Няма лошо, това също е работа и трябва някой да я върши.

30

Анонимен

преди 6 години

В желанието си да сътворят някоя нова мръсотия,краварчетата съвсем се опетлявиха!!!Уж бяха на-великите,а руснаците някакви изостанали тенекеджии,дето работят с ръждясала техника,а се оказа,че руските хакери направо им развинтиха държавата и даже им избраха президент!!!То бива малоумие,ама това вече избива на тотален ***!!!Горко и на Земята,дето цялата е залята, с краварските "жизнени" интереси!Май в желанието си да обезмозъчат подопечните им колонии,те ги изпревариха в това!

29

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Тоя така се окопава, че направо се закопава...

28

Анонимен

преди 6 години

Умориха се да лъжат ! Страхуват се от истината ! Слаби нерви!

27

Анонимен

преди 6 години

Мен дали ще ме засегне отмяната на анонимността? Искам само да поздравя анонимно премиера по случай празника с тиквите. Бащице, благодарение на отпуснатите от теб на свои хора по 420лв. субсидия на декар тикви, сега България е на първо място в Европа по тикво и кратунко производство! Да живее премиерът - тиква, и поданиците му кратунковци. Да съм жив и аз тиквеника, дето още съм тук.