84

Анонимен

преди 6 години

ТИ ДА ВИДИШ КАК СКАЧАТ ВСИЧКИ ДА ЗАЩИТАВАТ КОРУПЦИЯТА ,ЗАЩОТО ТОВА Е ТОЧНО ПРИМЕР НА КОРУПЦИЯ ! ПОЛИТИЦИ БИЛИ.....АЛЧНИ И НЕНАСИТНИ АКУЛИ !

83

АМАН от TERORISTI

преди 6 години

Девиза на ТОВА НАГЛО РПЕСТЪПНО Учреждение неправилно наричено Министерство на здравеопазването е Колкото повече милиони болни и по трайно отровени българи толкова повече милиарди ограбени от народа в джебовете на мед мафията ..За всеки отровен личните лекари получават пари в брой..за всяка рецепта също..За награда мед мафиотите ги качват на самолети и гивозят до Дубай и другаде..

82

МИрише на крадец

преди 6 години

Оял се е поредния министр на мед мафиотското престъпно министерство подава миризмат ана урината на министъро в оставка..Там се грабят милиарди годишно от народа чрез показни нагло престъпни масови отравяния вкл чрез хляб,питейна вода,бира и обемно пресканиране със СПИН активни обемно проникващи високо вредни скенери инсталирани в поликлиники и болници.жертвите се следят през нагло престъпни холограмни оръжия инсталирани поименно във рецептурни и здравни книжки..

81

Чирвен Колю

преди 6 години

Чи многу чирвенушковци сти съ нацвъкали на сайта ва!!И се акълии и се съвети ръздавати,брей умен народ това дйету устана в *** шъ знайш!!И с многу личен опит от туйнъкиту дйет му викът курупциътъ шъ знайш!Личи си чи насилйениету многу пудготвену за далаверътъ тъй дъ съ кажи!И критикувъ и си личи чи знай как съ зимъ рушвйет щот туй съвсем нийе простъ рабутъ шъ знайш!!

80

Ala_Bala

преди 6 години

Най-печалният извод е, че в България няма вече свестни хора. Или са мошеници и бандити или простаци. По върховете имат и двете добри качества. Ако не си откраднал, ще ти се подиграват като на Жан Виденов - "Беден влезе в политиката и беден излезе".

79

Sotir

преди 6 години

E ga si Darjavata stom tozi typ e Vizepremier.

78

Симка а кара Форд

преди 6 години

Човеко си плаче за суджук!Защото всяко Активно Медийно Мероприятие лесно преминава в много активно съджуково нахлуване. Далаверия, както по-надолу пише един умен човек, да погледне кой е зад него и да си обуе потурите да не ядоше Княз Тиквур и да требе да прехвърля собствен хотел като безвъзмездна дан за делото на Банкинския Комисар

77

Иван

преди 6 години

Този човек в името на властта и парите е готов на всичко. Такива Циркове, Велики Сценарии с изиграване на близки до "бойните" действия направиха със Сидеров и изведнъж се прегърнаха. А също и с наш, как се залюбиха Краси. Наш Краси дека с всите бе и е готов да легне по корем, та му се пръкне големио ди---р-н-и-к, като по желание на клиенту. Бай Алеко ги описа с един образ, бай Доньо го показа триото нагледно, така и засрамиха Нострадамуса! Ние сега им се радваме силно.

76

да се чуди човек

преди 6 години

*** много интересно този защо е станал министър,след като заплатата му като шеф на ВМА е 20 бона!

75

Анонимен

преди 6 години

Далавери да си гледа оградата че пак се задават дъждове и ветрища!

74

Будва

преди 6 години

Няма да са репресирани,а елиминирани.За пари са готови и на война,скоро и военните ще ги запукат

73

Анонимен

преди 6 години

НЕОПЕТНЕНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ ДЕТО НИ ЛЪЖАТ ,ЧЕ ВСИЧКО БИЛО ЗАКОННО ! А ЗАЩО ПОРЪЧКАТА Е ДАДЕНА НА ФИРМАТА НА ДЪЩЕРЯ МУ КОЯТО НЕ Е РЕГИСТРИРАНА ПО БУЛСТАТ КАКТО Е ПО ЗАКОН ? И ЗАЩО БОРИСОВ ГО НАЗНАЧАВА НА ПОСТА СЛЕД КАТО Е БИЛ ЗАПОЗНАТ ПРЕДИ ТОВА С ТОВА РАЗСЛЕДВАНЕ ? МОЖЕ БИ ЗАЩОТО ПРЕДПОЧИТА ТОЧНО ТАКИВА ДА СА ОКОЛО НЕГО ?

72

Тинев

преди 6 години

Ако комунистите пак дойдат на власт, ТВЪРДЯ, че тия моментално ще се изкарат РЕПРЕСИРАНИ от ГЕРБ!П.П.Включая и полу заспалия господин от втория ред.

71

Будва

преди 6 години

Мразят народа си,и децата им никога няма да видят бял ден.Над 1 милион братя измряха заради този геноцид

70

заблуден народ

преди 6 години

Слух, обвинения в корупция, министерска оставка... ..Всички казват, нормално е, демократинча практика! Така е, вярно е! Обаче ако министърът беше комунист, костовист или турчин, така ли бързо и решително щеше го стори?! Справки безброй случаи в близкото, и далечното минало.... "Запалки" ли не бяха, батковци и братковци ли, хидроинженери ли, Р. Овчовци ли, още Беленчета, РМД-ейчета... и т.н. Я му кажеш оставка щото краде, ела виж крясъци, ред сълзи, ред сополи... ..и медийни пригласяния..

69

танц с населението

преди 6 години

ВалериЪ дъ фнимаъ когато говори кой стои зад него и какъф суджук от набора му е предписал за предозаден ламбаден танц по ноти за един министър и влюбениът в него суджук-с тапия

68

Ала_Бала

преди 6 години

Сега върнете Москов, той вие лика-прилика!

67

Анонимен

преди 6 години

НАРОДА СЕ СРАМУВА ОТ ВАС А ВИЙ СТЕ СЕ ИЗТЪПАНЧИЛИ ДА ЗАЩИТАВАТЕ КОРУПЦИЯТА ! ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ .......БЪЛГАРИ СЪБУДЕТЕ СЕ ,ЗАЩОТО ДО СЕГА НИ ТАНЦУВАХА ПО ГЛАВИТЕ ВЕЧЕ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ БЪРКАТ И ПО ДУ..... И НИЕ СИ МЪЛЧИМ !

66

Ala_Bala

преди 6 години

Симеонов, твоя ред е!

65

Колчо Дрянов

преди 6 години

До АнонименНикой не пита кога ще връща парите? Ами нали те са си ги поделили. Ах, извинете. Грешка. Да сте чули някой да връща откраднатото?