12

ноември ще бъде май

преди 6 години

кой е казъл че Октомврийската революция че щяля да победи в една отделна държава...

11

cazzo duro

преди 6 години

Опппааааааааааааааааааааааааааааа!! ами сега????

10

ха

преди 6 години

Фамилията е мнго интересна... ...какъв ли му е произхода?

9

"-"

преди 6 години

Бившият шеф на щаба на Тръмп - обвинен в заговор срещу САЩ---О, ужас!Макартизмът в САЩ се връща с нова сила!?!?!?Ловът на "Вещи---ци" е открит!!!!

8

Анонимен

преди 6 години

Дори магаретата се смеят на жалките социалисти псевдодемократи, които още не могат да преглътнат загубата от преди 1 година. От 10 кладенца вода донесоха, че някой друм им е ... в гащите. :-)

7

Чудя се

преди 6 години

Кога най-после проблемите на САЩ ще престанат да бъдат проблеми на Света!?Не сме длъжни да им търпим прос*тотиите,ама няма как-все още са голяма сила....Поне едно 10-15 години ще се наложи да им се впрягаме.

6

А бе

преди 6 години

До проктолог"Робърт Мълър-бивш шеф на ЦРУ не става за нищо!Същия проспа 11 септември и изобщо не реагира.""А,става,става!Точно такива,дето са се провалили в работата изпълняват най-добре поръчки!

5

Жалко

преди 6 години

Тръмполандия.

4

Хм

преди 6 години

Тая Америка не е оная отпреди!Как може да твърдят,че Русия(Путин) им избира президента(независимо дали е вярно или не),то си е жив резил!Все едно мъж да каже,че са го **али някъде.В желанието да се постигнат вътрешнополитически цели,се стигна до международна излагация.Къде е силата на САЩ,щом други държави могат да ги манипулират?Колкото до тоя Манфорт-то всички там са в ла*ната,да не би хората на Хилърито да бяха чисти?Тея платени речи не бяха нищо друго,освен узаконяване на подкупи!

3

проктолог

преди 6 години

Робърт Мълър - бивш шеф на ФБР, не става за нищо! Същия проспа 11-ти Септември и изобщо не реагира.

2

Анонимен

преди 6 години

Излиза че Украйна се е намесвала в изборите, а намесват Русия. Щатите още ли си мислят че го има СССР.

1

Анонимен

преди 6 години

Заговор срещу САЩ? Сталин и Берия са като ученици.