11

...

преди 6 години

Епа с това си изказване ЕС доказа ЛИЦЕМЕРНОСТА СИ! Само да попитам ГА ПРИЗНАВАХТЕ КОСОВО ДЕ БЕХТЕ БЕ ЕУРО Пиндели!!!???? А сега тия каталунците не можело! Ай да ви се таковам и на устите! За едните може за другите не може! Мааави мизерна!!!

10

Анонимен

преди 6 години

Ние пък искаме първо иметона града да се смени защотое подвеждащо. И това трябвашеда се е случило отдавна.,71

9

АМан от терористи

преди 6 години

Констролирани от извънземни наркомани нагло престъпни западни спец служби провеждат пробни експерименти..Поне 90 републики могат да направят от днешна Испания за отмъщение на отрквиането и бастисването на Централна и Южна Америка подават провеждащи експерименти с нови мощни пси активни нарко спец добавки и пси генераторчета вградени в лични и банкови документчета/карточки/

8

Стамат

преди 6 години

ЕС да си ЕбМкта!

7

Анонимен

преди 6 години

Както вече писах преди, тази криза ще си отиде, както и се е появила, стига само да няма крайности от двете страни и особено от страна на Испания. Всъщност, ако не бяха тези екцесии в изборния ден всичко вече щешеда бъде в историята. Това да е за поука на тези, дето си мислят, че насила хубост става ! Сега хората в Каталуня ще обсъдят трезво реалността и ще разберат, че напъните за независимост не могат да се случат и им вредят по всякакъв начин. А за бъдещите сепаратисти - да му мислят !

6

Андрешко

преди 6 години

"Международното право по никакъв начин не гарантира на каталунците свободно самоопределение. Правото на самоопределение не може да се наложи против волята на дотогавашната обща държава." Браво на клуба на колониалните държави наречен ЕС,международното право казва,вие нямате право на мнение и ще бъдете роби до гроб. Така действа неоколониализма,а като създадат и обща армия по искане на нашия тъ.пак,тогава и възтание да вдигате ще бъде потушавано жестоко,както нашето Априлско възтание.

5

Зад трона

преди 6 години

В света ни откакто съществува има добро и зло . Дали империя на злото или доброто , винаги има отрицание със заряд обратен на водещото . Като + и - . Значи има и две касти . Всяка една от тях печели от един от тези заряди . Значи и двете касти са наясно с баланса . Енергия за която ние знаем но не може да овладеем . И се налага да сме васали на тези , които стоят зад трона :) Е всичко произтича от там, а събитията , които толкова ни вълнуват са техни производни . Който търси да го прави в Израел

4

Анонимен

преди 6 години

Да живее ЕС !!!

3

Анонимен

преди 6 години

Има си хас евролентяите да не са единни току виж станали ненужни, а това е ужаса от края за чиновника.

2

Свобода за Венецуела

преди 6 години

Само нашата Камица изрази лично мнение, ама го наритаха през корите. казано на футболен жаргон. Тази външната изчака 5 дена да дойде писъмцето и извика в един глас с дргите евро братишки.

1

Анонимен

преди 6 години

Да няма после пак двойни стандарти .