9

Анонимен

преди 6 години

До снайпера. Аз от как те помня ти си г....еи. За какви? Жени бленуваш?

8

Q#

преди 6 години

до 1,Дано съзнаваш, че това е само мираж, и ако срещнеш реално страхотен човек няма да се откажеш от него заради тъпия мираж.

7

снайпера

преди 6 години

До 6Супер, това ме устройва напълно!!Щото съм си набелязал, много добри пълнолетни ученички!! Супер са, а и маршрута го знаеш. Терена ми е свободен, а с новия голф-фор моушън няма кво да ме спре...най малко пък зимата. Пpeeбaвaш се яко, ама проблема си е твой! На мен пари не ми трябват, искам целият свят.

6

Ицко

преди 6 години

По цел ден помпим колежките, жената още не ме хванала. Но, който си е с голема паламарка като мене си има мераклийки. Едната ми вика, че като ми го види грамадния венест, вече е почти свършила.

5

До снайпера

преди 6 години

Ценко Гнидата от Борован е. По го обичам от тебе!

4

снайпера

преди 6 години

До 1Кой е тоя мъж ***, че аз отдавна се чудя!! Дали е по-добър от мен, щото аз се имам за най добрият...във всяко отношение.

3

Анонимен

преди 6 години

Като ти изневерява не смее да те погледне защото е гузен.Не че съжалява.Просто е ***,ир.Не му дреме за теб.

2

Анонимен

преди 6 години

До ,.,.,.,.,.Сложих ти плюс, но не разбрах дали този мъж е до теб или е само твоят идеал за мъж и ти продължаваш да го търсиш.Може и да не ми отговаряш, това е твърде лично.Ако все още не си го срещнала, дано това да се случи в най-скоро време и той също да открие в твое лице жената, за която винаги е мечтал!

1

Анонимен

преди 6 години

Ми... Не те понася.Дразниш го.