Източник: pexels.com

Ако имате подозрение, че партньорът ви изневерява, най-вероятно сте прави. Дори и да нямате реални доказателства, с които да подкрепите тези свои усещания, е възможно да има редица признаци, които издайнически да посочват, че нещо не е наред. 

Ето и кои са издайниците на изневярата?

1. Промени в поведението

Преди всичко, този, който изневерява, може да започне да се държи по различен начин, а поведението му е свързано и с външния вид.  Мъжете започват да полагат повече грижи за себе си. Те по-често тренират, по-често се бръснат или обръщат по-голямо внимание на гардероба си. Промяната във външния вид обикновено е доста осезаема. 

2. Подозрително използване на телефона

Технологията е променила начина, по който се случват изневерите. Често подозренията започват именно около използването на технологиите – съобщение, което ви се струва странно, или той не изпуска телефона си от поглед. Възможно е да му е сложил парола, докато до този момент не е имал нужда от такава.

Останалите четете на Tialoto.bg

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 4 години

До снайпера. Аз от как те помня ти си г....еи. За какви? Жени бленуваш?

9

Q#

преди 4 години

до 1,Дано съзнаваш, че това е само мираж, и ако срещнеш реално страхотен човек няма да се откажеш от него заради тъпия мираж.

8

снайпера

преди 4 години

До 6Супер, това ме устройва напълно!!Щото съм си набелязал, много добри пълнолетни ученички!! Супер са, а и маршрута го знаеш. Терена ми е свободен, а с новия голф-фор моушън няма кво да ме спре...най малко пък зимата. Пpeeбaвaш се яко, ама проблема си е твой! На мен пари не ми трябват, искам целият свят.