34

Дедо ви поп

преди 6 години

От всички ви тука,истината е казва само един от вас и това е Герчо с тамбурата,а другите- вижте се къде стоите.

33

Анонимен

преди 6 години

До Герчо с тамбуратаИДЕОТ!!! ТОВА НЕ СА НИКАКВИ БЪЛГАРИ!! 80 ГОДИНИ НЕ СА ПОИСКАЛИ НЕЗАВИСИМОСТ ОТ 1936-ТА ДОСЕГА!!! НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕПРЕСТАННО СМЕ ПРАВИЛИ ВЪСТАНИЯ ДА СЕ ОСВОБОДИМ!!!КАПУТАЛУНЦИТЕ СА ДЖИБРЕ ТОЧНО КАТО ТЕБЕ :D

32

Анонимен

преди 6 години

РАЗПУСКАНЕ НА КАПУТЛОНСКИЯ ПАРЛАМЕНТ И АРЕСТ НА ЦЯЛОТО ПРЕСТЪПНО УПРАВЛЕНИЕ!!!АКО КАПУТЛОНЦИТЕ ИСКАТ ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА НА ИСПАНИЯ И ДА ИМА ЯКО КЪРВИЩА :D

31

Анонимен

преди 6 години

ТЕРИТОРИЯ ЗАВЛАДЯНА СЪС ВОЙНА НЕМОЖЕ ДА БЪЭДЕ ОТДЕЛЯНА СЪС НЯКАКВИ СИ РЕФЕРЕНДУМИ!!!ВСЕ ЕДНО КЪРДЖАЛИ ДА СЕ ОТДЕЛИ БЕЗ ВОЙНА САМО С ЕДИН ПИКЛИФ РЕФЕРЕНДУМ Е НЕСТАА :DНЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ В КЪРЖДЖАЛИ СА ПРЕДИМНО ТУРЦИ ИЛИ ТУРКОБЕМБУЛИНИ КОЙТО ЩЕ ИСКАТ ТЯХНА СИ ДЪРЖАВА А НЕ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ТУРЦИЯ!!---------------РАЗБИРАМ ПОЗИЦИЯТА НА КАТЪРЛОНЦИТЕ КАТУНСКИ НО КАТО ИСКАТ ТЕРИТОРИЯ ДА СИ Я ОТВОЮВАТ СЪС ТЪРИ РЕФЕРЕНДУМИ НЕСТАА!!!

30

Анонимен

преди 6 години

РАХОЙ ЩЕ НАПРАВИ ПУЧДЕМОН НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ.Каталунците са различен народ, с различен език и различни обичаи.Рано или късно ще се отделят. Сега счупиха чашата, колкото и да я лепи Рахой, няма да стане пак цяла.

29

Калеко Алеко

преди 6 години

Разбира се, че ще се съберат .... Тези дето се понагушиха с рушки петрол-рубли, обърнати в долари разбира се, ще отворят по някоя офшорка и накрая ще мирясат, а масата народ възприемащи се като каталунци, като им се поохладят главите, просто ще си дадат сметка за някои неща, като например в кое първенство ще играе отборът на Барселона, щото ако играе в каталунското, няма да има как да се срещне с Реал Мадрид .... !!!

28

Арети

преди 6 години

Эа каталунските лидери правото на неэависима държава ги прави първи ЛИЦА във вътрешен и международен план!!! Апропо директно иэлиэат на международната сцена, беэ преговори с Брюксел и т н!!! Эа каталунският бэнес, най богатата провинция в Испания, ще може да ПРЕРАЭПРЕДЕЛЯ БДЖЕТА си, а това эначи и обществените поръчки, между своите олигарси, а не както досега, каквото остане эа тях от МАДРИТСКИТЕ АКУЛИ!!!

27

Герчо с тамбурата

преди 6 години

Никога! Испанците и Каталунците са два различни етноса.Каталунците са български етнос и са потомци на българските богомили,,прогонени от България през средновековието и са се заселили в Италия,Франция,Белгия е в други западни страни и до сега живеят като Роби там. Защо България сега не излезе да защити това българско население,Бойковци уят като гладни вълци срещу него. Срам!

26

има инвазия

преди 6 години

да се огледа за ирански черни масови убиици в Кайро Истамбул и Киев..През 2010 година има сниман филм за нападение над кранево от такива ..докараха черна буря и пометоха чадърите на плажа вкл червена вишка на life garda и палатка с произвеждащи отровни пончики..През 2000 година края на ноември през Дунава атакуваха Москва ..Вижда се страшна бура с пробиви в бисоферната охрана..

25

Убиици от мезозоя

преди 6 години

Вижте сега филми от САНА - Йемен.Там на фона на масови убииства и стрелби се виждат двама снимани от много места черни високи масови убиици.Подобни се виждат да обсебват пикльовците на майдана в Киев..тези са от жестока вражеска цивилизация сложила края на мезозойската ера..преди около 67 000 000 години вижте катастрофа с НИбиру наблизо..Обикновенно проникват с кораби закачени за Нибиру или някоя от планетите придвижвани с него..

