142

1

преди 6 години

До Анонимен-157,в нашия край,на такива роми,викат,българи дьонмета.

141

ognyanz

преди 6 години

Валери Симеонов е прав: зад оставката стои икономически (по-точно финансов) интерес от шуробаджанашки договор за 1.2 милиона лева. А Бойко не знаел нищо и направил Николай Петров министър. Какви ли чудеса не стават.

140

Анонимен

преди 6 години

Присъствието ти в политиката е безпрецедентна грешка на опростачения и беден български народ, които имаше неблагоразумието на гласува за Вас.

139

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Валери Винкелов Hотелчефф е единица за...преял патриот.Сидер Варадероф наДупетатоф е само единица за...наяден патриот.Справка -БАН;там са...баннати съгласно...последните мерки и...теглилки в класификатора по NSUS$LKWM.(потвърдено и...подпечатано от феодал Боко Герберски)

138

Анонимен

преди 6 години

Валери Симеонов и Московски са християнизирани българеещи се роми , Държавата ги крие за да няма скандали и Бунтове

137

Helleborus

преди 6 години

Тези хора не желаят да пресекат лошите практики, те използват лошите практики като повод за забрани и контрол над всички. Ако не можеш да намериш начин да накажеш само лошия, не наказвай никой. Има една дума, по-добре един престъпник на свобода, отколкото един невинен в затвора. Множеството рестриктивни разпоредби, които не са прецизирани до съвършенство да ограничават само злоупотребите, ще се използват против всяка свободна инициатива. Понякога това е и целта.

136

Ala-Bala

преди 6 години

По върховете на едва дишащата ни държавица стоят напълно некомпетентни хора, които не могат да вземат адекватни решения. Към известните с политическия си рекет гербери и прибавиха и т.н. патриоти ( римуват се нещо свързано с по-малко мозъчни неврони по рождение). Вече е ясно че няма свести хора за нищо - или са мошеници или ***. България не може да се самоуправлява. Даже по-свестните ц---ни, напуснаха Бойколандия.

135

Helleborus

преди 6 години

Така ли ще живеем, мерейки беззаконията, кое е по-малко? Избирай, фармацевтична мафия, лекарска мафия или даване на поръчки на дъщеря си и внука си? Щом има фармацевтична мафия, защо не изследвате и конкретизирате технологията, по която тя функционира, вкарайте й вирус, антидот. Ама не, спираме регистрация на нови лекарства. Спираме регистрация на болници. Не може да пречите на всички хора да работят, вашата работа е да препятствате точно, конкретно дейностите, които са в ущърб на населението.

134

Анонимен

преди 6 години

151Анонименпреди 2 минути01Мачкай каскетите и фeсовете Валери!----------------------------------*** като този искат гражданска война в България.Никой умен и уважаващ себеси няма да се излъже на вашите *** патриот"сики" игрички

133

Анонимен

преди 6 години

Естественно, че са икономически интереси, дали защото е крал или защото бърка в джоба на някой.... Но винаги става дума за пари.

132

Ники

преди 6 години

Абе овньо, как да няма значение нагласената далавера? Както и роднинските назначеншя без конкурси? За каква държава се борите бе фронтоваци? Май от вас трябва да се дпасяваме.

131

Анонимен

преди 6 години

Симеонов, а какви са интересите на имнистъра?Той е ангел небесен - също като теб!

130

Анонимен

преди 6 години

В България корупцията е достигнала толкова огромни мащаби, че случилото се с министъра изглежда като самата невинност. Щом е добър лекар и достоен човек подобна лакомия го сваля до обикновен крадец, който граби без съвестно. Това, което му се случва е най доброто, което може да го съхрани като човек и лекар. Човек никога не знае какво печели, когато губи.

129

Анонимен

преди 6 години

Абе овен,за какво гласувах за тебе,какво се правиш на неразбрал,професорът облагодетелства зетя,и то нарочно дъщерята не сключва брак ,че да се измъква по-лесно,язък му за професурата на доктора!

128

Анонимен

преди 6 години

На тоя явно му лопа дъската. Ти му казваш куме Иване то търчи за ... да те хване.

127

Анонимен

преди 6 години

До нали!Не зная дали е спазил закона. Фирмата на "зет" му била регистрирана малко преди държавната поръчка, т.е. за целта и не всички изискуеми регистрации били налице. Но позволили на фирмата да кандидатства за поръчката.

126

666

преди 6 години

Факт- милион и шестотин хиляди народни левчета преминаха от ВМИ в ръцете на дъщерята на шефа на ВМИ.Никакви оправдания за законност не могат да прикрият горчивия вкус , нито да отстранят чувството за поредна гавра с нашите мизерни доходи и здравноосигурителните удръжки, които вечно не стигат ,когато постъпим на лечение.И не разбирам какво героично намират някои в оставката на министъра.Лично мен ме интересува ще се възстановят ли парите в полупразната здравна каса .

125

Анонимен

преди 6 години

" Дневният ред не се диктува от студиа" каза Iимеонов от къде.....правилно , от телевизия)))Ако не са телевизиите и сайтовeте , как аджеба ще ни обгрижвате, мъкъ мъка...Тая политичиска драма по нищо не се различава от разните там Ферми и Биг брадъри, които откровено ме отвращават. Чистенето на тоалетата не може да ме отврати толкова))D Ако не беше тъжно, щеше са е смешно, защото полагат кански усилия да се различават едни от други, а са едни и същи .....сами си го попълнете.D

124

Анонимен

преди 6 години

За Валерко-далаверко,корупционните схеми на властта са една измишльотина.КОЙ го избра това недоразумение-нахално,нагло,безочливо и безкрупулно.

123

Анонимен

преди 6 години

А АЗ СИ МИСЛЕХ ,ЧЕ ПАТРИОТИТЕ ЗАЩИТАВАТ БЪЛГАРИЯ , А ТЕ ЗАЩИТАВАЛИ САМО СОБСТВЕНИЯТ СИ ИНТЕРЕС......ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ....БОТЕВ ТОЗИ ГЕНИЙ НЕ СЛУЧАЙНО Е НАПИСАЛ ЦЯЛО СТИХОТВОРЕНИЕ ЗА ПАТРИОТА......