50

Анонимен

преди 6 години

Първо да отровим кучетата после децата

49

Фара

преди 6 години

Има бездомни кучета - има пари, няма бездомни кучета - няма пари. Затова проблемите на обществото не се решават - за да има за какво да се вземат пари.

48

Киртак

преди 6 години

Що бе? Намерени дори на детски пощадки! Нали не беше лошо кучетата да акат и пишкат на детски площадки? Какво е зловещото?

47

кое си сака ...

преди 6 години

Браво на перничани - сериозни хора са , както винаги !Заели са се сами да си решат проблема , защото им е писнало ,че тези които трябва да го решат - не го решават.СКОРО - И В ДРУГИ ГРАДОВЕ !

46

Анонимен

преди 6 години

Има бездомни кучета понеже на някого му омръзне от домашния любимец и го изгони на улицата. В последствие те се размножават...Просто трябва да има контрол, държавен, социален(едни други да си помагаме и правим забележки) и да сме по-човечни.

45

Някой

преди 6 години

Тия, дето ги тровят да дойдат и към Варна,че бездомните кучета станаха повече от жителите на града!

44

Toni

преди 6 години

Всеки знае истинския виновник за кучетата,ама си трае - това са братята Галеви.

43

Анонимен

преди 6 години

Ако у нас има кмет, който да е малко зависим от купени гласове, тогава ще се взимат правилни решения и свободни кучета няма да има. Кметовете зависят от шведите, които задължително трябва да купят, от кучефилите, колоездачите, всякакви НПОции. И гледат да им угодят, защото са станали кметове за да забогатяват. И наистина стават много богати. Вижте Картофелия, бургаския, варненския, пазарджишкия, търновския, пловдивския и кой ли още не. Ето защо ще има нахапани деца и отровени кучета.

42

Анонимен

преди 6 години

dai boje syshto tilkova otrovrni deca.za borusovata gradina - dgd,xa rszlika ot vas i decata vi tezi kucheta koto sa rodeni v Sofiq imat poveche pravo da budat tam ot vseki selqnin i rodeniq ot nego biologichen otpafuk.

41

Георгиев

преди 6 години

За тези КУЧЕЛЮБЦИТЕ животните са просто бизнес. Колко много кучета изнесоха срещу пари. Но не се замислиха какво става с тези кучета там. Да ли не ги взимат за органи или да ги ядат? Искам един само един да излезе и каже искам кучето ми да има по-големи права от мен.

40

Анонимен

преди 6 години

Мечта - да видя служител на общината да глобавя кучкари за пуснати на воля кучета в Борисовата градина. В събота и неделя е пълно с такива. Понеже в нашата държава никоя институция (освен данъчните разбира се) не си върши работата и всички служители общо взето само се водят, че работят, смятате ли, че някога ще ми се сбъдне мечтата? :)

39

Таня

преди 6 години

До АнонименНатровила се е вече жена, която е видяла труп на куче в детска площадка и в бързината е изнесла трупа на ръце и сега е в спешно отделение натровена, само от допира кожа в кожа :( Отровата е опасна за хора. Малките деца тежат по-малко от куче. Ако малко дете се натрови погрешка, какво ще кажете тогава??? Не може да се слага отрова навред, не е цивилизовано и е супер опасно :(

38

Анонимен

преди 6 години

Кучкар(к)ите са станали толкова нагли, че е нормално на някой да му е дошло в повече и да е вдигнал мерника на някое куче. Вървя по улицата и постоянно трябва да се съобразявам с пуснатото куче на някой комплексар, да не го настъпя, ритна, да го заобиколя - няма значение дали кучетото е голямо или малко, трябва да е вързано. Ама кучкарите смятат, че освен права те нямат задължения. И вместо да се съобразяват с хората, понеже им създават неудобства, ние трябва да се съобразяваме с тях.Комплескари

37

Анонимен

преди 6 години

От 32И да ми слагате минуси - все тая. От прочетенето до сега виждам, че Гражданина Кейн е полуграмотен и почти нечленоразделен... Дори и името си не е членувал правилно...

36

Филантроп

преди 6 години

Да бяхте протестирали ,когато кучета жив изядоха професора завърнал се от САЩ да умре достойно в България !!! Тогава що не протестирахте лицемери ???

35

Анонимен

преди 6 години

До 16 (До 11)Сети се за здравето на децата следващия път, когато пуснеш твоите собствени (ако иам такива, де) сополиви и кашлящи на детска градина, или на училище, или когато ти самият се завреш в градския транспорт, за да отидеш на работа в такъв вид...

34

До 31

преди 6 години

Високопланински джентълмен, заплашваш ли ме?

33

Като на се...о

преди 6 години

Айде натурализираните Софианци да си ходят по родните места, че те ми пречат повече от кучетата. Съсипаха града!

32

Анонимен

преди 6 години

До Гражданина КейнЕ, няма как да им слагат "наморник", защото такова понятие не съществува:https://kaksepishe/tag/%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8%D0%BA/

31

До 26

преди 6 години

Няма такива градове! Много внимавай в картинката, защото на много хора вече им е минал прага на търпимост. Водите война която не можете да спечелите - ще стане лошо за вас, много скоро.