40

Калеко Алеко

преди 6 години

Ако Белгия откаже политическо убежище на Пучиста-Демон, има една страна която със сигурност ще го приеме. Не е необходимо да я назоваваме, защото се досещате коя е тя. Там където ходят такива като Сноудън и такива които искат да скрият данъците си. Ако Пуч.Демон бъде приет от товарищ путин, те ще се видят очи в очи, а не както досега са контактували чрез посредници, такива като ген.Решетников. В раССия Пуч.Демон ще е защитен, но ще страда от ди.ария и де.пресия, като всеки несретник попаднал там

39

Анонимен

преди 6 години

Пропагандата и промиването на мозъците на сепаратистите в Каталуния е огромна и започва от детските години.Всички медии, телевизия, вестници, са в ръцете им, те надъхват омраза към Испания, миналото, културата, езика.Каталунски език няма, има каталунски диалект.Нещо напомня ли ви това, македонски, български, история.....Пропагандата е нещо велико, Хитлер, Гебелс, Сталин знаеха добре това

38

Анонимен

преди 6 години

Името на този плъх Пучдемон съдържа демон,И колко е далновидна Белгия да му дава убежище - самите Белгийци, Фламандци и говорещи немски от източна Белгия не се понасят и искат са се разведат.Самата Белгия е изкуствена страна без история съшита с бели конци и няма да трае дълго.Що се отнася до Каталуния, имат си автономия, в училищата детски градини, начални , средни, университети се преподава само на каталунски диалект, налагат се глоби ако табелите на магазините са на испански

37

Анонимен

преди 6 години

До ГражданинГосподин гражданин, стига с това Косово, там имаше ГЕНОЦИД. В Каталуния няма и помен от такова нещо. Само заклети русофили путинисти не искат и не могат да проумеят това и изтъкват Косово като аргумент в случая, което всъщност прави и Путин като си мисли че хората са абдали и ще се хванат на лъжите му за двоен стандарт.

36

Гражданин

преди 6 години

За всичко са виновни бюрократите от Брюксел и самозабравилата се Америка. Защо допуснаха отцепването на Косово, изконна сръбска територия? Значи за косоварите - може, за каталунците и за тези от Крим - не! Или за всички - или за никого.

35

Гурбетчия

преди 6 години

Пучдемон направи голяма услуга на каталунците,показа колко му пука за тях.

34

Кривондел

преди 6 години

Поредният тип, който не мисли за последиците от действията си. Хубавото е, че ЕС демонстрира учудваща стабилност. На целия фон на Пучдемонската история еврото не мръдна.

33

до 26

преди 6 години

Това е евроатлантическата "демокрация" - бой на цивилни граждани само, защото са поискали да упражнят конституционното си право да гласуват.-Зависи за какво гласуват - защото може да гласуват да се избият богатите и бедняците да си разделят парите им и т.н.

32

scbg

преди 6 години

До Одисей 1Не, точно Русия няма изгода от слаб ЕС, колкото едни други дето правят революции, майдани и т.н

31

Анонимен

преди 6 години

Поредната мишка, която напълни главите на хората с глупости. Сега след като стана идиотщината с тази "независимост", ше си бие камшика и ще се маха. Също като Найджъл Фарадж, който си късаше ризата в Европарламента за Брикзит и накрая подаде оставка с думите "Аз си свърших работата, сега да му мислят англичаните, дето гласуваха за това". *** политици и *** хора - перфектната комбинация!

30

Анонимен

преди 6 години

Най-смешно е когато комунисти и чегеваристи правят опело на испанската демокрация и ронят сълзи за нея, че била умряла. Ще им се!

29

до 31

преди 6 години

ами чуди се... еврика.

28

Одисей 1

преди 6 години

Няма да се учудя, ако Пучдемон се окаже агент на Русия. Това обяснява единството на европейските държави.

27

тоя не е за съд

преди 6 години

Плаче за шамари!Един хубав бой,до като се посе..И е до там!Това заслужава!

26

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно точно - съдят го за държавна измяна.

25

е

преди 6 години

Тоя мяза като да е от Битълсите...

24

Анонимен

преди 6 години

Да бега у Москва , там му се радват .

23

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Това е евроатлантическата "демокрация" - бой на цивилни граждани само, защото са поискали да упражнят конституционното си право да гласуват. Скалъпени съдебни процеси срещу всеки дръзнал да се противопостави на официалната власт.Ако това е демокрация здраве му кажи !

22

Анонимен

преди 6 години

Да живее Комунизма

21

Анонимен

преди 6 години

Това което става в Испания надмина комунизма