24

ползват лични карти

преди 6 години

След като засякохме диверсия срещу Египет и Сирия с ирански военни катери които пренасяха масови убиици проникнали през уранови находища раздразнени от недопустим добив предупредихме през свободния български електронен печат да се спрат катерите на Суец и да се върнат обратно на Иран.НИщо пуснаха ги да поразят тежко Сирия с масовите убиици..Обсебиха милиони с вече свалени биометрични данни качени на нагло престъпни лични документи и хоп милиони бежанци милиони убити и осакатени завинаги..

23

Кротко

преди 6 години

За да окупират Украйна обсебени от наркомани западни спец служби въведоха нагло престъпни лични документи със биометрични данни.После почнаха производство на СПИД активни бонбони и отровиха поне 3 000 000 с зомби отровна бира/пиво/Пуснаха черни пси генераторчета и събраха на майданчето в Киев зомбирани отровени..Опикаха площадчето и ЯНУКОвич вместо да распусне наркоманите от Врховната рада/тн парламент и да обяви извънредно положение както направиха във Франция остави власта на наркоманите

22

До 23

преди 6 години

Аейде...Пак Путин.Абе това някакъв синдром ли е бе?Що не приемете,че ЕС е една много тежка система която не работи рационално навсякъде в Европата и не всички са доволни.Но вместо да се признаят недостатъците и да се говори за тях,е много по лесно са виним странични фактори и да си точим за проекти...хахаха Путин

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21Нека да излезе от Испания и ЕС и най-богатият според тебе район в Европа ще стане най-бедният след 5 години. Просто за вас е важна не Каталуния за вас е важно да се руши Испания а от там и ЕС. Изобщо не ви пука какво ще стане с тази област важното е да се руши това което е постигнато до сега. Това съвпада на 100% с политиката която провежда Путин спрямо ЕС.

20

Анонимен

преди 6 години

"*** КОЙ ПЛАЩА ПЕНСИИТЕ!!! 95% ОТ ИКОНОМИКАТА НА КАПУТАЛУНИЯ Е СВЪРЗАНА С ЕС!!! ЩОМ СЕ МАХНАТ ЩЕ ТИ СЕ .......ТЕБ И НА ТЯХ :D"Къци, продължавай смело с вицовете. Защо не споделиш с нас кой плаща пенсиите на каталунците, живеещи в един от най-богатите региони не само в Испания, ами в цяла Европа. Измисли някакъв забавен виц, днес ти се получават. :DКато жокер ти давам факта, че не разчитат на евро помощи и държавни субсидии.

19

Анонимен

преди 6 години

КАКВИ ИЗБОРИ В ИСПАНИЯ, КАКЪВ СЪД НА ИСПАНИЯ БЕ ОХОБОХОВЦИ ЕВРОПЕД...КИ ?! ИСПАНИЯ СИ Е ИСПАНИЯ, КАТАЛУНИЯ КАТАЛУНИЯ, СВИКВАЙТЕ ЕВРОПЕД..И КАТАЛУНИЯ Е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА ТОЧКА .

18

Рок енд рол

преди 6 години

Не ща да се правя на компетентен защо се случи този референдум и не знам какво е подтикнало хората там да го проведат. Не ми харесва сепаратизма. Особено в държава, където (според мен) тези хора не са тормозени, бити, убивани и т.н. затова че са каталунци. То така ще стигнем накрая отново до племена. Не одобрявам насилието, което се случи по време на референдума, но и разделението не одобрявам.

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16ОЛИГОФРЕНН КОЙ ПЛАЩА ПЕНСИИТЕ!!! 95% ОТ ИКОНОМИКАТА НА КАПУТАЛУНИЯ Е СВЪРЗАНА С ЕС!!! ЩОМ СЕ МАХНАТ ЩЕ ТИ............И НА. ТЕБ И НА ТЯХ :D

16

Анонимен

преди 6 години

"АЗ ДЕКЛАРИРАМ , ЧЕ НИЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ ДА СМЕ НА ИЗДРЪЖКА НА ИСПАНИЯ НО НЯМА ДА И ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ :D ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ ХЕ"Хехехех наистина е смешно, предвид, че икономиката на Каталуния е по-голямата от тази на повечето държави в ЕС и представлява 1/5 от тази на Испания. На "издръжката на Испания", браво Къци, за пръв път ти се получи. :D

15

abeeeee

преди 6 години

До кака ЛараПрестани да ми перефразираш какво си чела за гордия каталунски народ. Аман от клишета. Каталунската независимост беше на един площад, голям колкото Попа в София. Всичко е сцена и театър, хората са само за пушечно месо. Няма да се отдели Каталуния и самите хора не го искат там. Бутафорна революция.