30

Анонимен

преди 6 години

Нещо не се сещам коя война са спечелили САЩ. Втората световна я спечелиха руснаците. В Корея и Виетнам избиха цивилно население колкото за 2 малки европейски държави и избягаха набързо. В Ирак и Либия имаха подкрепата на съюзниците си. В Афганистан не може да се каже, че са спечелили нещо друго, освен контрола над производството на наркотици - откакто са там се е увеличило над 20 ПЪТИ.

29

7250

преди 6 години

Според мен Тръмп има IQ около 140-150 просто го крие с супер простоватата си реч и действия защото такива са му избирателите бели "селяци" от расистките щати които още не могат да приемат загубата на кофедерацията.

28

fуcknews

преди 6 години

Разбира се, че е фалшива новина поне 80% от бялото население го подкрепя а в световен мащаб е по-голям процента ! Единствения шанс бялата раса да си върне силата ! Бяла сила бяла раса!

27

Обичам Америка!

преди 6 години

До ф 16Как ще си обясниш тогава изкпускането на Буш, че е гледал на живо по телевизията как втория самолет се удря при положение, че никъде не са го излъчвали на живо? Ами наскоро разсекретените 21 страници по случая? Или не си запознат с тях. В тях е описано как Саудитска Арабия са намесени в атентатите. Защо тогава Буш не е наредил да нападнат именно тях? В същото верме самият той е бил в много добри отношение с царското семейство?? Което няколко дни преди това е било на визита при него?!

26

ф 16

преди 6 години

Хора ,които мразят Америка ще мразят и Буш . Нали и те сътвориха лъжата за за това как бил бутнал кулите.Факт е че тогава Буш подпука всички ,които бяха замесени защото е мъж на място ,а не форумен каканарин . Впрочем тогава САЩ за първи път от много време даже спечелиха война сами без помощта на съюзниците си както през 1991 . То затова и антиамериканците ще му викате зло .Но вие комунистите и на Хитлер викахте зло . Щом такива харесват Тръмп Боже опази Америка .

25

Sd

преди 6 години

А пък рейтинга на БСП в момента е 15% и тръгнали с този мижав рейтинг да ни четат морал.

24

Валентин

преди 6 години

Сега да си припомним колко висок беше рейтингът на Килърито преди изборите и какъв беше действителният резултат. Минута мълчаните за мало умните рейтингови агенцийки

23

:)

преди 6 години

На Боко Тиквето не му пречи да управлява с доста по-нисък рейтинг и доверие. Реално на Тиквето рейтинга е около 20%.

22

Анонимен

преди 6 години

Кой нормален ще повярва на такива "проучвания". 1500 човека, дрън дрън, ала, бала. Моля не ни занимавайте повече с мокрите сънища на социалистите пишман демократи. Още преди година загубиха изборите.

21

Анонимен

преди 6 години

Буш е класи над тоя . Много класи. Един от серозните президенти на Сащ.

20

Анонимен

преди 6 години

Тоя е пътник всеки го знае. Въпрос на време. Видяхме го . Гръмки обещания ..накрая подви опашка за всичко. Абсолютен ***.

19

Анонимен

преди 6 години

Направили анкета измежду 1500 души в страна, която има 330 милиона население и си направили заключенията за рейтинга на Тръмп. Ами аз с такава анкета мога да му докарам одобрението и под нулата.

18

Анонимен

преди 6 години

До Really ?!Не си прав, Буш не е бутал никакви небостъргачи, той и представа си нямаше какво всъщност се случва. А то не се случи случайно по негово време, както и той не бе избран случайно. Буш с глупостта, наглостта и агресивността си, реагира точно по начина който очакваха от него. В резултат света е това което виждаме днес - миграция надвишаваща тази от времето на ВСВ, тероризъм и огромен риск от ядрена война.

17

Анонимен

преди 6 години

И какво ми пука, рейтинга на Тръмп? Не е новина, че повечето американци не го харесват, но все пак дори не много умната американска "нация", прозря, че Хилъри е много по-страшна от него.Аз се чудя у нас кога ще започнат да мерят рейтингите на нашите управници както трябва. Защото като гледам тук в сайта ви коментарите за премиера, рейтингът му не превишава 5%

16

Анонимен

преди 6 години

До ф 16Пич, ти да не си изпаднал в кома някъде около 2000 година и да си се сабудил снощи? Буш е най-голямото зло заставало на постра президен на Америка. Най-удобната кукла на конци и най-глупавият държавен глава в историята. Не си позволявай подобни коментари повече, че се излагаш сериозно.

15

Really ?!

преди 6 години

До ф 16Буш имал цели и идеали да опази Америка.. :D абе ***, ти от Луната ли падаш бе, къде си живял до сега? Как може да се изкажеш така? Човекът, който бутнат 3 небостъргача (грубо казано) в центъра на Ню Йорк и изби маса американци в този ден искал да опази Америка.. не мога да повярвам какви мозъчни инвалиди има в интернет пространството.

14

Циник

преди 6 години

В щата Калифорния през 21 век 1 000 000 души нямат питейна вода!Както и у нас американските роми ( *** ) се множат... и бунтовете в Л.А. са само предвестник на това , което ги очаква!

13

Анонимен

преди 6 години

И в САЩ както и в целия свят политическата мафия мрази победителите . Тръмп е умен и роден победител . Това не се харесва на латиносите и тъмните хора , но това е положението .

12

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 2Калифорния е най - силно развитият и авангарден щат. Неговият БВП надвишава в пъти БВП на цяла Русия! Уважавам Калифорния!

11

р

преди 6 години

Ако сте чели Самуел Хънтингтън трябва да знаете ,че Америка е кредит на доверие още 30 г .Това е много стар свят на олигархия ,който си отива .Беше споменато ,че населението коренно се изменя.Хънтингтън казва,че до 2050 САЩ ще е страна на разлом ,като я сравнява с Украйна .Впрочем Хънтингтън уцели и датата на разлома в Украйна,до 2020 .Така че този стар елит последно се опира на силата си ,но просто се вижда края.САЩ нямат спечелена война от ВСВ.Във Виетнам бяха бити , преди в Корея пожалени