12

Анонимен

преди 6 години

Марк Лоукок,да се обърне за помощ към САЩ и новия водач на Саудитска Арабия.

11

Анонимен

преди 6 години

Някой виждал ли е последните снимки от Рака? Една цяла сграда няма. Няма как там да живеят цивилни. Кой обстрелваше Рака, че забравих?

10

Анонимен

преди 6 години

Ами като желаеш да си стоят там да беше излязъл да протестираш пред евроинституциите и ООН да не подкрепят ислямистите в разрушаването на Сирия. Ако не си излизал, приемай сега идилски бойци да ти шлякат щерката и жената и да им гледаш децата после.

9

Анонимен

преди 6 години

До бежанците: Моля, стойте си там и си се бийте. Не искам да знам за вас, така че не идвайте тук.

8

Анонимен

преди 6 години

Във Рака обстрелваха САЩ , а в Алепо Русия . Голямата трагедия сега е в Рака хиляди убити , развалини . Трябва да се помогне на цяла Сирия и хората там .Но хората сякаш станаха апатични към трагедията на сирийците , които не заслужаваха това като народ имал го по тези земи 4 000 г преди Христа

7

Анонимен

преди 6 години

русия е като арабска страна със сняг вместо пясък ---- петролните войни ще минат през нея в крайна сметка е някаква азиядска дупка за която на никой от цивилизования свят не му дреме

6

Анонимен

преди 6 години

Американски "демократи" от демократическата партия на САЩ, защо разбутахте светската мирна и уредена държава Сирия и направихте толкова милиони бежанци и нуждаещи се? Защо?

5

Анонимен

преди 6 години

Да благодарят на вожда диктатор. Събори им домовете, мечтите и бъдещето. Само да седи на власт и да взема заплата от север. Да му е сладка. Всичко се връща един ден.

4

2056

преди 6 години

пак престрелки по Китайско- Украйнската граница

3

Анонимен

преди 6 години

Русия има бъдеще и стена да вдигне по границите си ще оцелее доказала го е многократно че е много силна нация а помисли ние къде сме в класацията винаги подчинени на някой моли се русия винаги да е така силна макар и минимален шанс отново да застане зад гърба ни доказахме че сме народ на който не може да се вярва а в англо саксонския свят никога няма да има място за нас нито сме котолици нито имаме някаква историческа връзка с тях не го забравяй никога

2

Анонимен

преди 6 години

русия няма бъдеще

1

Анонимен

преди 6 години

Петролните войни ще стават все по-жестоки, след това ще дойдат войните за питейни ресурси. За една голяма корпорация е по-лесно да организира военнен конфликт, отколкото да проучва за нови залежи.