53

Анонимен

преди 6 години

Пучдемон, стана най-търсения покемон в Испания!

52

ЕВРОРЕГИОН КАТАЛУНИЯ

преди 6 години

СЛЕД НЕГО ИДВА ЕВРОРЕГИОН "ТРАКИЯ" с административен център ОДРИН!ПРЕДВИДЕНО Е ЕВРОПА ДА СЕ РАЗДЕЛИ НА 250 НЕЗАВИСИМИ ЕВРОРЕГИОНА С ЦЕНТРАЛА БРЮКСЕЛ. ВЪРВИ СЕ КЪМ ФЕДЕРАЛИЗАЦИ.

51

Анонимен

преди 6 години

Каталуня няма нищо общо с Испания! тя е окупирана от Испания. Четете оригинална история! Все едно България да е част от Турция

50

Мила

преди 6 години

От 7.5млн каталунци, с право на глас са около 5млн, и от 2 млн. са тези които искат независимост. Малцинство са!!! Пучдемон си поигра с правото им на самоопределяне, погъделичка си егото и се изниза ни лук ял ни мирисал в Белгия да търси убежище. Жалък, долен *** с биполярно разстройство. Обещаваше им несметни богатства и благини, обещаваше че ще останат в ЕС, обещаваше че нито една фирма няма да напусне Каталуния. Лъжеше, че Испания краде и репресира Каталуния.

49

Х

преди 6 години

ПУЧДЕМОНА МИ ПРИЛИЧА НА ВАСКО КОЛАРОВ И ГОГО ДИМИТРОВ ПРЕЗ 1923 ГОДИНА.НАСЪСКАХА НАРОДА ПРОТИВ ВЛАСТТА И КАТО ВИДЯХА ДЕБЕЛИЯ ВЪЗ В МОСКВА ТА ДО 40 И 50-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК!!! ТОВА МОРАЛ ЛИ Е...?

48

Х ДО № 52

преди 6 години

ВЕ Е ЦЯЛАТА И ТАМ Е РАБОТАТА.ОТ 5.2 МИЛИОНА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ СА ГЛАСУВАЛИ ОКОЛО 2 МИЛИОНА ПРИ АКТИВНОСТ 42%.НАЛИ ПОМНИТЕ??! ТАКА ЧЕ...А ОСТАНАЛИТЕ 52%???

47

x

преди 6 години

КАТО КТБ ГЕРОЯ Ц.ВАСИЛЕВ-КАТО ВИДЯ ДЕБЕЛИЯ И ВЪЗ...ТОВА МОРАЛ ЛИ Е...НЯМАТ ДУПЕ И ДВАМАТА!!!БАЛАМОСАХА СУМА ТИ НАРОД,ВСЕКИ В СФЕРАТА СИ И ВЪЗ...НАРОДЕ????И НАШИЯТ СТОИЧКОВ МУ СЕ ВЪРЗА НА ПУЧА... И СЕ НААКА,ЕСТЕСТВЕНО...

46

Мемо

преди 6 години

Каталунец, пардон...

45

Мемо

преди 6 години

Правото на народите на самоопределение е безспорно, но 40 % от населението на Каталуния не може да диктува бъдещето на останалите 60%. Отделно е спорен въпроса колко са на брой каталунците (самоопределящия се народ) в Барселона. Да напомня, че Христо Стоичков се самопределя и като калунец..само като пример.

44

кака Лара

преди 6 години

Смятам че Пучдемон е възможно добре да изиграе картите си в международен план ида "бръкне в ***" на окупационните власти в родината си в лицето на бившите конвистадори, е да организира и създаде правителство на Каталуния в изгнание.

43

Турчина

преди 6 години

А дали ще се върне, и дали няма да потърси политическо убежище в Белгия?

42

popa ot razgrad

преди 6 години

а може би е там за да убеди Европейския Съюз да признае Каталуния...

41

Анонимен

преди 6 години

До 40Може ли да бъдеш по-конкретен?

40

До 40

преди 6 години

Четеш историята, както дявола Евангелието.Като типично ***.

39

Анонимен

преди 6 години

след като "освободи" Каталуния сега е тръгнал да помага на братска Фландрия да обяви независимост от Белгия, после към Бавария мислел да намине...

38

Педро Сантиляна

преди 6 години

Плъховете първи напускат потъващия кораб!

37

Анонимен

преди 6 години

Нови феодали

36

Райчо

преди 6 години

Демона ще направи пуч,"""""

35

Анонимен

преди 6 години

Ние, българите, би трябвало да съчувстваме на каталонците, кюрдите и на всички народи, борещи се за собствена държава. Точно ние. Защото и ние сме се борили за собствена държава, и нас са ни избивали и потискали. И срещу нас много пъти е заставала т. нар. "международна общност". Възмутително е, че в този форум има толкова много хора, възхваляващи испанските репресии срещу един народ, борещ се за независимостта си.

34

Мадрид майна

преди 6 години

Този е предател, предаде ни, колко уискита съм изпил и колко сушита съм изял в Барселона и колко хиляди евро съм пръснал по магазините и дискотеките... ако се отделят ще ходя на море във Валенсия !