68

ПАЗАРДЖИК

преди 6 години

не лие обратно руският народ иска да се върне социализма при соца нямаше богати и бедни всички бяха средна класа.всичко беше без пари учебни заведения.медицина болно санатарий.курорти.всеки си го позволяваше.а що се касае за путин самите българи мечтаят за такъв президент защо плювате на най великият президент затова българите ще вие сложен живота защото подкрепяте сатаната сащ

67

Симеон Димитров

преди 6 години

До Пурку Абе ***, СССР беше около 10 пъти по мощна държава от Руската империя. Държеше около 28% от БВП на планетата, а Руската Империя по малко от 5%. Да не говорим във военно отношение.

66

Пурку

преди 6 години

Най-мощна в цялата си история Руската държава и била по времето когато е била империя, еврейските фамилии създават СССР с цел да ослабят Руската империя. Да не забравяме, че Ленин е евреин и западен въспитаник.

65

Анонимен

преди 6 години

Добре би било, поне за пред хората първо да го покръстят!

64

Анонимен

преди 6 години

"Путин - цар". Смешни сте!Щеше да е смешно, ако не беше истина. Всъщност на джуджето неколкократно му е предлагано да стане цар. Самият той има коментари по въпроса. Изобразяват го, като такъв или като светец. Този мачкан народ е съвсем изтрещял, но и при нас е пълно с негови поклонници и лакеи.

63

св.св.Маркс и Енгелс

преди 6 години

До чери-Рашаните ли са ни създали като държава????Че то през 681 год.по днешните руски земи е имало само мечки и първобитни хора...

62

Анонимен

преди 6 години

Изключително *** статия. Явно цел е била само заглавието - "Путин - цар". Смешни сте!

61

Анонимен

преди 6 години

Нищо не ни е освобождавала сибирската империя . Просто си откъсна задунайската губерния от турската империя за да я търгува после на пазара с другите велики сили .А 1944 ми натресоха и комунистическия си терор с калните си ботуши .нема отървия от алчните навлеци

60

Анонимен

преди 6 години

къв цар . най малко император за сибирскто лилипутче

59

чери

преди 6 години

До АнонименОСВЕН ЧЕ НИ ОСВОБОДИХА,СЪЗДАДОХА КАТО ДЪРЖАВА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТОВА ТИ СЕ КАЗВАШ ИВАН А НЕ ХАСАН. НО ЗНАМ ЛИ.

58

Анонимен

преди 6 години

Всичко добро се намира далеч от Русия. Тя е Зло.Нищо добро не е дошло от тази азиатска клоака.Затова никой не гинхаресва, защото са поробвали и ограбвали всички народи.

57

Анонимен

преди 6 години

стиснах зъби и прочетох докрай написаното по горе и предложено на нас-читателите, българите.че прочетох и някои коментарии..ами...отивам да си направя кафе...Хора, стига злоба! Всеки ден строят стени между народи, религии,страни?между нас, българите също!!и вие вярвате на тези глупости? хайде, хубав ден на всички !

56

цар Говньо

преди 6 години

Къв цар е та мишка ве? Спукаха го от санкции и се моли като някой пoмияр да му ги отменят

55

Факт

преди 6 години

Династията Романови е унищожена от болшевиките,но идеята и заповедта са на Ротшилд!Още на Виенският конгрес след Наполеоновите войни,когато водещите европейски държави определят устройството на Европа,Ротшилд заплашва руския цар с унищожение на цялата династия!Е,100г по-късно изпълняват заканата му!Добре известно е,че болшевиките идват на власт с обилното финансиране на Ротшилд!

54

Щерев

преди 6 години

Какъв цар? Путин е император. Род руско иго са 140 народа.Богатата на нефт автономна република Татарстан се обяви против предложенатаот руския президент Владимир Путин реформа в избирателната система и я наречеопит за държавен преврат, предаде АП. Плановете на Кремъл за премахване правотона провинциите сами да избират своите губернатори срещнаха решителен отпор отстрана на местните депутати. Според тях тази мярка нарушава автономията нарепубликата.

53

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЧе то и нашия Борис Първи е избивал хора и то свои близки,но не само църквата го е канонизирала,а и собствения му народ в България го е считал за светец.

52

Анонимен

преди 6 години

След Октомврийската революция,внесена отвън,Русия загубва самостоятелността си,а ако царистите се завърнат,ще изгуби почти изцяло самостоятелността си.Тяхна си работа.

51

Анонимен

преди 6 години

"...монархът бе канонизиран от Руската православна църква като мъченик не заради ролята му като последен цар, а защото се "примирил със смъртта" през седмиците преди екзекуцията"Канонизираните от руската църква не са никакви светци. Това е кощунство да канонизираш царе, князе, военни пълководци за светци при положение, че де юре и де факто тези хора са пряко или косвено замесени в убиването на хора. Един от тях е и измисления св. ал Невски, чието име носи едноименната катедрала в София.

50

anonimen

преди 6 години

za tqx e po dobre Putin otkolkoto nqkoi neuravnovesen 4ovek ,Elcin kvo be6e edin alkoxolik koito vsi4kite go manipuliraxa i Rusiq zatava6e vse pove4e i pove4e 4e za momenta Putin e nai dobroto zlo po dobre otkolkoto nqkoi ruski oligarx -mafiot

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40 тая РАЯ големи снимки си направила ? с пушките! а пък какви бради до коленете...А Данчо Йотата и компания по цял ден НА рахат в кафенето ... Ела да видиш какво става при Руските братя славяни ? - ни снимки ни кафе .